Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yeniden merhaba kızlar. dün gece bu ilacı sürdükten sonra uyudum. uyandıgımdaysa sol yanağımda minik minik bir sürü sivilce ve çenemde 4 tane akneyle karşılaştım. daha önce hiç bu kadar çok sivilcem olmamıştı yüzümde :KK5: sanırım suçu yine bu karışıma atıcam :KK43:

aynı seyı bende yasadım.ılk iki üç gunde sıvılce cıkardım ve korkup bıraktım.sımdı ıse bıraktıgım için kızıyorum kendıme.sonrası gayet ıyı gıdıyor cunku.

canm leke dediğin izmi yoksa karartı şeklinde sivilce lekesimi.bende çukur şeklinde izler var onada iyi gelirmi bu karışım

çukur çukur izlerim yok.ama işte kırmızı kırmızı lekeler kalmıstı.bazıları daha koyu.şimdi hepsı yok olmadı tamamen tabıkı ancak barız bır ıyılesme var.hatta iki haftadır benı gormeyen bır arkadasım dun gorunce yuzumun nasıl bu kadar ıyılestıgını sordu:KK9:

[
benim yüzüm hiç soyulmadı.sabahları nemlendırıcımı hiç aksatmıyorum ama.hatta aksamları ılk once la roche yuz yıkama jelıyle yıkıyorum.buna ragemen asırı bır kuruma ve soyulma olmadı.tabi herkese aynı etkıyı yaparmı bılemeyız.[/QUOTE]

bu başlığı yazan arkadaş ilk sayfada okumuştum yüzünüze su+sabun ile yıkamak yok demişti de bu jeli kullanmayı nerden düşündün gerçi sabun filan değil de bn onun haricinde bi siy kullanmıcaz sanmıştım..:97:

Son düzenleme:
[
benim yüzüm hiç soyulmadı.sabahları nemlendırıcımı hiç aksatmıyorum ama.hatta aksamları ılk once la roche yuz yıkama jelıyle yıkıyorum.buna ragemen asırı bır kuruma ve soyulma olmadı.tabi herkese aynı etkıyı yaparmı bılemeyız.

bu başlığı yazan arkadaş ilk sayfada okumuştum yüzünüze su+sabun ile yıkamak yok demişti de bu jeli kullanmayı nerden düşündün gerçi sabun filan değil de bn onun haricinde bi siy kullanmıcaz sanmıştım..:97:[/QUOTE]

Bana bu jeli doktor vermıstı.yanında da benzamıcyn ben sadece jelı kullanıyorum.daha once roacutane tedavısınden sonrada doktor la roche yıkama jelını onermıstı ve ben çok memnun kalmıstım.suana kadar ikisini kullanmamın bana bı yan etkısı olmadı. duzenlı olarak nemlendırıcı kullanmak çok önemlı.sivilceler gecsın dıye yuzumu kurutmaya calısmak vucudun yag dengesını bozup daha fazla yag salgılamasına sebep oluyo.belkı jel ve bu karısım yuzumu kurutuyodur ama her sabah nemlendırıcı kullandıgım için ben hiç kuruma ve soyulma hıssetmıyorum.hatta haftada iki kere peeling yapıyorum.doktoruma gostermıstım peelingimi kullanabılırsın dedı.markası noviderm boreade facial scrub.akneli cıltler için zaten.işte ben bunların hepsını duzenlı bir sekılde kullanıyorum.bir de sabahları güneş kremini unutmamak lazım.

