Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım boşuna para vermeyeyim die yazdırdım ben doktordada çok beklmediğim için hatta hiç o yüzden doktora yazdırdım yoksa yazdırmadan da alabilirsin die düşünüorum geçmiş konularda öle yazıodu.hatta 14tl mişi fiyatı..

evet öyleymiş eşimde şimdi bi eczaneye vermiş yazdıklarımı yaptırıyormuş saat 14:00'de alıcam dedi sivilcesiz pırıl pırıl yüzümün ilacına kavuşucam inşallah zemuszemus

ya arkadaşlar ben kullanalı yarın 2.hafta olacak ama benim cildimi kuruttu dediğiniz kadar da pırıl pırıl olmadı ki bendede çok sivilce yok
mecbur bende artık önce temizliyorum sonrda tonik gibi uyguluyorum.bu tarifi ilk kullanan arkadaş hiç bişey yapmamamızı söylemişti ama ne yapayım cildim pulpul oldu artık dayanamadım.iyimi etmişim kötümü acaba ???

tatlım bence yüzüne nemlendirici kullanman daha mantıklı kaydirigubbakcemile5

Bazı eczaneler doktor reÇetesı ıstıyor bazıları da hemen yapıp verıyor. ReÇeteyle uĞraŞmaktansa bı kaÇ eczaneye sorun derım

kızlar yardım edin lütfen ben dün akşam kullanmaya başladım başka şey sürmüorum hiç ama cildim çok yağlanıo yediklerime zaten dikkat ediorum.bide bunun rengi dündn bugüne koyulaştı ilk beyazdı sonra sarı şimdi çok koyu sarı kahve gibi nrmalmi acaba karışımmı doğru olmadıbenneyaptımki:uhm::uhm:

çikolata gelin özür dilerim canım konularına baktım ve evet ben karıştırmışım erken bunama mı başladı nedir bende :bbo: sorry tatlımopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar öncelikle tuliş çok teşekkür ederim bu reçete için.benim 15 yıldır sivilce sorunum var ve gerçekten nerdeyse denemediğim şey kalmamıştı.2 kere roaccutane kullandım ve kullandığım şeyler hep dr kontrolünde tavsiyesinde oldu.denediğim kozmetiklerse hep kaliteli ürünlerdi.ama nedense hep sivilce sorunu çözülse bile 6 ay 1 yıl sonra gene tekrarladı.zaten 2-3 ay uğraşmadanda çözülmüyordu.neyse bu toniğe korkarak başladım ben aseton olduğu için ama internette araştırınca bazı dr larında onayladığını gördüm.gerçekten bende çok etkili oldu 2-3 ay hiç sivilce sorunu yaşamadım.sonra geçen ay prof bi hocanın muayenehanesine kardeşimi götürdüm cilt sorunu vardı.orda ona sordum ya kızacaksınız belki ama dedim toniği içeriğini anlattım.bana bırak aseton var içinde dedi.ogün bana cilt bakımıda yaptı ve hatta yaparken dediki cildin çok güzelleşmiş lekelerin bile çok azalmış.neyse sonra bende bıraktım ama bıraktıktan 2 hafta sonra yüzümde 5-6 tane sivilce çıktı.moralim bozuldu ve 6gün önce dr u dinlemeyerek gene başladım.ve 6 günde sivilcelerim geçti gene.3-4 aydır kullanıyorum ve çok faydasını gördüm.bana zararı olacağınıda düşünmüyorum.toniği nasıl kullandığımıda yazayım isterseni.ben la roche posay effaclar yüz yıkama jeli ile temizliyorum.hergün mutlaka tonikle ilk 2-3 ay sabah akşam sildim.son 1 ay bazen sabahları silmedim.yani günde 1 kere sildiğimde oluyor.sonrada üzerine gene la roche posay effaklar mat. nemlendirici sürüyorum.okadar ürün kullandım bu yüz yıkama jeli ve nemlendiricisi kadar memnun kaldığım olmadı.zaten bu ikisini 1 yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum.hemen hemen hergün makyaj yaparım.asla fondoten kullanmıyorum.ama pudra ve allık hergün sürerim.toniğe devam edeceğim bakalım belki aralarda bikaç hafta ara vere vere kullanırım ama bırakmak istemiyorum şuan.neyse umarım yardımcı olabilmişimdir.hoşçakalın:)

kızlar yardım edin lütfen ben dün akşam kullanmaya başladım başka şey sürmüorum hiç ama cildim çok yağlanıo yediklerime zaten dikkat ediorum.bide bunun rengi dündn bugüne koyulaştı ilk beyazdı sonra sarı şimdi çok koyu sarı kahve gibi nrmalmi acaba karışımmı doğru olmadıbenneyaptımki:uhm::uhm:

bana kimse yardım etmicek mii???

ÖFF YA BENDE BIKTIM BU SıVıLCELERDEN ALLAHTAN SADECE ÇENEMDE VAR.AMA O KADAR ÇOKKımafoldumbenÇENEM UYUŞUK GıBı ÇOK ACIYO YAAAAAmafoldumbenBU BENıM ıÇıN ÜMıT VERıCı.ıNŞALLAH GEÇER..ESKı HALıMı ÖZLEDıMsenağlamaBıRDE ARKADAŞLAR ÇOK FAZLA DOKUNMAYIN SıVıLCELERıNıZE ÇOĞALIYOLAR.ÇENEMDEKıLER BENıM ESERıM ASLINDA.AMA NAPIYIM ELıM GıDıYO.BUGÜN YAPTIRACAM BAKALIM ıYı GELECEKMı:uhm:

canım kullanmadan önce her seferinde şişeyi iyice çalkalamalısın
ben 28 Ağustos'tan beri kullanıyorum
yüzümde gözle görülür bi berraklık ve parlaklık var
evet benimde cildimi yağlandırıyor ama rahatsız edecek şekilde değil
aknelerimde ve siyah noktalarımda ise şimdilik pek bi değişiklik yok
yalnızca kızarık ve şiş değiller zamanla iyileşecekler sanırım

ben 10 gündrü kullanıyorum sadece sabah akşam değil işten eve gidincede cildimi bu suyla temizliyorum.sivilcelerim tam olarak geçmedi ama azaldı. gözeneklerim sıkılaştı siyah nokta görünümü hafifledi. aynaya baktığımda eskisine göre cildim daha sağlıklı duruyor

mrb arkadaşlar bugun aldım daha kullanmadım ama :)
bu arada kaç liraya yaptırdınız bizim eczacı beni kazıkladı mı nedir:KK70:

aa yazıyolar mı sağlık ocağında ben de yazdırıym bundan sonraopuyorumnanaktan
ya arkadaşlar bn yüzümü silerken gözlerim yanıyor asetondan sizde de oluyomu acaba asetonu fazla mı koydular ne kızarıyo gözlerim :bbo:

gözümü kapatıp öyle siliyorum bndekaydirigubbakcemile2
bugün 9.gün pek bi değişiklik yok ama yılmicam beklicem :eek:

X