Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
buraki yorumlara dayanarak bende bugün eczaneye gittim.yarın hazır olcanı sölediler gidip alcam.umarım faydasını bende görürüma.s.

aylardır yüzümde bi anda çıkan ve inatla gitmeyen iğrenç sivilcelerle uğraşmaktan psikolojim bozulmuştu. 2 aydır fln vize haftasıydı final haftasıydı yurtdışı için vize işleriydi derken yüzüm kıpkırmızı dolaşıyodum ortalıkta. öle kötüydü ki yüzümdeki sivilceler tam hafifler gibi olup tekrar çıkıodu. her gören "aaa noldu yüzüne" tarzı tepkiler veriolardı. internette sivilce çaresi ararken bu karışımı gördüm. bi kaç hafta sonra da yaptırabildim nihayet. valla ne kadar teşekkür etsem azdır tuliş :) sadece 4 günden beri kullanıyorum ben ama gözle görülür bi azalma oldu. gerçekten bunu bizimle paylaştığın için çok çok çok çoooook teşekkür ederim. ama bi kaç gün sonra danimarkaya gidicem orda bu susuz napıcam onu bilmiyorum işte. geç buldum çabuk kaybedicem galiba :) bu arada yazılarını gerçekten büyük bi zevkle okudum.

bende bugün yaptırmaya gidiyorum..artık güzel sonuç alırım insallaha.s.a.s.

bendede sivilce war ama bölgesel yani alnımda çenemde,çok fazla diil ama ben yinede bu karışımı kullanmak istiyorum.tüm yüzüme mi sürüüm yoksa sadece sivilceli kısma mı?şimdiden teşekkr ediyorum

tülişş ben bu karışımı 2 gündür kullanıyom.bende kuruma deyil.tam tersi yağlanma yaptı :1shok:
pamukla bastırdımdan dolayı cilt aşırı sebum mu salgılıyo die düşünüyorum.
gündü 3 kere felan siliyom.sabah siliyorum 2 saat sonra cildim parlıyo.bende bidaha siliyorum.
nie böle oldu anlamadım:sm_confused:

Benim Sivilcem Cok Yok Ama Inanilmz Iz Var Yüzümde Insallah Işe Yarar.coooook Tesekkür Ederim....

ben bugün yaptırdım..tek tek karışımı irdeleyerek..eve gelince makyajım oldugundan sabun la yıkadım..ve solusyonla sildim sonra.şimdi bekleyip görecez..ama arkadaslar tuliş arkadasın dediği gibi..kesinlikle sabun ve su sürürmeli..asırı tahriş edebilir..yerimseniben

ben de ilacı yaptırdım cuma akşam kullanmaya başlıycam.. günde 2 kereden fazla sürmemek lazım bence... sivilcelerden kurtulalım diye acele ediyoruz sanki çok sürünce bitecek gibi... ama bu sefer tülişin dediği gibi kullanıcam... inşallah ben de faydasını görürüm... herkese haber veririm..

arkadaşım bende aynı sorun var sivilce bende kullansam olur mu benim cildim kuru olurmu

her cilt farklı yapıya sahip..ama bunu sivilceler için deneyim uygulayan arkadaslarımız memnun..özellikle dikkat edilmesı gereken su ve sabun kullanılmaması..eger cok kuruluk olursa bepanthen kullanabilirsin

???
kullananlara bişey sorucam. bu sıvının rengi tam olarak nasıl.
benim ilk aldığım şeffaf saydam bir sıvıydı, en sonuncusu hafiften sarı-kahvemsi bi renkte.
karışım yalnış yapılmış olmasın diye tedırgın oldum. çünkü ilk kullandıgım sanki daha iyi gelmişti.

hafiften sarı-kahvemsi bi renkte benim aldıgım..dün yaptırdım daha..cok iyi bir eczanaye ..güvenerek yaptıdım..cünkü gecen yıl ben buna benzer bir sıvı almıstım..yanlış hazırlamışlardı..o yüzden tek tek sorarak hazırlattım..
dünden bugüne bende yüzümde bir parlama var ve beyazlık var

Günde 3 kez niye siliyorsun canım?Pamukla bastırmaktan falan değil,cildinin normal yağ salgısını aşırı tükettiğinden, cildin kurumaya karşı önlem almaya calışıyor fazla yağ salgılayarak.Bu tıpkı yağlı saçlar için özel şampuanlar kullanmaya benziyor,yağı ne kadar çok alırsan,cilt okadar kuruyup daha fazla yağ üretiyor önlem olarak.Günde iki,yağlanman devam ederse bir kez kullan.Zaten yüzdeki sivilcelerin asıl nedeni de yağlı cilt değil mi?Hiç kuru ciltte akne problemi olur mu?Yani sonuçta ne yaparsan yap cildin parlayacak,çünkü yağlı.Ama bunun iyi tarafı da var,geç yaşlanacaksın,erken dönemde kırışıkların olmayacak ne güzel.
Unutma herşeyin aşırısı zarar getirir.

dün akşam kullanmaya başladım... benimkinin rengi çok hafif sarı... yanma yada herhangi bir rahatsızlık olmadı... tabiki maksipor da içiyorum... sonucu sabırsızlıkla bekliyorum...

hafifden bende kuruma başladi sivilcelerde,..maksiporu bende kullanıyorum..ama uzun vadede sonuc alırız..kullanmaya devam..:)

ben antibiyotiksiz kullandım 2 haftada sonuç verdi çok sükür hepsi söndü geçti bittiiiii:teytey:

tülis mrb benım bı sorum olcaktı ben senn yazdıgın karısımı eczaneye gosterdım .alkolun safmı oldugunu yada derecesını sordular ve asetonun nasıl bir aseton oldugunu sordular.tam olarak yazarsan tekrar cok sevınırım.benm de aynı sorunum var cunku.yada bi bilgisi olan baska bırıde bana yazabilirmi acaba?

Tuliş sabrına ve ilgine hayran kaldım!!! para verdiğimiz halde doktorlar bile bu kadar sabırla soruları yanıtlamıyo malesef... topici yazıp bırakabilirdin ama sen hala bütün soruları cevaplamaya devam ediyosun... tebrikler!!! ayrıca da çooooooook teşekkürler!!!

rosecan karışımı bana eşim hazırlattı... derecesini sormamışlar... bence sen başka bir eczaneye gitmeyi dene... inşallah hepimiz sivilcelerden kurtuluruz da nazar değmesin diye:nazar takarız... :)))

ben gerçekten bıktım sivilcelerden suyu da denedim bi faydası olmadı arkadaşlar
ben bu seneye kadar sivilce nedir bilmezdim hani ergenlik desem anlıycam ama o çaglarıda geçeli yıllar oluyor. ergenlik çagında bile bi tane çıkammıştı suratım da.
hatta sizi komik bi düşüncemi söleyim böyle lisedeyiz kızlar yüzünde sivilceler çıkmış kaygılanıyolar lavoboda filan konuşuyolar napsak be kullansak diye bende bi üzülmüştüm bende niye çıkmıyosa die imrendim mi naptım yaa şimdii al sana sivilce der gibi oldu ve artk bıktım guruplar halinde çıkıyolar tek tük de degil çok dertliyim bu konuda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…