Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

evet haklısın bizim psikolojimizden kimse anlamıyor.benimde çenemde çok var ve bana çenen dağılmış dediler yasenağlamahiç düşünmeden konuşuyorlar:çok üzgünüm:

başlayalı 6 gün oldu ve çok memnunum kullandığım toniği bıraktım
üşenmeden her gece yatmadan bastıra bastıra siliyorum yeni çıkmaya başlayan sivilceler puff söndü iltihaplı bi kaç sivilcem vardı onlarda da epey etkili iltihaplı olanlar hemen geçmiyor ama baya bir kurutuyor. hem yüzüm ışıldamaya başladı belki ciltten cilde farklılık gösteriyordur.ben 10 günde sonuç alırsam bir diğer kişi 1 ayda da sonuç alabilir diye düşünüyorum sabırla üşünmeden her gece silin umarım sonuç alacaksınız.

benim de sivilce sorunum vardı ama zeytinyağlı sabun kullandım ve süper geçtiler,ama izleri hala duruyor.. zamanla geçerler diye düşünüyorum =) ayrıca deniz suyunun da çok etkisi varr

Canansn senin olan sivilcelerin gittimi peki

evt ck kücüldüler yavas yavas gecirio die düsünüorm alnimdaki bri izde gecmiş bugun fark ettim:1rolleyes: herseyden önce mükemmel temizlio hic bi tonik böle diil bnm ablmda bu yüzdn kullnmaya basladi ..yrn doktorada gidiorm sorucm tekrar bilgi veririm

kizlar demiştim ya doktora gidicm die gittim doktor bunla temizle cildini gzl temzler zararida yk dedi ayriyetten bi krem yazdi

bugün 8.gün ve sonuç mükemmel cildim gerçekten hızla düzeliyor zemuszemus
bütün tonikleri çöpe atın bu suyu kullanın süper temizliyor çok etkili.
bu güne kadar kullanmadığım markalı markasız ürün kalmadı ama hiç bu kadar güzel sonuç alamadım :sinifsinif:

yaşasın !! cild-i pırıl suyu (isimsiz kalmasın dedim kaydirigubbakcemile3)

ayy çok hoşsun yaa cild-i pırıl suyu ben de bugün yaptrdm sürücem birazdan cok umutluyum ya hadi bakalımmm gelişmeleri yazarm :):)

ya bu arada eczacı bana plastik su şişesinde verdi bunu cam şişeye mi koymalıyım daha mı iyi olur?..bir de buzdolabında mı saklamak gerekir?

merhaba tuliş ya ben senin şu suyu kullanmaya başladım yarın hayırlısıyla bir hafat olacak cildimde çok fazla sivilce yoktu ama regl dönemindeyim şuan onun için tek tük çıkmıştı onları kuruttu şükür ama geçmediler bi türlü heyecan ve sabırla beklemekteyim sence geçince gerçekten düzgün bi cildim olurmu yoksa daha duru bi cilt için şu sana veriler hapıda kullanmalımıyım?? şimdiden teşekkürler cınım :)

ya bu arada eczacı bana plastik su şişesinde verdi bunu cam şişeye mi koymalıyım daha mı iyi olur?..bir de buzdolabında mı saklamak gerekir?

plastik su şisesimi allah allah ya nasıl bir ecz.miş öyle yapma ilaçlar için ecz.'de kap yokmuymuş ? demedinmi doğru düzgün bir şeye neden koymadınız diye.benim eşim ecz.teknikeri ve ecz.'de yapma ilaçlar için hususi kap bulunduruyorlar banada bu cild-i pırılı yaptı ve gül suyu şişesinde muhafaza etmem için öyle getirdi.ya bişiy olmaz ama ayıp denen bişiy var lakait bir davranış olmuş.buzdolabına koymana gerek yok ağzını sıkı kapat yeter.inş sonuç alacağız ben memnunum bu cild-i pırıl suyundan.

ya arkadaşlar iyi hoş da daha sonraları cildin nemini almasın bu tonik kurutup erken kırışmaya vesile olmasın

arkadaşlar merhaba.herkese geçmiş olsun.inşallah hepimiz yüzünden tek bi sivlce,iz,siyah nokta kalmazzz :Saruboceq:
bana da geçn yıl doktorum yazmıştı eczaneden yaptrmştm ama pek kullanmadım.şimdi bu formu okuyunca tekrar deneyim dedm ama benim ki biraz sararmış ve ben bu sıvıyı dışarda beklettim yani buzdolabına felan koymamıştım.acaba kullanmasam mı?ne dersiniz?bozulmuş mudur?

canm yeniden yazdır nolcak ki:1closedeyes: riske atma yani belki kotu olmustur
bende bi şişe kullanmıştım iyi gelmişti ara verdim ama yeniden baslıycam

canm yeniden yazdır nolcak ki:1closedeyes: riske atma yani belki kotu olmustur
bende bi şişe kullanmıştım iyi gelmişti ara verdim ama yeniden baslıycam

evet canım haklısın yeniden yaptırım ben en iyisi.umarım bu sefer düzünli kullanırım,çok sabırsızmda ..:1ninca:

ben kullanıorum gayet faydasını görüorum sadece regl dönemimde çıkıo sivilce artık o da 1-2 tane:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…