Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm arkadaslar sakın o karısımdan kullanmayın iz leri iyice kırmızı yapıyo sivilcelri yakıyo lütfen

bence tam tersi cildi harika yapıyor 2 aydır kullanıyorum sivilce sorunum kalmadı kişiden kişiye değişebilir sonuçları ;tavsiye eden arkadaşa çok teşekkürler(tulis):teytey:

suna dumankaya'nın reçeteleri:
sivilceler için; 1 çay kaşığı kuru maya
1 çay kaşığı aspirin(toz hanine gelecek)
1 çay kaşığı oksijenli su
bunları karıştırarak sivilceli bölgeye uygulanacakmış.

sivilce izleri için; 1 çay kaşığı beyaz kil
1 çay kaşığı limon suyu
1 aspirin(toz haline gelecek)
bu karışımı da 4 gün boyunca izler olan yere tatbik edilecek.

ben deneyeceğim arkadaşlar sonucu yazarım.

slm arkadaslar ya osu sivilceleri söndürdü diyelim sivilce lekeleri kırmızı kırmızı ne yapacaksınız en iyisi kil maskesi hem sivilceyi kurutuyo hemde izleri götürüyor bilgilerinize :)

ya sakın o ilacı kullanmayın iyi berbat ediyo

slm arkadaslar sakın o karısımdan kullanmayın iz leri iyice kırmızı yapıyo sivilcelri yakıyo lütfen

slm arkadaslar ya osu sivilceleri söndürdü diyelim sivilce lekeleri kırmızı kırmızı ne yapacaksınız en iyisi kil maskesi hem sivilceyi kurutuyo hemde izleri götürüyor bilgilerinize :)

Sevgili Belmacığım bu topikte cevaplamış ve teşekkür etmiş olan bir çok arkadaşa iyi gelmiş olan bu losyonun sende kötü bir etki yapmasına inan çok üzüldüm.Karışımın tüm maddelerini doğru olarak ve muadili yani eşdeğeri değil de bizzat formüldeki maddelerin kendisini koyarak yapmışlar ise yüzünü bu kadar kötü yapması imkansızdı...Bir kere,içinde gülsuyu var üstelik ekstra gülsuyu en koyu lekelerin bile rengini açar.Alkol ve aseton karışımı iltihabı kurutur Resorchine ise lekelerin rengini açan mucizevi bir kimyasaldır,anlattığın o aşırı kötü yapma,yüzünü ağlanacak hale getirme sonucunun biraz abartılı olduğunu düşünüyorum açıkçası.Tamam sivilcelerine iyi gelmemiştir,etkisi olmamıştır ama daha kötü yapması imkansız.Başın ağrıyor,Vermidon içiyorsun,başın vermidon içtin diye daha da kötü ağrımaya başlıyor,söylediğin şey onun gibi.Yani etki etmemiştir sadece,kesinlikle ama kesinlikle,altını çizerek söylüyorum ki daha kötü hale gelen cildinin sorumlusunun bu losyon olduğuna kesinlikle şüpheyle bakıyorum.Sık sık ta özelden bana danışan arkadaşlarımı uyarırım,lütfen güvendiğiniz bir eczaneye yaptırın maddelerin gerçeğini kullansınlar,eşdeğerini değil diye.Bir de sivilceleri yakıyor demişsin ama yakmaktan kastın nedir onu da anlamadım,zaten amaç kurutmak,kurutmaya mı diyorsun yakıyor diye yoksa sürünce canın mı acıyor da bu can acısını mı kasdettin yakma tabiriyle?
Canının acıması zaten istenen bir etki,elbette ki bir tonik cilde etki edip hafif yakacaktır ama kezzap acısı gibi yandıysa yüzün,senin o toniğin içine ne koyduklarını bir kez daha araştırmanı tavsiye edeceğim, ama anlattıklarından tek anladığım şey sen kullanmış ve sonuç alamamışsın.Üzüldüm diyorum tekrar.Neden üzüldüm,çünkü ilk kez bu tür bir tepki duydum kullanan birinden ve sonuç alamamış olman dışında bir de kötü yapmasını kabul edemiyorum.Tekrar diyorum ki kullandığın şeyin içinde ne olduğunu bir kez daha araştır.
Pek çok kereler bunu doktorunuza bir danışın ve öyle kullanın diye yazmışımdır.Hatta doktoruna danışıp ta kullanabilirsin diyen,eczacısından bile bu losyon için övgü ve tavsiye alan bir çok arkadaşım buraya yazdılar.Bu kadar, kezzap gib,i cildi yakacak bir şeyi burada paylaşıp milleti kandıracak kadar gaddar ve hain değil hiç kimse.Anlattığın kadar kötü bir sonucu ilk kez duyuyorum.Senin adına tekrar üzüldüğümü bilmeni isterim.Umarım kullandığın killi karışım cildine iyi gelir ,geçmiş olsun.Yerinde olsam sırf içini rahatlatmak için verdiğim formülü bir doktora gösterir,bu formül bu sonucu yaratabilir mi diye sorardım.Emin ol doktorun da benim söylediklerimi söyleyecektir,anlattığın kadar kötü bir sonuçla karşılaşman çok sıradışı.Ama dikkat ettiysen kullandığın toniği demiyorum,onun içine ne koydular bilemiyorum,ben verdiğim formüle kefilim.

