Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya onu biliyorum normalde 30 yaşta kırışmaz ama...ne bileyim 14 yasında basladm ben sivilce ilacı vs kullanmaya...bilmedigim birşeyi kullanmadm...doktorun verdiği ilaçlar...ve nivea, loreal gibi markaların temizleme ürünlerini...annem de söyleniyor sürekli bu kdr uğraşma cildinle diye...bnm de kafamda soru işaretleri oluştu...sonucta yüzümüze sürdüklerimizin hepsi kimyasal...sivilceleri bile yok ediyor güçlerini düşünün artık...ve bu cildi yorarsa falan diye konustuk işte annemle...ya bir de diğer ürünler neyse sonucta markalı ürünler...sonucta birşey olursa yüzüne adresi belli gidersin şikayet edersin ya da ne bileyim böyle markalar kaç kişide deneyip de piyasaya cıkarıyorlar...gerek sivilce ilaçları gerek temizleme ürünleri...fakat bu su...ne bileyim...bir karışım sonuçta...sizler denemişsiniz ama...ya faydası anlık olursa diye korkuyorm...içinde aseton ve alkol olması ayrıca korkutuyor beni...sonucta cilt temizleme ürünlerinin üzerinde bile yazıyor kocaman alkol içermez diye...insanlar istemiyor karsı cıkıyor ki özellikle belirtiyorlar...kafam çok karışık ya...17 yaşındayım ve cildim hassas sayılır...ağır gelmesinden ya da cildimi yormasından falan korkuyorm...

dün eczaneye gittim ve karışımı hazırlattım. eczacı biz bu karışımı daha öncede hazırladık ama içinde aseton yoktu dedi. ama ben hiçbir şeyi eksiltmeden hazırlamasını istedim. dün akşam ilk kez kullandım ve o pamuğun üzerindeki KıRLERıN benim yüzümden çıktığına inanamadım. resmen çamur vardı yaaaaa. sabah uyandığımda sivilcelerimin söndüğünü farkettim. ben sonuna kadar kullanacağım. yüzümü sabun yada o kozmetik sıvılarla yıkamayı zaten hiç sevmiyordum bu çok iyi oldu benim için. zaten makyaj yapmayı da sevmem. inşallah kurtulurum şu suratımı mahveden sivilcelerden. yüzümdeki sivilcelere dokunmak istemiyorum ama çelışırken hiç farkında olmadan sivilcelerimle oynarken buluyorum kendimi. tabi leke kalıyor. ergenlikte bile sivilcem olmamıştı. 26 yaşındayım. üniversitenin son yıllarında çıkmaya başladılar ve gerçekten çok rahatsız ediyorlar. benim yüzümü kurutmadı şimdilik. hatta sabah uyandığımda yüzüm yani alnım ve burnumun üzeri yağlanmıştı. inşallah iyi bir sonuç alırım. benim sivilvelerim çok büyük ve çok yoğun değil ama yinede rahatsız oluyorum. kullanmaya devam edicem. sonuçları yazarım.

Kızımın yüzündeki sivilceler için bu karışımı yaptırdım kızım kullandı ve halende kullanıyor. Çok güzel temizliyor ancak stres etkenli sivilceleri tedavi etmiyor, sadece ergenlik sivilcelerini iyileştiriyor..Kullanacak kişiler bunu dikkate alsın....

inşallah iyi sonuç alırsın canım. bu karışım sivilce lekelerinede iyi geliomu ?? bide bu karışımın fiyatı nedir ? CADIARZU

nerdeyse bir hafta olacak ben kullanmaya başlayalı. çok güzel temizliyor insanın cildini. var olan sivilcelerim artık yok gibi ama bu sabah yeni bi sivicle patlamaış çenemde. hafta sonu siyah noktalarımı sıkmıştım ondan olabilr diye düşünüyorum ama devam edip göreceğim. ama memnun kaldım en azından cildimi temizleyip gözeneklerimde biriken kirleri alıyor. ve cildimin nefes aldığını hissediyorm. ayrıca benim yüzümü hiç kurutmadı. ben eczaneden 14 tl ye hazırlattım. ama bu karışımı sağlık ocaklarında falan da reçeteye yazdırıyolar diye duydum. o zaman daha cüzzi bir miktar olu sanırım. :enbuyukkk:

saglık ocagı yazmıoo:umursamaz:uzman yazması lazımmıss pff... gercekten mukemmel temızlıyorr bende ara ara suruyorum acnelyse kullandıgım ıcın yakabılıyor taze derılerıı...

