Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
suyu kullanıyorum derinden büyük sivilce çıkmaya başladı yüzüm eskisinden daha kötü şuan off yaa buda işe yaramayack heralde ben kesin bi çözüm istiyorum morelim çok bozuk

bende bugun suyu eczaneden yaptırdım ve surdum ılk gunu
bakalım ıyı gelıcekmı meraka beklıyorum

Canım sanırım daha dün kullanmaya başlamışsın hemen sonuç elde edemezsin cildi kurutmuyor bence benım cildim çok yağlı olduğundan belki de benımkını kurutmuyor

kızlar bu suyla falan ugrasmayın
sıze bır tarıf verıyım bununla 3 gunde sıvılcelerım sondu ve 5 6 gunde tamamen kaybolur heralde
2 tane aspırın
2 kasık kuru maya
ıkı cay kasıgı oksıjen suyu

kızlar bu suyla falan ugrasmayın
sıze bır tarıf verıyım bununla 3 gunde sıvılcelerım sondu ve 5 6 gunde tamamen kaybolur heralde
2 tane aspırın
2 kasık kuru maya
ıkı cay kasıgı oksıjen suyu

cnm bu verdiğin formülün lekelerede bir etkisi varmı ki

cnm şuan sivilcelerin ne alemde peki faydasını gördünmü

cnm şuan sivilcelerin ne alemde peki faydasını gördünmü

Karışımı kullanmaya basladıktan 10 gun sonra yuzumde bırden sıvılce çıkmaya basladı.derinden geliyodu hemde.bende korktum ve bıraktım.ancak suyu kullanmasamda cıkmaya devam ettıler.bende sudan kaynaklı olmadıgına karar verdım.eczacıylada gorustum.suyla ılgılı oldugunu dusunmuyorum zaten yuzun sıvılce dokucekmıs dedı.ve ben tekrar kullanmaya basladım.şimdi keske bırakmasaymısım dıyorum.gercekten işe yarıyo.sivilcelerim kuruyo iyice.eger cıkan varsa aksil-5 suruyorum gece yatarken.birde haftada bir gün peeling yapıyorum.şuan hersey yoluna giriyor gibi görünüyor.özellikle leke konusunda çok basarılı.

Bu arada ben karısımın ayrıntılarını öğrenıp haber verıcektım.ancak alamadım bire bir.Alkol ve asit oranının çok yuksek olmamasına dıkkat edın.

ANLADM CNM AMA AKLIMA BİŞİ takıldı sende ilk derinden sivilce çıktığını söylemişsin koloo adlı kullanıcıda suyu kullandıktan sonra böyle bişi olduğuunu söylemiş acaba sivilceleri önce çıkarıyo sonra mı kurutuyo ki

benimde çok sivilcem yok ama izlerim vardı.dün bu karışımı kullanmaya başladım şimdiden yüzümün parladığını hissediyorum..

Tulişcim buraya sırf sana teşekkürü borç bildiğim için üye oldum şu an:)

Arkadaşlar ben bu karışımdan 2 şişe bitirdim ve sonuç inanılmaz!

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, zamanında denemediğim şey kalmadı. Benzamycin, imex, nadixa, sivex, acnecinamide, cleocin t ve aklıma gelmeyen birçok ilaç...hepsini de doktor reçetesi ile düzenli bir şekilde kullandım.

Ama sivilceler çok fazlaydı, her seferinde geçer gibi oldu ama tekrar başladı. Kullanmadığım sadece roaccutane kalmıştı, ona da cesaret edemedim.

Tıp fakültesinde okuyorum ve hocalarımdan bazı dermatologlar onun sakıncalarından bahsedince çekindim kullanmaya. Ama artık son çare olarak tahlillerimi falan yaptırıp roaccutane başlıyordum ki bu başlığı görünce vazgeçtim. Hocama bu karışımı sordum, o da bu formülü bildiğini ve deneyebileceğimi söyledi.

İlk şişeyi hazırlatırken eczacı; ben bu karışımdan çok yaptım daha önce ama aseton cildini tahriş eder,koymam onu, salisilik asit koyabilirim onun yerine dedi. Ben de tamam dedim. Kullandım, gözle görülür bi azalma oldu sivilcelerimde.
Daha sonra 2. şişeyi Ankara'da başka bi eczaneye yaptırdım, Tuliş'in yazdığı formülü gösterip, ne olur sadece bu formülde ne yazıyosa onu yapın, ben razıyım her şeye dedim, o da kabul etti.

2. şişemi de yeni bitirdim. Önceden sivilceden görünmeyen yüzümde şimdi bir tane bile sivilce kalmadı, görenler çok şaşırıyor, cildin çok güzel olmuş diyor. Sadece regl zamanında bir-iki tane çıkıyor o kadar.