[Bana bu jeli doktor vermıstı.yanında da benzamıcyn ben sadece jelı kullanıyorum.daha once roacutane tedavısınden sonrada doktor la roche yıkama jelını onermıstı ve ben çok memnun kalmıstım.suana kadar ikisini kullanmamın bana bı yan etkısı olmadı. duzenlı olarak nemlendırıcı kullanmak çok önemlı.sivilceler gecsın dıye yuzumu kurutmaya calısmak vucudun yag dengesını bozup daha fazla yag salgılamasına sebep oluyo.belkı jel ve bu karısım yuzumu kurutuyodur ama her sabah nemlendırıcı kullandıgım için ben hiç kuruma ve soyulma hıssetmıyorum.hatta haftada iki kere peeling yapıyorum.doktoruma gostermıstım peelingimi kullanabılırsın dedı.markası noviderm boreade facial scrub.akneli cıltler için zaten.işte ben bunların hepsını duzenlı bir sekılde kullanıyorum.bir de sabahları güneş kremini unutmamak lazım.
[/QUOTE]
teşekkür ederim yazdıkların için ama şunu anlayamadım sn şimdi sabahları nemlendirici ve güneş kremini ,, yüzünü o su ile yıkamadan önce mi sonra mı sürüyosun nasıl sırayla sürdüğünü merak ettim birde nemlendirici ile güneş kreminin isimleri ne k. bakma çok mu soru soruyorum ama cnm :nazar::KK34:

Son düzenleme:
teşekkür ederim yazdıkların için ama şunu anlayamadım sn şimdi sabahları nemlendirici ve güneş kremini ,, yüzünü o su ile yıkamadan önce mi sonra mı sürüyosun nasıl sırayla sürdüğünü merak ettim birde nemlendirici ile güneş kreminin isimleri ne k. bakma çok mu soru soruyorum ama cnm :nazar::KK34:[/QUOTE]

Öyle şey olur mu elımden geldıgım kadar yardımcı olmaya calısırım.o zaman ben sırasıyla ne yaprtgımı anlatayım.
Akşamları ilk önce la roche yuz yıkama jelıyle yuzumu yıkıyorum.5-10 dk sonra ise bu karısımla yuzumu sılıyorum.eger bir ihtimal sivilce çıkmaya calısırsa ustune aksil 5 ilaç suruyorum.ama artık sıvılce cıktıgı soylenemez.sabah sadece suyla yıkıyorum yuzumu.bu karısmı falan kullanmıyorum.ardından nemlendırıcımı suruyorum.yıne 10 dk sonrasında falan makyaj yapmadan oncede guneş kremi suruyorum.hepsi bu kadar:)
Nemlendiricim ve güneş kremim dısarda satılan bi marka değil.ben eczacı bir hanıma duzenlı cılt bakımına gıdıyorum iki yıldır.kendi ürünlerini hazırlayan bir yer.onun nemlendırcısını ve guneş kremini kullanıyorum.fakat marka olarak yıne la roche nemlendırıcıyı tavsıye ederım.gercketen la roche aknelı cıltler için başarılı bir marka.

teşekkür ederim yazdıkların için ama şunu anlayamadım sn şimdi sabahları nemlendirici ve güneş kremini ,, yüzünü o su ile yıkamadan önce mi sonra mı sürüyosun nasıl sırayla sürdüğünü merak ettim birde nemlendirici ile güneş kreminin isimleri ne k. bakma çok mu soru soruyorum ama cnm :nazar::KK34:

Öyle şey olur mu elımden geldıgım kadar yardımcı olmaya calısırım.o zaman ben sırasıyla ne yaprtgımı anlatayım.
Akşamları ilk önce la roche yuz yıkama jelıyle yuzumu yıkıyorum.5-10 dk sonra ise bu karısımla yuzumu sılıyorum.eger bir ihtimal sivilce çıkmaya calısırsa ustune aksil 5 ilaç suruyorum.ama artık sıvılce cıktıgı soylenemez.sabah sadece suyla yıkıyorum yuzumu.bu karısmı falan kullanmıyorum.ardından nemlendırıcımı suruyorum.yıne 10 dk sonrasında falan makyaj yapmadan oncede guneş kremi suruyorum.hepsi bu kadar:)
Nemlendiricim ve güneş kremim dısarda satılan bi marka değil.ben eczacı bir hanıma duzenlı cılt bakımına gıdıyorum iki yıldır.kendi ürünlerini hazırlayan bir yer.onun nemlendırcısını ve guneş kremini kullanıyorum.fakat marka olarak yıne la roche nemlendırıcıyı tavsıye ederım.gercketen la roche aknelı cıltler için başarılı bir marka.[/QUOTE]

karışım dediğin ne tatlım yazar mısın tekrar zahmet olmazsa ?

