Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
selam kızlar yazdıklarınız olumlu sonuçlardan sonra ben de yarın almaya karar verdim...sonuçları yazarım bende..cildim aslında çok sorunlu değil ama sorun bende bi taen sivilce çıksın onla oynaya oynaya fena yara yapıorum ve dağılıor doğal olarak ve sonuç olarak izleer...

benim aklıma takılan bişi var yalnız bunun dışında hiç krem kullanmıcakmıyız..ve makyaj yapamazmıyız makyajdan önce krem sürülmesi lazım ya birisi açıklarsa çok sevinirimm ..

kullanmaya yarın başlıcam ve 1.5 hafta falan makyaj yapmam zaten evdeyim ama sonra yapmam gerektiğinde ne yapayımm???

ben makyaj yapıyodum ya bu suyu kullandığımda yapmamam mı gerekiyomuş tabi 3 4 gunde bi yapıyodum gunluk değilde

merhaba arkadaşlar hepinize pırıl pırıl ışıl ışıl bir cilt diliyorum.
cild-i pırıl adını verdiğim bu su ile ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşayım
bugün itibarı ile kullanmaya başlayalı 18.gün ancak bu 18 gün içerisinde 2 gün kullanmadım ve sonuç hüsran oldu hemeeen bir vefalı sivilce geri geldimafoldumben kocaman kıpkırmızı hemde elmacık kemiğinin hemen üstünde öylece orda duruyor kabus yahu bu dedim gözlerimi ovuşturayım dedim cık kabus değil tastamam gerçekti doğal olarak kendime kızmakla beraber çook üzüldüm.mafoldumben üşenip kullanmadığım o 2 gün bana yol su elektrik olarak değil sivilce olarak geri geldi.

yalnız olumlu sonuçlarını eklemeden edemeyeceğim cildim gerçekten pırıl pırıl oldu(yeni çıkmış sivilceme rağmen )duru görüntüsü var devam edeceğim ve bu kez asla ihmal etmeyeceğim.zemuszemus

bazı arkadaşlarım sormuş makyaj yapmayacakmıyız diye ben kendi adımacvp verecek olursam ;
evde duruyorum gerekli olduğunda bir yere gideceksem bir davete vs katılacaksam makyajımı yapıyorum amma kapatıcımı sadece sorunlu bölgeye uyguluyorum çok az terkip ediyorum oda yetioyor inanın düzenlü kullanılırsa makyaja felan ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum o kadar etkili bu cild-i pırıl. neyse konudan sapmayayım makyaj yapılıyorsa bile kesinlikle makyajlı uyunmayacak ve cilt mutlaka güzelce temizlenecek ardından cild-i pırılla bastıra bastıra silinecek ve mışıl mışıl uyunacak eğer tersi bir durum söz konusu ise yeni bir sivilceye merhaba denmek durumunda kalınır söylemedi demeyin.(şahsen bana öyle olduda)

başka bir arkadaşım bu su cildi kurutup erken yaşlanmaya sebeb olmasın demiş
benim eşim ecz.teknikeri ve söylediğini aynen aktarıyorum :
kullandığın o pahalı tonikler cildine bundan daha fazla zarar veriyor dedi umarım bu cvp yeterli olur güvenle kullanabilirsin

herkese hayırlı ramazanlar ve iftarlar amaan ne çok yazmışım böyle sürçü lisan ettimse affola hayırlı günler.opuyorumnanaktan

cnm çok saol tavsiyelerin için bnde denemeyi düşünüyorum umarım bende de sndeki gibi işe yarar.şimdiden teşekkür ederim

KIZLAR ŞİMDİ EVE GELDİM CİLD-İ PIRIL SUYUMU BÜYÜK BİR UĞRAŞTAN SONRA ALDIIIMMM:lepi::lepi:

SAĞLIK OCAĞINDA YAZDIRDIM.GİTTİM ECZNEYE HİÇ YAPMAMIŞLAR YAZLIKTAYIM BEN KÜÇÜK Bİ YER BURASI ONDAN SANIRIM.NEYSE YAPTIRDIM AMA ÜSTÜNE BASA BASA DEFALARCA SÖLEDİMM 125MG ASTEON 125 MG ALKOL OLCAK DİE NEYSE HAZIRLANMA AŞAMASINDA BEKLEDİM O SIRADA ECZ NETTEN BAKIOMUŞ NEDİR FALAN DİE BANA AKTARIO '' YANINDA HAPTA İÇİLİOMUŞ,MAKYAJ OLMAZMIŞ VB.. AMA BUNLARI NETTEN SÖLÜO DEDİM KADINLAR KLÜBÜNDEN Mİ BAKIOSUN KENDİSİDE BAY OLDUĞUNDAN GÜLEREK EVET DEDİ OK O ZAMAN DEDİM BEN ONLARIN HEPSİNİ OKUDUM ZATEN:1rolleyes::1rolleyes:

