Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yarın ilk işim eczaneye gidip bu suyu yaptırmak olucak başka çarem kalmadı antibiyotiğide alıcam...değişim olur inşALLAH......:):)
:18:

fyzckr saol canım dediğin gibi hiç kullanmıyım zaten suna dumankayanın yazdığı maskeyi yapıorum inş.o iyi gelicek

iltihaplı sivilcelerden kurtulmuş olman gerçekten çok güzel bir haber canım. artık tek tük çıkınca da görmezden gel. adet dönemi yaklaşında benim de 1 tane çıkıyor. bildiğim kadarıyla bu tüyler her insanda var. ama kimisinde belli olmayacak cinste sarı ve ince, kimisinde siyah ama ince. mesela benimkiler sarı değil ama siyah da değil çok yakından bakınca görebiliyosun. ama kalkıp bir de onları kafama takamıycam nabiim. sen de biran önce psikolojini düzeltmeye bak. anlaşılan iyice sinirlerin yıpranmış bu cilt konusunda. kendini rahatlat canım ya. yüzünün iyileştiğini herşeyin çok güzel olduğunu o tüylerin az da olsa olması gerektiğini falan aşıla kendine. yani ben hiç görmedim yüzünde bu tüylerden hiç olmayan birini. :44:

yarın ilk işim eczaneye gidip bu suyu yaptırmak olucak başka çarem kalmadı antibiyotiğide alıcam...değişim olur inşALLAH......:):)
:18:

antibiyotiği doktor reçetesi olmadan almayın bence. herhangi bir yan etkisi olabilir. dikkatli olun bu konuda. inşallah karışım işe yarar sizde de

fyzckr saol canım dediğin gibi hiç kullanmıyım zaten suna dumankayanın yazdığı maskeyi yapıorum inş.o iyi gelicek

evet canım senin için cildini rahatlatıcı maskeler kullanmak daha sağlıklı olacak. umarım iyi yönde bir değişim yaşarsın bu konuda.

Son düzenleme:
Ya canım önceden sivilceyi bile umursamazdım ben .. Ama bu siteye üye olup bir çok sorunu okuyunca kendımi incelemeye başladım ve sanki kendimde de varmış gibi hissederek hareket ettim bzen :)Çok yakından bakınca ince hafif siyah tüylerimin oldğnu fark ettim mesela bu da ilacın etkisini görmek için aynaya yakından falan bakmya başladığım için olsa gerek :) ama sorun olarak görmüyorum hiçbir şeyi sadce bakımlı olmak yeterli iyi hissetmek için ve öyleyimde.Kullanıcam karışımıda tam bir şişe bittikten ssonnra biraz ara verebilrim o sıra sevgilimde gelicek kokusuda pek hoş değil hani :) Uzun oldu neyse canım böyle işte takmıyorum ,görmezden geliyorum . ' yani ben hiç görmedim yüzünde bu tüylerden hiç olmayan birini.' dedin ya iyice rahatladım tatlım

ben az önce hazırlattım karışımı ama antibiyotiği kullanmayı düşünmüyorum sizce antibiyotik olmazsa yararı olmazmı bide bu şişeyi buzdolabındamı saklamak gerek yoksa oda sıcaklığında kalsada olurmu..?
fyzckr cnm önce bi antibiyotiksiz denicm baktım faydası yok tabikide doktor kontrolünde yazdırıp alıcm ilacı tşk... sen kullanıyomusun bu suyu?:26:

merhaba,

ben kullanıyorum bugün tam 1 hafta olacak. çok daha yeniyim gerçi :) ben antibiyotiği almadım. suyuda kozmetik ürünlerimin olduğu, güneş görmeyen bir dolapta tutuyorum.tutyorum. hatta uyumaya giderken önünden geçtiğim için aklıma geliyor sürüyorum :)

iyi günler...

canım benim aynen dediğin gibi. ben de bu sitede sivilcelerle ilgili bölüme abone olmadan önce o kadar sivilceyi, siyah noktayı, gözeneği kafaya takan insan değildim. burda bunlarla karşılaşınca meğer ne kadar cildimi yıpratmışım haberim yokmuş. mesela elim sürekli yüzümdeydi daha düne kadar. sürekli sıkardım, kaşırdım, yolardım yüzümü. suratım ne hale gelmiş haberim yok. şimdi o yolduğum yerlerin yaralarını attım kurtuldum ama birkaç yeri çukurlaştırma derecesine getirecekmişimdi az kalmış tüy konusunda da rahatlamana sevindim. aman ha sakın aldırayım deme. daha da sertleşip iyice gözle görünür hale gelebilirler. o tüyler herkesde var. rahat ol sen canım

ben antibiyotik olmadan sadece karışımı kullandım canım. sabah kalktığımda karışımla yüzümü siliyordum bir de gece yatmadan önce siliyordum. bir nevi tonik niyetine kullanıyordum. ama bu karışımı kullandığım esnada tuliş'in de söylediği gibi sabun falan kullanmayın demiş. ben de bu karışıma başlamadan önce sebamed kullanıyordum. karışıma başlayınca bıraktım. zaten makyaj yapmıyordum o konuda bir sıkıntım olmadı. eğer makyaj yapıyorsan yani fondöten-pudra vs kullanıyorsan bırakmalısın. umarım antibiyotiğe ihtiyacın olmadan sivilcelerinden kurtulursun. benim için çok güzel bir temizleyici oldu. şuan karışımım bitti, kullanmayı bıraktım çünkü yüzüm kendine geldi. sadece kil maskesi yapıyorum. onu da temiz dursun, cildim dengesini korusun diye ve biraz da gözeneklerim hafif gözle görünür hale gelmişlerdi, onları sıkılaştırmak için Suna Dumankaya'nın kil tarifinden birini yapıyorum düzenli olarak. inşallah faydasını görürsün sen de