İlk başta arkadaşlarım dalga geçmişti benimle, tıp fakültesinde okuyosun ama karı koca ilaçları kullanıyosun falan diye=) Ama hiç alakası yok arkadaşlar, bu birçok dermatolog tarafından da reçete ile yazılan bi formül. Sizlere tavsiyem, bu karışımı kullanmadan önce doktora görünmeniz ve onun onayı ile kullanmaya başlamanız.
Büyük ölçüde olumlu sonuçlar alacağınıza inanıyorum. Hepinizin sağlıklı ciltlere kavuşmanız dileklerimle....

canm bende yeni roaaccutane kullanmaya başladım 21 gün oldu ve bu 3.kullanışım:S:SSS .yüzümdeki ilzer için lazer tedavisi yaptrdım fakat lazerle sivilceler kustu siyah noktalar ve komedonlar feci halde arttı.vede renk değişklği oldu cildimde izlerimde hiç geçmedi(((
cildim eski halinden beter oldu özleliklede yağlar doldu yani komedonlar yüzümün hertarafına.sonunda roaccutane kullanmayı son çare gördüm ama yan etkilerine dayanamıyorum((
en çokda boğazım kuruduğu için sürekli gıcık tutuyo.okadar çaresizimki anlatamam bunalıma girdim resmen napacam bilmiyorum bu ilacı bıraksam başka bişe geçirmez gibi sivilceler geçse bile komedonlar neolcak bana yardımcı olursan çok sevinirim cvbını bekliyorum

glamorus, öncelikle çok geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla cildin baya kötü olmuş. Roaccutane kullandığın için de, psikolojini daha da olumsuz etkilediğini düşünüyorum.

Ama bence şu an ilacı yarıda kesmemelisin. Eğer çok olumsuz etkileri olduğunu düşünüyorsan, doktoruna bunlardan bahset, o tekrardan tahlil falan isteyecektir. Tahlillerin sonucunda ilacı kesip kesmemenize doktorunla birlikte karar verirsiniz.

Bu ilacı kullanmak hakikaten çok zor, birçok arkadaşım kullandı ve bizzat gördüm ne kadar zorlandıklarını. Gerçi sen 3. kez kullanıyormuşsun, benden daha iyi bilirsin ne kadar zor olduğunu.

Roaccutane tedavin bittikten sonra sivilcelerinin büyük ölçüde azalacağını düşünüyorum. Daha sonra da bu suyu denersin, bende de komedonlar vardı ve hepsini geçirdi. Çok ama çok az izler var bazı yerlerde onlara da bephanten krem sürüyorum şu an. Hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama eğer gelmek istersen benim bulunduğum hastane Ankara'da, hocalarımdan randevu alabilirim. Sen sadece çok fazla kafana takıp dert etmemeye çalış bu konuyu, çünkü stres de sivilceyi çok ama çok artıran bi faktör.

cnm öncelikle sonucunu yazdığın için çok teşekkürler bnde kararsızdım ama hemen kullanmaya başlamayı düşünüyorum şuan yalnız kafama takılan sen 2. şişesinde karışıma aseton mu koydurttun yoksa bahsettiğin asitten mi açıkcası o aseton kafamı kurcalıyo benimde bide sivilcelerinin özel bir sebebi varmıydı senin bnm polikistik over varda yani bu tarzdan sivilcelerede iyi gelirmi acaba ya da tekrarlarmı diye düşündümde

Rica ederim canım.. Evet ben 2. karışımı aseton ile yaptırdım. Oranları da değiştirmedim, ilk sayfadaki formüldeki oranların aynısından yaptırdım. Bazı eczaneler farklı oranlarda karıştırıyor çünkü. Oranları tüm eczacılar fazla buldu, tahriş eder falan dediler. Ben ilk gün cildimin küçük bir bölgesinde denedim, kızarma yanma vs. olursa kullanmayacaktım ama herhangi bir yan etki görmeyince kullanmaya başladım. Sen de önce küçük bi alana sür ve dene, bir şey olmazsa başlarsın kullanmaya.

Benim sivilcelerime doktor aşırı stresten olmuştur dedi, çünkü başka bir şey çıkmadı bende tahlillerde. 2004 yılında başladı, liselere giriş sınavına hazırlanırken. Sonra öss'ye hazırlanırken de iyice arttı. Regl dönemlerinde max. düzeye ulaşıyordu zaten..Şimdi kurtuldum artık, darısı sana canım=)

arkadaşlar benim yüzüme nispeten sırtımda çok fazla sivilce var malesef. yüzüme başlamayı düşünüyorum bu ilaca fakat sırtımada uygulasam çok mu saçma olur bilen varmı

inşallah cnm bi doktora gidiyim bnde hemen başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…