ben de bugün büyük tereddütler sonucunda yaptırdım karışımı 25 tl tuttu hemen denedim umarım iyi gelir cildim aşırı yağlı gözeneklerim açık ve bisüeü beyaz komedonlar var.Sonuçları paylaşmaya devam edelim
Ben 2. şişemi bitirmek üzereyim çok fazla sivilceli bir cildim yoktu aslında ayda birkaç tane çıkardı ama ben patlattığım için belkide 1 ay geçmezdi o sivilceler, şimdi özel dönemlerde sivilcem çıkıyor bazen dayanamayıp sıkıyorum biraz uzun sürüyor iyileşmesi ama sıkmazsam 2 güne kuruyup gidiyor. Ama artık bana cildim sanki çok kuruymuş gibi gelmeye başladı nasıl bir krem kullansam bilemiyorum. tavsiye edebileceğiniz bir krem varmı bu suyla sildikten sonra yüzünüze sürüp dışarı çıktığınız yada yatmadan önce kullandığınız?
La roche Effaclar serisinin su bazlı nemledırıcıını tavsıye ederim ben.Fakat nemlendırıcıyı sadece sabahları kullanıyorum ben.Ve bu karısımıda sadece aksamları.hem sabah hem aksam kullanmak çok kurutur.
bende genelde akşamları kullanıyorum bu suyu ama cildim baya baya kurudu, bu dediğin ürün eczanelerde mi satılıyor acaba?
kızlarrrr ,
benim gittiğim eczaneler bu karışımı yapmıyooo... ankara da satın alan varsa bi eczane adı söyleyebilr mi ????
kızlarrrr ,
benim gittiğim eczaneler bu karışımı yapmıyooo... ankara da satın alan varsa bi eczane adı söyleyebilr mi ????
Bu suyu pamuğa alıp,sabah ve akşam yüzünü bununla bastıra bastıra temizleyeceksin ve bunun dışında ne sabun,ne su kullanmayacaksın dedi...
Ben anlamadım, nasıl yani, gün içinde hiç mi yıkamayacağız, yoksa sadece sürdüğümüzdemi suyla yıkamiyacağız??