Son düzenleme:
Nemlendiricim ve güneş kremim dısarda satılan bi marka değil.ben eczacı bir hanıma duzenlı cılt bakımına gıdıyorum iki yıldır.kendi ürünlerini hazırlayan bir yer.onun nemlendırcısını ve guneş kremini kullanıyorum.fakat marka olarak yıne la roche nemlendırıcıyı tavsıye ederım.gercketen la roche aknelı cıltler için başarılı bir marka.

karışım dediğin ne tatlım yazar mısın tekrar zahmet olmazsa ?[/QUOTE]

Konun ilk sayfasında yazan karısımdan bahsedıyorum.ama benımkının içeriği biraz daha farklı.ilk sayfadakı oranları alıp eczaneye goturun o size yapıyor.benımkı biraz değişiklik yaptı.aslında benim aldıgım eczanede zaten bu karısıp yapılıp baya bi satılıyomuş hazır vardı ellerinde.ankarada yaşayanlar için soyleyım cepa alışveriş merkezindeki sibel ersoy eczanesınden alıyorum.orda sadece bu tarz karısımlar yapan bi beyfendi var.hatta dun ikinci şişemi aldım.

ya ben anlamadım ben namaz kılıyorum şimdi bu karışımı kullanacam yani yüzümü yıkamıyacakmıyım,su falan demişsiniz yasak biraz açarmısınız konuyu
....

Merhaba arkadaşlar;
Ben eczaneye sordum bu karışımı. 28 milyon tutuyo dedi :KK43:( Çok fazla tuttu, yaptırmadım. Siz kaça yaptırdınız arkadaşlar ?
Sonra gittim sağlık ocağına doktora yazdırmak için. Sigorta karşılasın diye.. Olmaz dedi cildiyeye gitmen gerekiyo, test sonucunu getirmen gerekiyo yazamam dedi. Halbuki bu karışım eczanelerde reçetesiz de veriliyo. Param yok olsa da alsam keşke :KK43: Doktora nasıl yazdırabilirim ?

ya ben anlamadım ben namaz kılıyorum şimdi bu karışımı kullanacam yani yüzümü yıkamıyacakmıyım,su falan demişsiniz yasak biraz açarmısınız konuyu
....

bn mesela bu kanıya şurdan varmıştım ilk sayfada bu konuyu açan tuliş su+sabun kullanmak yok demiş ya ordan çakarmıştım su yasak mı die bnde gerçekten buna şaşırmıştım ama onu herhalde bn yanlış anlamışım belkide o yüzünü sabunlamak anlamında su+ sabun yasak tır ama yine de bilmiyom sn bu kanıya nerden vardın bu konuyla ilgili diğer sayfalarda bi açıklama mı yapılmış su yasak die buna açıklık getirirsen sevinirim :KK34:

çukur çukur izlerim yok.ama işte kırmızı kırmızı lekeler kalmıstı.bazıları daha koyu.şimdi hepsı yok olmadı tamamen tabıkı ancak barız bır ıyılesme var.hatta iki haftadır benı gormeyen bır arkadasım dun gorunce yuzumun nasıl bu kadar ıyılestıgını sordu:KK9:

benmkiler çukur izler özallikle yanak kısmımda çok fazla uzaktan bile belli oluyo yüzümün diğer taraflarında heryerinde izler vara ama onlar fazla derin değil.şuan roaccutane kullanıyorum bıraktıktan sonra bu karışım izlerime iyi gelirmiki acaba denicem bi bakalım daha çok var ozmanada

benmkiler çukur izler özallikle yanak kısmımda çok fazla uzaktan bile belli oluyo yüzümün diğer taraflarında heryerinde izler vara ama onlar fazla derin değil.şuan roaccutane kullanıyorum bıraktıktan sonra bu karışım izlerime iyi gelirmiki acaba denicem bi bakalım daha çok var ozmanada

Eger izlerin derinse çok basarılı olcagını sanmıyorum bu karısımın.belkı roacutane tedavısınde sonra kımyasal peeling yaptırabılırsın bi kaç seans.tabi doktorun önerirse.ama çok derin olmayan izler için kullanabılırsın bu karısımı.aslında roacutane tedavısınden sonra belkı tavsıye etmeyebılır doktor karısımı.çunku yuzun zaten hassaslasmıs olucak.

