Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yağlı,hassas ve sürekli küçük küçük sivilceler çıkan cildim vardı ama bu karışımdan sonra iri ve ağrılı sivilceler çıkıyor eskisinden daha kötü oldu şimdide bunları nasıl geçiricem diğe uğraşıyorum bence asla denemeyin

arap kızı kullanıyorsun sanırım.. o sıvılceye degıl lekeye ıyı denılıyor ama sanmıyorum hıcbır ıse yaramıyor..hatta yaglı cıltlere uymaz zaten yaglı bı krem..

evet arap kızıda hiçbi işe yaramıyor sanki kapatıcı gibi bişey gece sürüyorum sabah kalktığımda cildim çok güzel gözüküyor yıkadıktan sonra yine eski haline dönüyor

yogun beyazlık oldugundan dolayıdır canm... gıdıp bı doktra gorun en ıyısı cunku o koca sıvılceler aylarca gecmeyecek ıze donusebılır..

hayyyırrr yanlış anlaşılmış kötülemiyorum hemde kesinlikle kötülemiyorum.sadece bazılarının çok abartığını söylüyorum hem bi tek ben söylemiyorum diğer yorumlara bakarsan anlarsın.evet tüm ciltler aynı değildir peki sen,sen memnunmusun ki böyle benim kötülediğimi düşünüyosunn esracımmm

evet arkadaşlar doğru arap kızını 2 kere aldım geçen sene biri şu anda başka var kapatıcı gibi yıkıyınca cilt eskiye dönüyor size 1 mucize veriyimmi sivilceleriniz lekeleriniz yok olsun
2 iri ÇıLEK,1 TATLI KAŞIĞI UN ikisini blendırda karışım yapın zaten çileği önce eziyor blendır ,un bebek maması kıvamında katılıyor azsa biraz ekleyin çilek suluysa ben bu maskeyle lekeleri 2 kez yapımda geçirdim bembeyaz oldum yalnız haftada 2 yapılacak hergün değil
diğeri MAYDANOZ VE LıMON SUYU
1 avuç maydanozu ufak doğrayın kıyın daha doğrusu sonra demir havanda tamemen ezin iyice dövün yalnız önce bıçakla kıyılacak sonra havanda ezilecek tamamen suyu ve kendisi çıkıcak içine 2 çay kaşığı limonsuyu ve 1 çay kaşığı su cilt kurumasın limonsuyu tek sürülmez pelte gibi olucak ezilmiş olduğundan cildinize 3 parmağınızla tutam tutam sürün en kolayı bu fırçayla sürmeyin ezmek şart havanla yoksa maydanozlar ciltten düşüyor:)15 dakika sonra yıkayın krem sürmeden yatın sabah bakın cilt rengi bayağı açılacak üşengeçlikten yapamıyorum bide çilek bulamadım dondurucuda saklayın çileğinizi
unda beta glukan var mayadada pirinçtede cildi besliyor yağı alıyor tamamen onarıyor renk açıyor bu un bağışıklık sisteminede faydalı mayada cilde insan vücüduna ve saça araştırın
çilekte kükürt var rengi açıyor oda
ben 1 yıl bitkisel cilt eğitimi aldım 2 yıl önce hocam söylemişti bunları Gülten Şenşafak hocamız
ve bu çilek bana çok iyi geldi leke ve sivilce için mükemmel sonuçlar
daha çok maske var aklıma geliyor yazıcam yine yapın lekelerden kurtulun kremlerdede beta glukan var bir markanın yani un ekmeğin maddesi deneyin diyorum kızlar

BETA-GLUCAN: Cildin doğal defans mekanizmasını güçlendirdiği rapor edilen ve mayadan elde edilen yeni bir madde

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar benimde yağlı bir cildim var ergenlik dönemimden beri sivilce problemim oldu.Çok yoğun değildi ama pürüzsüz bir cildi kim istemez.Bu suyu en yakın zamanda kullanıcam bakalım bende nasıl bir etki bırakacak.Çileğin mucizesini bende duydum ama şu şekilde cildi sıkılaşırdığı yönündeydi duyumum neyse suyu kullanimde....

