Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba!!
Bu konuda yazan tüm sayfaları neredeyse okudum diyebilirim :):)
polikistik over'dan dolayı yazz dogum kontrol hapı kullanıyorum.. ancak sivilcelerime hiç bir faydası olmadı 2. ayımdayım
bu karısımı doktoruma danısmayı ciddi ciddi düşünüyorum, yüzümde zaten polikistik over dan olan bi tüylenme var
bu karısım gercekten tüyleri arttırıyor muu :84:
ve de kalıcı bir tedavi mi? yani kullanıldıgı sürece mi geciyor sivilceler yalnızca?
Tesekkür ederim simdiden

bu karısım gercekten tüyleri arttırıyor muu :84:
ve de kalıcı bir tedavi mi? yani kullanıldıgı sürece mi geciyor sivilceler yalnızca?
Tesekkür ederim simdiden

Canım bende tüylenme falan yapmadı. Önceden de tüy yoktu zaten yüzümde..Dudak ve göz çevresine kesinlikle sürmedim bu arada karışımı.

Kalıcılığı hakkında bir bilgim yok, çünkü yeni bitirdim ilacı. Birkaç ay sonra da sizleri bilgilendiririm yine :)

saol canm kayseride yaşıyorum.ankarayada her yaz gideriz ama şuan gelme imkanım yok çünkü güneşe çıkmam yasak cildim çok hassaslaştığından bide roaccutanela daha çok kızardı.evt çok stres yapıyorum baya bi bunalıma girdim(((
önceki kullanmalarımda hiç bukadar zorlanmamıştım boğazımda bi sorun yoktu ozman reflü var midemde ondan dolayı ilaçda arttırdı sanırsam
haklısın yarıda kesersem şuan artan sivilcelerde geçmez mecbur kullanacağım.boynumda sivilce çok ama yüzümde sivilceden çok komedonlar siyah noktalar var ve siyah noktaları sıkmadan duramıyorum.acaba bu suyuda kullansam siyah noktalar gidermi yoksa ilacı kullanırken hiçbişe kullanmamakmı en iyisi
cildim zaten lazerle kaç kat soyuldu biliyosundur roac da soyuyo bu suyla daha çok tahriş olabailir demi
ben ilacı kullanıp sabredeyim başka çarem yok gibi.umarım hepsi geçer ama geçsede izler kalacak(
peki bu su izleri geçiriyomu çukurluklar var bende onları etki erdemi mesela
tşk ederim cvp içinde.....

Kesinlikle, roaccutane kullanırken kullanma bu ilacı, lazer de yaptırmışsın..cildin iyice incelip hassaslaşmıştır şu aralar.
Aynen dediğin gibi sabredip tedavinin bitmesini bekle bence. İzleri tam geçirdiğini söyleyemem, bende biraz iz kaldı ama daha önce de dediğim gibi bephanten krem kullanıyorum onun için de, büyük ölçüde o sorunu da hallettim. Kalan ufak tefek izleri de kozmetik ürünlerle kapatıyorum işte, hiçbir şey belli olmuyor :)
Ben şu an Ankara'da bi üniversite hastanesindeyim. Yolun düşerse haberleşiriz..

cnm bnde aynı hastalıktan dertliyim aynı şekilde doktora danışarak kullanmyaı düşünüyorum bnde ayrıca tüylerim içinde kışın lazere başlıycam inşallh sen acaba hangi hapı kullanıyosun ve hap kilo yapıyomu

Ben "Yazz" kullanıyorum, açıkcası hafif bir iştah artısı yapıyor ama ben sürekli yürüyüş yaptıgımdan ben de hiç kilo yapmadı
diger dogum kontrol haplarını kullananları okuduguma göre, ben dogum kontrol hapımdan gercekten cok memnunum, tavsiye ederim :)
yan etkileri digerlerinden cok daha az
yalnız gögüslerde gerginlik yaptıgını hissediyorum(ama bunu tüm dogum kontrol hapları yapıyor.)
umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben fondoten kullanmaktan bıktım valla yıllardır kullanrım şu izlerim geçse hiç sürmem asla. keşke izlerin tamamen kökten çözümü olsaymış
ama bu su izleri geçiriyosa birazda olsa onada razıyım bakalım ilaç bitsin denicem bu suyu ama aseton kattırmam ben sende ilk başta katmamışlar ozamanda yine faydası oluyomu??? yüzüm kızarık felaket ilacı bırakınca geçermi bilmiyorum.geçersede bu asetonla falan tekrardan kızarmasına dayanamam

[SUB][/SUB]

anladm cnm çok teşekkür ederim doktora bi söyliym bakalım

öncelikler merhaba, kullanmadan bir yorum yapamayacağım için 1 aydır sabırla tüm sayfaları okudum. ve itiraf etmeliyim ki konuyu gördüğüm an karışımı yaptırmıştım. 1 ay kullanmamın ardından söyleyebilirimki, ilk başta çok etki etmiyor, hatta toplam 9 tane sivilce yaptı, sonrasında sivilcelerle birlikte cildimi de kuruttuğunu gözlemledim. ve şuan cildim (ilacın değdiği her cm) soyuluyor ve o kadar hassaslaştı ki elimi götürsem canım acıyor. o yüzden bence çok ciddi bi problemi olmayan kullanmasın. benim gibi arada bir çıkan 2-3 sivilce için cildinize bu eziyeti etmeyin.

