Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar size kötü bi haberim var demek bünyeden bünyeye değişiyor bu toniğin etkileri
ben 28 Ağustos'tan beri kullanıyorum bu suyu sabah akşam
ilk bi kaç gün herşey çok güzeldi sivilcelerim söndü kızarıklıkları geçti yüüzm berraklaştı
ama şimdi çok aşırı yağlandı aşırı parlıyor yağdan dolayı
yüzümdeki ufacık sivilcelerden rahatsız olduğum için kullanmaya başladığım su sayesinde artık iltihaplı ve kocaman sivilcelerim, dokununca sızlıyorlar resmen
yüzümün her yerinde bunlardan oluştu en kısa zamanda iş yerinden izin alıp cildiyecime gitmem gerek
ona danışmadan böyle bir şey kullandığım içn ve kötü bir sonuç elde ettiğim için kızacak bana biliyorum ama berbat bi haldeyim
alnım çenem yanaklarım ve boynum gerçekten çok kötü durumda napıcam bilmiyorum mafoldumben

bu karısımı kullanmayın inanın cok kötü yapıoooo.
chokokrem kız sen misin? tanısıyo olabilirmiyiz acaba?

yaa bırakınca oyle olmam inşallah ama benim kardesim bırakt bişay olmadın bende ara veriyorum bazen umarım kotu olmaz uzuldum

kızlar bende kullanıorm bu karısımı hatta herkesle birbirmize girdik eczacısından doktoruna herkes bole bişeyi nasıl yuzune surmeye kalkarsın dedi buna ragmen aldım ve kullanıorm 1 ayı gecti ama hiçbir faydasını gormedim,adet donemimde de deilim ve duzenli olarak kullanıorm bunu yanında kil maskesi de yapıorm haftada 2 kere,yanaklarım sivilce dolu ve hepsi kocaman artı cok acıolar.bide derim asırı kalınlastı pamuk gibi yuzum resmen dana derisi gibi oldu.ben bırakıcam bundan daha kotusu olamaz zaten..her bulduumuz seyi yuzumuze surmeyelim kızlar..olan guzelliimizden de olmayalım.. öpüorm sizleri..

ya anlıyorumda hemen neden kullanıyosunuz doktora gidin danısın bunu uygunsa sizede aynısından vermesını söyleyin bence.ama uygun olup olmadığını kendimiz bilemeyiz değilmi

öncelikle verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler bende kullanıyorum fakat suyla temas etmeyin dedikleri için yüz yıkama jelimi kullanamıyorum neutrigina kullanıyorum ve bu suyu kullanmadan önce onu kullanıyordum sizde jel kullanınca dikkatimi çekti herhangi bi sorunla karşılaşmamışsınız benide bu konuda bilgilendirirmisiniz?

arkadaşlar merhaba ben 2 yıl boyunca sivilcemden dolayı limon ile tuz karışımı kullandım sivilce bitti fakat izi kaldı yakıcı alkollüleri tavsiye etmem fakat ımexs çok güzel memnun kaldım kullanabilirsiniz özellikle izler için çok iyi

arkadaslar karısımı chokokrem de bıraktı suratını sivilce basmıs. inanki siz kullanıorum dedikce benm için gidio. kullanmayın su karısımı nolur.

selam arkadaşlar. bitki derman akneseti ni kullanan var mı aranız da ?varsa lütfen neticeyi yazarmısınız .çok memnun olacağım... bu seti bende aldım kullanıyorum ama kızarıklık yaptı biraz bıraksammı diye düşünüyorum .çaresiz kaldım. tşk ederim ...

Ben sunu çok merak ettim.Nemlendirici kulanıcak mıyız sabah ve aksam ben kulanıyorumda ondan

arkadaşlar nerdeyse 1 ayı geçti ama hiç bi işe yaramadı ilk 1-2 gün çok güzeldi ama şimdi cildim çok daha kötü. aktara gittim arap kızı kremi verdi bakalım faydası olacakmı

sonunda yaa:))tuliş sırf sana tşk edebilmek için üye oldum ama 2gündür bağlantıdaki hata yüzünden bi türlü yazamadmkaydirigubbakcemile5 15 YILDR SİVİLCE PROBLEMİ ÇEKİYORUM GİTMEDİĞİM DOKTOR DENEMEDİĞİM İLAÇ KALMADI ARKADAŞLAR BU SUYU MUTLAKA DENEMENİZ LAZIM BEN DÜN HAZIRLATTM ARKADAŞIMA ASETON KOYUP KOYMAMAK KONUSUNDA KARARSIZ KALDI BENDE ÜSTELEMEDM hihoyyyt AMA BU HALİYLE BİLE MÜTHİŞ BİŞEY OLDU SADECE 3 KERE SÜRMEME RAĞMAN SİVİLCELERİM HAFİFLEDİ LEKELRİN RENGİ BAYA AÇILDI TŞK TUBİŞ İYİKİ VARSINalkisalkisalkis KULLANMAKTA ÇEKİNEN ARKADAŞLARA TAVSİYEM BEN BAYA ARAŞTRDM HEM NETTEN HEMDE DOKTOR VE ECZACI ARKADAŞLARDAN HİÇ Bİ ZARARINI DUYMADM BENCE ÇEKİNMENİZE HİÇ GEREK YOK FAYDASI OLUR ZARARI OLMAZ:lepi:

ARKADAŞLAR BAZILARINIZ MENNUN KALMAMIŞ DEMEKKİ HER CİLTTE AYNI ETKİYİ YAPMIYOR ALLAH SİZLEREDE ACİL ŞİFALAR VERSİN:Saruboceq: BENM KARIŞIMIMA ASETON KOYMADI ONUN YERİNE SALİSİLİC ACİD KOYDU VE GÜL SUYU HARİÇ MİKTARLARINIDA ÇOK AZA İNDİRDİ BELKİ HASSAS CİLTLERE AĞIR GELEBİLİR TULİŞ İN FORMÜLÜ opuyorumnanaktan

Önerilerine kulak vereceğim... BENDE YOK AMA SEVGİLİMDE VAR SİVİLCE SORUNU

bence bu sıvı hiç bir işe yaramıyor aksine zararı bile oluyor boşa para vermeyin buna ben yaptım zaten çok sivilcem yok ama regl dönemleri için yaptırdım bunu kullanmaya başladıktan sonra cildimde aşırı derecede matlık ve solgunluk oluştu sebebini bir süre ara verince anladım cildim toparlanıp kendine geldi sonra salak gibi bigün daha sürdüm suyu yüzüme tabi o zaman henüz öğrenmemişim suyun yüzüme zarar verdiğini baktım yine matlaşmışım solmuşum hemen çöpe attım hayıflandım sonra 18 milyonuma valla bence boşverin bu suyu

2323,senin fazla sorunun yokmuş,bu tip solusyonlar yağlı ciltler için,tabiki senin cildini kurutur.fayda gören çok kişi var sen niye kötülüyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…