NEYSE BUGÜN BAŞLIORUM BAKALIM NELER OLCAK AMA BEN MECBUREN AYIN 5NDEN SONRA MAKYAJ YAPICAM.ÜRÜNLERİM ZATEN KALİTELİ MAC ÜRÜNLERİ KULLANIORUM.AMA MAKYAJ TEMİZLENMELİ DEMİŞİNİZ ONU NEYLE TEMİZLEYİM DİREK BU SUYLA OLMAZ SANIRIM DİMİ :uhm::uhm:

ben makyajımı temizlerken şu adımları uygulamaktayım dilersen sende uygulayabilirsin

önce etkili bir makyaj temizleme sütü ile makyajımı çıkartıyorum sonrasında bitkisel olan DERACİNE YÜZ VE BOYUN TEMİZLEME JELİ İLE YIKIYORUM sonrada son adım olarak cild-i pırılı sürüp uyuyorum ben memnunum.

dayanamıycam yarın bende yazdırıp tekrar başlıycam inşallahzemuszemus

mrb .profiline msj yazayım dedim açık değil özelden yazayım dedim o da kapalı ancak burdan ulaşılıyor sana nasıl oldun senin daha evvelki konunu da biliyorum okudum umarım herşey yoluna girmiştir. dualarım seninle

çok teşekkür ettim canım zaten çalışmıorum hergün yapmam ama yaptığımdada bende böle uygulayım o zaman

canım sen dediin gibi yaptırdıysan hem alkol hem aseton yanlıs olmus o,alkol veya aseton koncaktı,onu bidaha bi gozden gecir istersen.ben yaptırdım ama eczacı bu senn yuzunu mafeder dedi,sinir oldum ama ona ragmen yaptırdım,1 hafta oldu ve 1 tane bile sivilcem yok,sadece izleri var benmde,inşş onlar da gecicek sabırla devam ediorm..

canım bunun muhtevatında alkol ve asetonun ikisi birden konuluyor karışıma eşit miktarda ikiside konacak(eşim ecz.)zaten tarif de açıkca belitilmiş (a&#226diye bu işaret ikiside eşit miktarda demek.

Son düzenleyen: Moderatör:

zaten konu sahibide önceden belirtmiş

kızlar bu bilgilieri daha öncede alıp not etmiştim ama hep ihmal ettim
bugün eşime yazıp verdim bana bunu yaptırır mısın diye
şimdi de son yazılanları okuyayım dedim ama sağlık ocağından yazdırdım doktordan yazdırdım gibi yorumlar okudum
bunu mutlaka bi doktora mı yazdırmalıyız acaba
bu aralar yüzümde ergenlik dönemimde görmediğim kadar çok sivilce çıkmaya başladı
artık çok moralimi bozuyor yüzümdeki bu izler sivilceler hepsinden kurtulmak istiyorum
umarım ben de iyi sonuç alırım

21 yaşındayım ve siyah noktalarım fazla cildimin yağlı olmasından kaynaklanıyo ne yaptıysa kurtulmıyorum bu noktacıklardan b karışımı yaptırmayı düşünüyorum ... bu karışımda kullanılcak 4 malzemeyi mi sağlık ocağına yazdırıyoruz yoksa sadece antipyotiğimi yoksa hepsimi?cewaplar için şimdidn teşekürler

canım boşuna para vermeyeyim die yazdırdım ben doktordada çok beklmediğim için hatta hiç o yüzden doktora yazdırdım yoksa yazdırmadan da alabilirsin die düşünüorum geçmiş konularda öle yazıodu.hatta 14tl mişi fiyatı..

siyah noktolara ii geliormu benim bi fikrim yok açıkçası bende yeniyim.ama antibiyotiği kafana göre yazdırma bence onu doktor kontrolünden kullanmalısın.ben sivilclerim nedenini biliorum steresten o yüsden doktora gitmedim bile sadece karışımı yaptırdımilacıda sağlık ocağına yazdırırsan boşuna para vermemiş olursun.

ya arkadaşlar ben kullanalı yarın 2.hafta olacak ama benim cildimi kuruttu dediğiniz kadar da pırıl pırıl olmadı ki bendede çok sivilce yok
mecbur bende artık önce temizliyorum sonrda tonik gibi uyguluyorum.bu tarifi ilk kullanan arkadaş hiç bişey yapmamamızı söylemişti ama ne yapayım cildim pulpul oldu artık dayanamadım.iyimi etmişim kötümü acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…