Son düzenleme:
Anlıyorum canım ben hiç yüzümle oynamaz,uğraşmazdım.Sonra kk'ne bir üye oldum değişik değişk tonikler,maskeler.. Şu şişe bitsin biraz ara vereceğim daha sonra bakacağım artık. Yok canım aldırmayı falan hiç düşünmem o kadar da değil,sadce çok incelememden kaynaklandığını düşünüyorum. Azıcık tüyüm'de olsun canım aman ya ,Allah başka dert vermesin :)

Son düzenleme:

evet ara ver canım çok da yorma cildini. biraz nefes alsın. ama karışımı kullanmayı bitirdikten sonra kil maskesi falan yaparsan düzenli şekilde çok iyi olur. en azından cildini temiz tutmuş olursun. en büyük derdimiz bunlar olsun ya dediğin gibi Allah başka dert vermesin

ben de mi kullansam,o kadar ürün kullandım hala gitmedi.sol yanağımda sürekli 4-5 tane sivilce duruyor.sıkıldım artık :84:

peki sabah akşam kullanan arkadaşlara bir sorum var? cildi kuruttuğunu söylediniz.gece yatarken sürülse sabah kalkılıyor ciltte geceden kalma karışım hala var bir de üzerine sabah mı sürülüyor? sabah sürülen karışımı ne kadar bekleteceğiz hiç mi su kullanılmıyor :S

Son düzenleme:
Bana bu karışımı daha önce doktorum vermişti ama ben kullanmamıştım.burdaki yazıları okuduktan sonra eczaneye gittim.fakat bana bu formulun oranlarının yuksek oldugunu soyledıler.zaten çogu hastaya bundan hazırlayıp verıyolarmıs ellerınde vardı.bana eczanede bu karısımı veren beyfendı aynı zamanda ankara nın en ıyı unıversıtelerınınden birinde hocaymış.bana ılacı baya bir anlattı.daha önce iki kere roacutane kullanmıstım.bunu soyleyınce bana karaciğerimi temizlemek için suya karıstırcagım bir damla verdi.bunu kullanki karaciğerin sivilce üretmeyi kessin dedi.yoksa bu karışım çıkanları kurutup yuzunu temizler ama çıkmasını engelleyici bi ilaç değil dedi.
4 gündür kullanıyorum hem karışımı hemde damlayı.şuan memnunum.gercekten soylendıgı gıbı yuzum tertemiz oldu.lekelerim 4 gunde bile açılmaya başladı.

tam olarak suyun gr oranlarını ve karaciğeri temizlemek için hangi damlayı kullanıyosun oranları fazla demişsin seninkilerin oranları kaç ?

Öyle yapıcam canım. Suna Dumankaya'nın kil,yoğurt,mısır unu falan olan karışımını yapıyorum 2 günde 1 bakalım ama çokta uğraşmak istemiyorum yüzümle daha genç çünkü korkuyorum zarar vermekten, dengeli davranıyorum bakalım işte :) Aynen öyle canım,çok şükür yine :)

tam olarak suyun gr oranlarını ve karaciğeri temizlemek için hangi damlayı kullanıyosun oranları fazla demişsin seninkilerin oranları kaç ?

Oranlarını bilmiyorum tam olarak.Ancak benimkinde yoğun bir gülsuyu kokusu var.Diğer arkdasların dediği gibi cildimi temizlerken yakıp kurutmuyorda.Alkol oranı falan daha az benim tahminim.
Damlanın adı ise Strath karaciğer safra damlası.İçinde enginar yaprağı,devedikeni meyvesi ekstresi ve nane yaprağı varmış.Her öğünden sonra yarım bardak suya 20 damla karıstırıp içiyorum.Pek tadıda olduğu söylenmez.rahat içiliyo yani.

Benimde sıkıntım sivilceden ziyade lekeler eğer dediğin gibi 4 günde rengi hafiften açılmaya başladıysa çok iyi eğer birdaha eczaneye yaptırmaya gidersen oranlarını öğrenirmisin bizler için

Benimde sıkıntım sivilceden ziyade lekeler eğer dediğin gibi 4 günde rengi hafiften açılmaya başladıysa çok iyi eğer birdaha eczaneye yaptırmaya gidersen oranlarını öğrenirmisin bizler için

Tabi öğrenirim.Benim lekelerim çok derin değildi minik kırmızı kırmızı.Şimdi biraz daha açıldı renkleri.Gerçi bütün yüzümün rengi açıldı diyebilirim.Bugüne kadar kullandığım tonikler meğer hiç temizlemiyomuş.Önümüzdeki hafta bildiririm karışımı.Umarım sizde de işe yarar.

Teşekürler canım umarım işe yarar yaş ilerledikçe insan korkuyo kalıcak izler diye

Son düzenleme:
suyu kullanmaya başlayalı 3 gün oldu sivilce izlerimin rengi açılmaya başladı inş. böyle devam eder..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…