Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim.benim cildim çok problemli.özellikle yanak bölgemde deri altında fındık büyüklüğünde akneler vardı, belli bir müddet sonra renkleride mosmor oluyordu bi uzmanın verdiği ilaç sayesinde bu aknelerden biraz olsun kurtuldum sayılır çünkü tedavi halen devam ediyor.ama cildimde oluşan akne izleri geçmiş değil.bu reçete akne izlerime ii gelir mi acaba?şimdiden çok teşekkür ederim...

bu karısımı burdan görüp bende aldım. sadece 2 gün kullandım ve yüzüm birden kabardı. sanki bütün yüzümü kocaman kıpkırmızı sivilceler kaplamıstı. o kadar kötüydü ki anlatamam. her yeri kıpkırmızı ve yanıyodu. bugün doktora gittim ve asetondan kaynaklandıgını söyledi. hatta kızdı nasıl olurda yüzüne aseton sürersin diye. karısımın tarifini gösterdim, bu rahmetli bi doktorun formülüdür(ismini söyledi ama su an hatırlamıorum), bizde bu karısımı verioruz ama karısım yanlıs yazılmıs dedi. eger ilgilenen olursa yazdıgı karımın tarifini yazabilirim.

arkadaşlar bu tip ürünleri karışımları kullandığımızda güneşe çıkmamamız gerekiyor yani akşamları kullanmalıyız güneş leke yapabilir. bilirsiniz güneşin altına çıkarken parfümü bile tenimizin güneş görmeyen yerlerine sıkraız yada kullanmayız

bu karısımı burdan görüp bende aldım. sadece 2 gün kullandım ve yüzüm birden kabardı. sanki bütün yüzümü kocaman kıpkırmızı sivilceler kaplamıstı. o kadar kötüydü ki anlatamam. her yeri kıpkırmızı ve yanıyodu. bugün doktora gittim ve asetondan kaynaklandıgını söyledi. hatta kızdı nasıl olurda yüzüne aseton sürersin diye. karısımın tarifini gösterdim, bu rahmetli bi doktorun formülüdür(ismini söyledi ama su an hatırlamıorum), bizde bu karısımı verioruz ama karısım yanlıs yazılmıs dedi. eger ilgilenen olursa yazdıgı karımın tarifini yazabilirim.

evet dermotolog banada bu çok guçlu detıp başka bi formul yazmıştı ama bana o pek etki etmedi sağlık ocağında aynısını yazıyolar bende ordan yazdırıyorum cildin hassassa tahriş etmiş olabiliryasakkelime

evet evet eccem o karışımı yazarmısın bende kullanmaya korkuyorum açıkçası ojelerimi çıkarırken bile bazen tahriş ediyor aseton

resorchine/acide salicylique(receteyi yanlıs okuyo olabilirim harf deişimi olabilir) : aa 3 gr
alcohol : 100 cc
eau de rose : 200 cc

bu formüldede gördüğünüz gbi en fazla olan gül suyu diğerleri azar azar

ve bide doktorum dedi ki simdi görünürde bişi olmayabilir (cnkü arkadasımda kullandı ve henüz onda bişi yok,bu örneği verdim) ama ilerde kötü sonuclarla karsılasılabilir.

mrb arkadaşlar
ilk sayfadan itibaren okudum yorumları
kullanan arkadaşların çoğu memnun kalmış sivilceleri sönmüş.
sivilcelerine ii gelen arkadaşlar yüzünüzde siyah nokta varmıydı?
varsa eğer azalma oldumu.
benim yüzümde sivilce tek tük oluyor ama siyah nokta oldukça fazla
herkes sivilceler ile ilgili yorum yazmış lütfen siyah noktalarada ii geldiyse yazarmısınız.
şimdiden teşekkürler

yan etkisi yok canım benim aknelerim derin olduğu için ek olarak dermokilde kullanıyorum baya faydasını gordum canım çok iyi temizliyo bu su cildi denemeni tavsiye ederim kardesimin alnında puturler vardı onları tamamen goturdu

arkadaslar nası kullanabiliosunuz anlamıorum. benm cildimmi cok hassastı acaba. dermatolog bana cok kızdı asetonun oldugu bi karısımı nası sürersin yüzüne die. bakın smdi ii gelio olabilir ama uzun vadede sorunlar cıkmasın. o karısım yanlıs yazılmıs aslı benm yazdıgım gibiymiş.

yan etkisi yok canım benim aknelerim derin olduğu için ek olarak dermokilde kullanıyorum baya faydasını gordum canım çok iyi temizliyo bu su cildi denemeni tavsiye ederim kardesimin alnında puturler vardı onları tamamen goturdu

ssna faydası olduğu için senn adına sevndm cnm tmamen geeçr inş.
benm sivlcelerm öle derin büyük iltihaplı flan değil o yzden kullanmaya korkuorum.şöyle söyliyim alnımda 2-3 tane küçk çkrsa 3-4 günde bir burnumda kçük bi svlce çıkıo.bdee ayda yılda bir burnumun hemen yanında.genellklede özel gnlerimde ekstra çoğalıo.acaba ben kullansam zararı olurmu bde derm çok hassas..

bence olur kullanma. keske yüzümün resimini cekip gönderseydm. o zaman burda kmse kullanmaya cesaret edemezdi.

arkadaslar nası kullanabiliosunuz anlamıorum. benm cildimmi cok hassastı acaba. dermatolog bana cok kızdı asetonun oldugu bi karısımı nası sürersin yüzüne die. bakın smdi ii gelio olabilir ama uzun vadede sorunlar cıkmasın. o karısım yanlıs yazılmıs aslı benm yazdıgım gibiymiş.

canım benim eşim eczacı ve karışımda bir yanlışlık olmadığını söyledi bilakis daha evvel de bu karışımı hazırladıklarını söyledi şu ana kadar hiç bir hastanın şikayette bulunmadığını çok memnun kaldıklşarını söyledi uzun vadade kullanımına gelince
sivilce problemini azalttığında veya iyileştirdiğinde formülün bileşenlerinin miktarlarını azaltıp tonik olarak kullanılabilir.

senin cildinde problem oluşturması sanıyorum hassaslığından kaynaklıdır.misalen bende içeriğindebenzoil peroksit bulunan sivilce ilaçlarını kullanamıyorum aşırı hassasiyet gösterip yüzümü şişiriyor alerji yapıyor deyim yerinde ise maaf ediyor ben memnun değilim diye memnun olan hiç bir yan etkiye mazur kalmayan kullanıcılara aman ha kullanmayın diyemem.

eşimin yakın arkadaşı olan bir doktor 'a bu karışımı gösterdik oda çalıştığı hastanenin cilt dr'na göstermiş ve bir sakıncasının olmadığını söylemiş kullanılabilir ama kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir etkisi demiş.

sevgilerimle umarım pırıl pırıl bir cildin olur(hepimizin)opuyorumnanaktan

bence olur kullanma. keske yüzümün resimini cekip gönderseydm. o zaman burda kmse kullanmaya cesaret edemezdi.

ben cildm çok hassas die korkuorum snırım cesaret edemicem ve siizn dediğiniz formulu yaptırıcam..en zından onda aseton yok bişey yapmaz heralde yan etki olrak.
benm cildime haff bi bastırark dokununca ble kızarıklık 2-3 saat gtmio o derece bişe kafamçokkarıştı

X