Ben ürünü bitirmek üzereyim ve bitince tekrar yaptırıcam.Cıldimde sivilceler akneler siyah noktalar sivilce izleri ne ararsan var yani :) ama karışım yüzümü çok güzel temizledi iltihaplı sivilcelerim yok,ufak sivilcelerimde regl döneminde bikaçtane çıkıyo onlarda hemen geçiyor artık.Yüzümdeki gözenekler eskisine nazaran daha iyi siyah noktarı çıkarabilsem belki o gözenekleride kapatırım diye düşünüyorum.Şekerli yumurta,bantlar çıkarmıyo maalesef yerleşmişler oraya :roflol: amaaa eski halimi düşünüyorumdaaa gerçektenn çok faydasını gördümm eşimde aynı fikirde kesinlikle.Sabah akşam tonik gibi sürüyorum elimden geldiğince yüzümde kalmasını sağlıyorum diğer tonik maskeleri hiç kullanmadım bunu kullanırken.Tavsiye ederim arkadaşlar korkmayın kullanmaktan :smiley-cool:

bugün dermatoloğa gösterdm bu karışım formülünü, okudu hayır dedi ve normal ilaç yazdı...ben de ddm o yazmıyorsa ben yaptırayım diye eczacıya gittim...cilt için deyince duraksadı bence yapma dedi :S ama ben yaptırmak istiyorum ya...bıktım bu sivilcelerden pff...isotrexin ve tetradoxtan bıktım artık ya...

tetraa bende kullndm pff hcbı etkısı yok.. suan acnelyse kullanıyorum vee ılk cıkmak uzere olanlar portledıı okdr canm yanıyokıı =(( vee bugun bırı nekdr cok sıvılcen cıkmıs dedı.. sınırımıı bozdulr yasenağlamaooff kımse anlamıyoo bızım psıkolojmızdenn

ben de bu karışımı doktora gitmeden eczanede yaptırdım. sivilcelerimde değişiklik olmadı, daha da arttı onlar arttıkça ben kullanmak için inat ettim ama maalesef en sonunda kullanmayı bıraktım. hiçbir işe yaramadıÇok üzgünüm çoook en önemli faktörlerden biri de stres. rahat olunca sivilceler de azalıyor

bende ikinci şişeyi bitirdim şubattanberi düşünün sadece iki şişe kullandım şimdi yine yaptırıcam çünkü bayağı bi faydasını gördüm habu arada kızlar şunu hatırlatayım bir haftada şak diye fayda etmesini beklemeyin kiminde yavaş etki gösteriyor(bendeki gibi)kiminde ise hemen anında ama ilacın yanı sıra su içmeye beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor sivilceli arkadaşlara bi önerim karaciğeri yoran gıdaları mümükün olduğunca tüketmesinler çok etkili oluyo bide ben gözenekler için kil maskesi yapmya başladım onuda tavsiye ederim kil maskeside sivilcelere etkilidir hem ayrıca cildinizde olan eksik mineralleri kil oraya yerleştiriyo

haydi herkes sabırla ve neşeyle sivilcelerden kurtulmayı beklesin sabredeb dervişşş muradına ermiişşş

evet ben de kil maskesi yapıyorm hatta biraz önce yaptm çok iyi geliyo...üç dört kerede yağ bezesi gibi beyaz çıkıntılar oluyor ya sıkınca siyah nokta gibi içinden birşey çıkıyor...işte onların %70ini geçirdi diyebilirim...üstelik sivilce ilacını da bırakmştm :) smdi bu karışımın siparişini de verdm eksik madde eczaneye gelince yapacalarmş...hadi bakalm umarım ben de kurtulutum bu sivilcelerden... :))

İsotrexin sen de işe yaradı mı bana da doktor verdi,ufak tefek sivilceler için.Ama sürdükten sonra sabah kalkınca minicik sivilceler belirmye başladı.Sende nasıl,işe yarıyor mu bu krem?

bnm çenemdeki daha iltihaplı olanlarda pek işe yaramadı ama alında oluyor ya daha bi ergenlik sivilcesi gibi ya da küçük pürüzler falan..işte onları tamamen geciriyor :):)

tuliş teşekkürler eşim eczacı teknikeri bu karışımı yazdım ve eline tutuşturdum inş yarın elimde olacak ve ben yarın başlayacağım. gelişmeleri paylaşacağım. tekrar teşekkürler.

saat 23:30 itibarı ile kullanmaya başladımzemuszemus hafif bir gerginlik hissi veriyor ama cildim arındıa.s bugün ilk gün hadi hayırlısı inş işe yarar gelişmeleri sizlerle paylaşacağım yerimseniben

inş pırıl pırıl ışıl ışıl olucak normal toniklerden daha etkili derinlemesine temizliyor inş istediğim gibi bir sonuç elde ederim.tekrar teşekkürler tuliş.opuyorumnanaktan

merhaba,ben biraz gec kaldım galiba.. benm sorunum da aynı senn gibi başladı,ergenlik donemmde hiç böle bi sorun yasamadım,20 yasımı doldurdum basladı 22 yasımdayım ve yüzüm resmen carsamba pazarı gibi.fotgraf bile cekilmiorm artık.yuzumdeki hem sivilce hemde sivilce izleri yuzunden.denemediim ne bitkisel ne kimyasal ilac kalmadı.daha kotu oldu ki iileşmedi.bunu mutlaka denicem,bende insan içine cıkmak ve bundan zevk almak istiorm,foto cekilmekten korkmak istemiorm..eşim hiç sorun etmio ama benm içime hiç sinmio,kendimi opturmuorm bile ona.. umarım kurtulurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…