dün eczaneye gittim ve karışımı hazırlattım. eczacı biz bu karışımı daha öncede hazırladık ama içinde aseton yoktu dedi. ama ben hiçbir şeyi eksiltmeden hazırlamasını istedim. dün akşam ilk kez kullandım ve o pamuğun üzerindeki KİRLERİN benim yüzümden çıktığına inanamadım. resmen çamur vardı yaaaaa. sabah uyandığımda sivilcelerimin söndüğünü farkettim. ben sonuna kadar kullanacağım. yüzümü sabun yada o kozmetik sıvılarla yıkamayı zaten hiç sevmiyordum bu çok iyi oldu benim için. zaten makyaj yapmayı da sevmem. inşallah kurtulurum şu suratımı mahveden sivilcelerden. yüzümdeki sivilcelere dokunmak istemiyorum ama çelışırken hiç farkında olmadan sivilcelerimle oynarken buluyorum kendimi. tabi leke kalıyor. ergenlikte bile sivilcem olmamıştı. 26 yaşındayım. üniversitenin son yıllarında çıkmaya başladılar ve gerçekten çok rahatsız ediyorlar. benim yüzümü kurutmadı şimdilik. hatta sabah uyandığımda yüzüm yani alnım ve burnumun üzeri yağlanmıştı. inşallah iyi bir sonuç alırım. benim sivilvelerim çok büyük ve çok yoğun değil ama yinede rahatsız oluyorum. kullanmaya devam edicem. sonuçları yazarım.
bugün dermatoloğa gösterdm bu karışım formülünü, okudu hayır dedi ve normal ilaç yazdı...ben de ddm o yazmıyorsa ben yaptırayım diye eczacıya gittim...cilt için deyince duraksadı bence yapma dedi :S ama ben yaptırmak istiyorum ya...bıktım bu sivilcelerden pff...isotrexin ve tetradoxtan bıktım artık ya...