Eger izlerin derinse çok basarılı olcagını sanmıyorum bu karısımın.belkı roacutane tedavısınde sonra kımyasal peeling yaptırabılırsın bi kaç seans.tabi doktorun önerirse.ama çok derin olmayan izler için kullanabılırsın bu karısımı.aslında roacutane tedavısınden sonra belkı tavsıye etmeyebılır doktor karısımı.çunku yuzun zaten hassaslasmıs olucak.

derin olanlar topalsam 10tanedir ama diğerleri pek derin deil yani küçük olanları geçirse razıyım bakalım doktora sorup kullanmak gerek ozman tşk ederim

Merhaba arkadaşlar;
Ben eczaneye sordum bu karışımı. 28 milyon tutuyo dedi :KK43:( Çok fazla tuttu, yaptırmadım. Siz kaça yaptırdınız arkadaşlar ?
Sonra gittim sağlık ocağına doktora yazdırmak için. Sigorta karşılasın diye.. Olmaz dedi cildiyeye gitmen gerekiyo, test sonucunu getirmen gerekiyo yazamam dedi. Halbuki bu karışım eczanelerde reçetesiz de veriliyo. Param yok olsa da alsam keşke :KK43: Doktora nasıl yazdırabilirim ?

merhaba canımm..ben geçenlerde yiğenime bu karışımı tavsiye ettim 22 ama 20 olur demiş..bence bi kaç yere sor...reçete için cildiyeciye gitmen lazım ama o da bu karışımı uygun görmezse yazmaz sen de boş yere muayene parası vermiş olursun..ama yine de sen bilirsin...

sivilceyi önlemek için kaynağını bilmek lazım yahu herkeste işe yarar mı bu karışım. hani kiminin kaciğer rahatsızlığından olur, kiminin stresten, kiminin yağ bezleri çok çalışır. annem 40 yaşında kurtulabildi sivilcelerinden. 5senedir hiç çıkmıyor. bir cildiye uzmanı uzun bir tedavi uyguladı. karışım kullanmadı, ama vücudunu kurutan çok etkili ilaçlar kullandı.. hatta dr çoğu kişi tedaviye dayanamıyor bırakıyor demişti. ama annem topukları, dudakları çatlamasına, tüm vücudu kurumasına rağmen aylarca devam etti. şimdi çok şükür bir şeyi yok.

ya bukadar iyise bu bende denemek isterim, ama ben almanyada kaliyorm, trye bu sene gelme ihtimalimde yok:KK43:(((acaba alman eczneside yaparmi bunu:/

Arkadaslar daha oncede bu karısımdan memnunıyetımı yazmıstım.ama kullanma sürem uzadıkça daha da memnun kalıyorum.artık nerdeyse hiç yeni sivilcem çıkmıyo.yediklerime hiç dikkat etmez ve cola içmeyi abartırsam anca ufak bir tane çıkyor.lekelerimin çoğu açıldı.Tekrardan hepinize tavsiye ederim.

ben de bugün büyük tereddütler sonucunda yaptırdım karışımı 25 tl tuttu hemen denedim umarım iyi gelir cildim aşırı yağlı gözeneklerim açık ve bisüeü beyaz komedonlar var.Sonuçları paylaşmaya devam edelim

ben de bugün büyük tereddütler sonucunda yaptırdım karışımı 25 tl tuttu hemen denedim umarım iyi gelir cildim aşırı yağlı gözeneklerim açık ve bisüeü beyaz komedonlar var.Sonuçları paylaşmaya devam edelim

nasıl 25 tl tutuyor anlıyamıyorum.ben eczaneden hazır yapılmış olarak sattıklarından alıyorum 10 tl.hemde recetesiz.acaba farklı seyler mı koyuyolar.çogunluk daha ucuza alıyor ama arada bu tutarlarda cıkıyor.

X