Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet arkadaşlar doğru arap kızını 2 kere aldım geçen sene biri şu anda başka var kapatıcı gibi yıkıyınca cilt eskiye dönüyor size 1 mucize veriyimmi sivilceleriniz lekeleriniz yok olsun
2 iri ÇİLEK,1 TATLI KAŞIĞI UN ikisini blendırda karışım yapın zaten çileği önce eziyor blendır ,un bebek maması kıvamında katılıyor azsa biraz ekleyin çilek suluysa ben bu maskeyle lekeleri 2 kez yapımda geçirdim bembeyaz oldum yalnız haftada 2 yapılacak hergün değil
diğeri MAYDANOZ VE LİMON SUYU
1 avuç maydanozu ufak doğrayın kıyın daha doğrusu sonra demir havanda tamemen ezin iyice dövün yalnız önce bıçakla kıyılacak sonra havanda ezilecek tamamen suyu ve kendisi çıkıcak içine 2 çay kaşığı limonsuyu ve 1 çay kaşığı su cilt kurumasın limonsuyu tek sürülmez pelte gibi olucak ezilmiş olduğundan cildinize 3 parmağınızla tutam tutam sürün en kolayı bu fırçayla sürmeyin ezmek şart havanla yoksa maydanozlar ciltten düşüyor:)15 dakika sonra yıkayın krem sürmeden yatın sabah bakın cilt rengi bayağı açılacak üşengeçlikten yapamıyorum bide çilek bulamadım dondurucuda saklayın çileğinizi
unda beta glukan var mayadada pirinçtede cildi besliyor yağı alıyor tamamen onarıyor renk açıyor bu un bağışıklık sisteminede faydalı mayada cilde insan vücüduna ve saça araştırın
çilekte kükürt var rengi açıyor oda
ben 1 yıl bitkisel cilt eğitimi aldım 2 yıl önce hocam söylemişti bunları Gülten Şenşafak hocamız
ve bu çilek bana çok iyi geldi leke ve sivilce için mükemmel sonuçlar
daha çok maske var aklıma geliyor yazıcam yine yapın lekelerden kurtulun kremlerdede beta glukan var bir markanın yani un ekmeğin maddesi deneyin diyorum kızlar
BETA-GLUCAN: Cildin doğal defans mekanizmasını güçlendirdiği rapor edilen ve mayadan elde edilen yeni bir madde