Çileği duymuştum.Denicem.Dua et işe yarasın yoksa bittin:mymeka:delikafadulden

selam arkadaşlar,
bu karışımı forumda görüp 1ay önce kullanmaya başladım. 25yaşındayım ve yaklaşık 3-4yıldır özellikle sol yanağımda kistik benzeri sivilcelerle uğraşıyorum. daha önce bu sitede doktor da sormuştum. çünkü 3-4 doktora gittim. jinekolog, dermatolog. malesef sivilce problemim geçmedi. hatta şu forumlarda adı sıkça geçen çoğu sivilce kremi ve ilacını da y adoktor tavsiyesiyle ya da benim gidip bulmamla denedim.
bir iki hafta yüzüm durulsa da daha sonra ufak tefek ya da ağrılı tekrar çıkmaya başlıyor. bu toniği de hadi şunu da bi deniyim artık ne kaybedicem dediğim anda kullanmaya başladım. ilk hafta gerçekten cildim parladı ve normalde 4-5gün süren ağrılı ve şiş halde ortaya çıkan ancak uç vermeyen sivilcelerim, bu toniği sürdükten sonra 1-2gün içinde uç verir hale gelmeye ve sonrasında da kuruyup kendi kendilerine geçmeleriyle sonuçlandı. kistik halde bulunan sol yanağımdakiler ise uzun zamandır herhangi bi iltihaplı sivilce yapmıyordu ancak arada bir şişip kızarıyorlardı. anladığım kadarıyla içerdeki iltihap kuruyamadığından dönem dönem orası yeniden alevlenir gibi kızarmaya ve şiş kızarıklıklar oluşmayabaşlardı. ama bu hafta, yani 1.ayını doldurduğum bu tonik sayesinde sanırım, oradaki ufak tefek kızarık izler şişliklerini kaybedip iltihaplı büyük bi sivilce olarak kendilerini attılar. ve şimdi o büyük sivilce kurumak üzere. ve benim o 4yıldır uğraşıp da kurutamadığım kistik bölgesi, temizlenmeye başladı..
yine de çok kesin konuşmak istemiyorum. sadece sabırlı davranıp biraz daha devam edip sonucu görmeye çalışıcam.
bu karışımın benim cildimdeki etkilerini paylaşmak istedim belki benzer şikayeti olan birine yardımcı olur yaşadığım süreç. şmdilik olumlu diyelim. ama mucize yarattığnı söyleyemem. zaten mucize beklemiyordum. cildim bu arada karma cilt. genelde de fazla temizlediğimden, kururdu, ben de bephantenin kremini kullanırdım her gün. ama bu karışımı kullandığım günden beri hiç bi extra nemlendiriciye gerek duymadım. ben tam aksine, cildim çok kuruyacak sanıyordum. bu şaşırttı beni:).
tamamen temizlenirse cildim tekrar yazmaya çalışırım. herkese sevgiler,

Merhaba Tuliş formülünü eczaneye yaptırmak için gittim ama sadece Alkol>>>>125gr(aâ)
Eau de rose>>>>>100 gr (u.s.ext) karışımını yapıp verdiler. Asetonun hiçbir şekilde kullanılmayacağını söylediler. Hapıda vermediler ben bu suyla 4 gündür yüzümü siliyorum ve üzerine gözeneklerim olduğu için Loreal ZONE diye bir krem var gözenek sıkılaştırıcı sürüyorum sonuç bu 2 maddede olsa süper pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip oldum teşekkür ederim...

Merhaba ben de bu formülü 3 haftadır kullanıyorum. Çok problemli değil cildim ancak dönemsel sivilcelerim ve hiç eksik olmayan bir iki sivilcem oluyor. Ben faydasını gördüm. Ancak dedikleri gibi değil günlük temizlik ardından tonik olarak kullanıyorum. lush fresh farmacy sabun ardından bu tonik ve nemlendirici uyguladım kesinlikle cildim daha pürüzsüz.

3yıl önce kullandım bu karışımı, ve sivilcelere sonsuz vedayı çektim...

Tuliş sana sonsuz tşkrlerimi sunuoruma.s.

kızlar sizce roaccutane kullanırken bu suyu da kullanmak cildi daha mı kötü yapar yoksa daha mı iyi?açıkcası ben doktoruma bunu sölediğimde bu tonik gibi bişey tonik kullanmanın bi zararı olmaz demişti ama kullanda dememişti o günden beri kararsızım deneyen varmı acaba?

20 liraya yapıyorlar. ben 1,5 aydır kullanıyorum yarısı bitti. sivilcelerde değil ama izlerde düzelme başladı gibi.ben yine de ümidimi kesmeden kullanıyorum en azından bir şişe bitene kadar kullanıcam. güzel makyaj temizliyor.

portakal yağını denedim geçen gün ilk defa bi sefer sürmeme rağmen bayağı faydası oldu..
birde dermokilin akneli ciltler için olan maskesini de tavsiye ederim şiddetle...

bende sivilce sorunu yaşıyorum aslında sivilcelerden değilde sonradan hafifçe kalan izlerinden şikayetçiyim ama yorumların hemen hemen hepsini okudum sanırım izler içinde iyi genel yorumlara bakılırsa bende kullanacağım umarım iyi gelir şimdiden teşekkürler

ben eczaneye bu suyu yaptırmaya gittim, bana doktor reçetesi getir yapalım dedi :uhm:
yapmadılar bana suyu yaf :bbo: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…