benim yanağımda 3 4 tane sivilce lekesi aldı onun için kullansam nasıl olur ya da çok soyuyo mu kızarıklık oluyor mu benim cildim hassas sivilcem yk ama cildim lekeli gibi kızarıyor mesela :S

bende uzun yıllardır sivilce sorunu yaşayanlardanım.4 yıl önce kadar dr gittiğimde bana bi karışım yazdı verdi.eczaneye yaptırdım ama hiç hatırlamıyorum içinde ne var ne yok tek bildiğim alkoldü..ben çok uzun kullanmadım geçen yıla kadar sakladım karışımı dayanamadım attım en sonunda.malesefki sabredemiyorum ben bişeylere sivilce gibi sorunlarda sabır istiyor en az 3 ay bi ilacı kullanmak gerekiyor.dr verdiği aknelox lar benzamıycn koca karı ilaçları hepsini denedim hiçbirisi işe yaramadı(benden kaynaklı belkide) birde çok fazla oynadım sivilcelerle o yüzden yüzüm komple sivilce izi.şuan pembe maske kullanıyorum siyah noktalar için süper.ayrıca d.kontrol hapınada başladım onunda çok fazla faydası var şuan kocaman kırmızı içi akneli sivilcelerim yok ama iz çok fazla.bu karışımıda sadece iz için sivilce yoksa yaptırmayın die yorumları okuyunca kafam çok karıştı offff yaaa

Bende yıllarca çok ilaç kullandım.Hatta 2 defa roacutane kullanmışlıgım var.Bana da bu karısımı ılk önce doktor vermıstı ve ben kullanmadan atmıstım.Çok buyuk bı hata yapmısım meger.şimdi çok memnunum.Benim hiçbirzaman buyuk ıçı dolu sıvılcelerım olmadı.ben hep isilikmiş gibi kızardım.bellı bır yastan sonra da devam edınce bu sıvılceler hep leke kaldı.bu karısım kesınlıkle leke için harıka.benım resmen yuzumun rengı acıldı.kırmızı lekeler yavas yavas kaybolmaya basladı.şu an yuzumde bi tane bıle sıvılce yok. ilk şişemi bitirmek üzereyim.ikincisini almayı dusunuyorum.her akşam tonık nıyetını bundan sonra hep bu karısımı kullanıcam.

canm leke dediğin izmi yoksa karartı şeklinde sivilce lekesimi.bende çukur şeklinde izler var onada iyi gelirmi bu karışım

Son düzenleme:
.Benim hiçbirzaman buyuk ıçı dolu sıvılcelerım olmadı.ben hep isilikmiş gibi kızardım.bellı bır yastan sonra da devam edınce bu sıvılceler hep leke kaldı.bu karısım kesınlıkle leke için harıka.benım resmen yuzumun rengı acıldı.kırmızı lekeler yavas yavas kaybolmaya basladı.şu an yuzumde bi tane bıle sıvılce yok. ilk şişemi bitirmek üzereyim.ikincisini almayı dusunuyorum.her akşam tonık nıyetını bundan sonra hep bu karısımı kullanıcam.[/QUOTE]

benim kafam karıştı bazıları diğer sayfada isimlri hatırlamıyorum yüzünü soyduğunu çok hassaslaştığını söylemiş senin yüzün hiç soyulmadı mı yoksa soyulduktan sonra mı geçti lütfen cevap yazar mısın bnde biran evvel almak istiyorum daa

Son düzenleme:
yeniden merhaba kızlar. dün gece bu ilacı sürdükten sonra uyudum. uyandıgımdaysa sol yanağımda minik minik bir sürü sivilce ve çenemde 4 tane akneyle karşılaştım. daha önce hiç bu kadar çok sivilcem olmamıştı yüzümde sanırım suçu yine bu karışıma atıcam

içime gerçekten serin serin sular serptiniz o zaman hemen yaptırmalıyım bundan şuan eskisi gibi sivilcelerim yok evet ama izler çok fazla kırmızı kahve renklerinde kullanmaya başlayıp memnuniyetimi yazacağım günlerde gelir inşallah....

benim kafam karıştı bazıları diğer sayfada isimlri hatırlamıyorum yüzünü soyduğunu çok hassaslaştığını söylemiş senin yüzün hiç soyulmadı mı yoksa soyulduktan sonra mı geçti lütfen cevap yazar mısın bnde biran evvel almak istiyorum daa [/QUOTE]

benim yüzüm hiç soyulmadı.sabahları nemlendırıcımı hiç aksatmıyorum ama.hatta aksamları ılk once la roche yuz yıkama jelıyle yıkıyorum.buna ragemen asırı bır kuruma ve soyulma olmadı.tabi herkese aynı etkıyı yaparmı bılemeyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…