bu karısımı burdan görüp bende aldım. sadece 2 gün kullandım ve yüzüm birden kabardı. sanki bütün yüzümü kocaman kıpkırmızı sivilceler kaplamıstı. o kadar kötüydü ki anlatamam. her yeri kıpkırmızı ve yanıyodu. bugün doktora gittim ve asetondan kaynaklandıgını söyledi. hatta kızdı nasıl olurda yüzüne aseton sürersin diye. karısımın tarifini gösterdim, bu rahmetli bi doktorun formülüdür(ismini söyledi ama su an hatırlamıorum), bizde bu karısımı verioruz ama karısım yanlıs yazılmıs dedi. eger ilgilenen olursa yazdıgı karımın tarifini yazabilirim.
siyah noktalara pek iyi gelmiyo yani etki etmıyo
yan etkisi yok canım benim aknelerim derin olduğu için ek olarak dermokilde kullanıyorum baya faydasını gordum canım çok iyi temizliyo bu su cildi denemeni tavsiye ederim kardesimin alnında puturler vardı onları tamamen goturdu
arkadaslar nası kullanabiliosunuz anlamıorum. benm cildimmi cok hassastı acaba. dermatolog bana cok kızdı asetonun oldugu bi karısımı nası sürersin yüzüne die. bakın smdi ii gelio olabilir ama uzun vadede sorunlar cıkmasın. o karısım yanlıs yazılmıs aslı benm yazdıgım gibiymiş.
bence olur kullanma. keske yüzümün resimini cekip gönderseydm. o zaman burda kmse kullanmaya cesaret edemezdi.