tulişcim eczacı yapmadı içinde aseton olunca.reçetesiz yapamazmışbende onun yaptığı karışımı aldım bakalım nasıl olcak.

benim kızımda da sivilce var biz prasa sürüyoruz iyi geliyor .kararlı olunacak ama. birde yüz fırçasıyla her gün temizleyin

en sonunda bu karışımı yapan bi eczane buldum.ama içine aseton koymadı ne kadar ısrar etsemde koymadıolsun 3gündür kullanıyorum böylede işe yaradı...yüzüm ışıl ışıl oldu sivilceler tam anlamıyla gitmsede sanki yüzüm temizlendi kullanmaya devam edersem kesinlikle sivilcelerde gidecek hissediyorum:).ÇOOOK TEŞEKKÜRLER TULİŞ...

ben de yaklasık 1 haftadır kullanıyorum.benim eczacım zaten formulu biliyordu aynen yaptı losyonu.ben de hic yanma,acı falan olmadı,sanki bildigimiz su suruyormus gibi hic bir kotu etki yapmadı.yanlız maksiporu kullanmayı bıraktım.cunku daha once buna benzer azax isimli antibiyotikten de kullanmıstım,daha cok sivilce cıkarmıstı ben de.maksipor da daha cok sivilce cıkardı.bu tur antibiyotıklerin sivilce cıkarmak yerine sivilceleri geçirmesi gerekiyormus.doktorum da eczacım da oyle dedi.

su an icin buuuuyyyukkk bir gelisme olmadı sivilcelerde zamanla olacak tabii ki.ama cok umut bagladım bu losyona.umarım gecer.Allah hepimize sifa versin

Sevgili Belmacığım,tekrar geçmiş olsun diyorum.Ne beni kötülediğini düşündüm,ne de sana kızdım.:1hug:Sadece yanlış bir şey kullanmış olabileceğin için hem seni hem de bu formülü kullanmak isteyen veya kullanıp sonuç almış diğer arkadaşlarımı yanlış anlamalardan kurtarmak istedim.
Demek sana da bu formülü doktorun verdi,bak bu da bu formülün atmasyon ve sallama bir şey olmadığını zaten kanıtlıyor.Dilerim kullandığın yöntem cildine verdiğin zararı kısa sürede tedavi eder,çok geçmiş olsun,sevgiler.
Ha ,forumda mail adresi vermek yasak olduğundan,(ki zaten modlar görüp silerler yakında adresini)ben de alıntı yaparken senin adresi sansürledim.Sevgiler tekrardan.

bende bu tülişin formülünü yaptırdım.bende ilerleme var4-5 gündür kullanıyorum.eczacı yaptığını söyledi daha önce. bakalaım devam edicem.ben sskdan yazdırdım sağlık karneme hiç para ödemedim haberiniz olsun yerimseniben

tulişim akşamdan beri bişey yapıcaktım kkya girince diye düşünüyorum şimdi aklıma geldi.
ben bu karışımı yaptırdım şehir dışındayken.eczacı sadece sürdükten sonra ateşe yaklaşma dedi güldü:roflol:
sivilcelerim tek tük vardı siyah noktalarım için yaptırdım ama çillerimin rengi açılmış.ne kadar şaşırdım inanamassın hemde 1 haftada bayağı farketti.siyah noktalarım şimdi biraz daha belirgin ama sanırım temizledikçe geçicek çünkü her silişimde pamuk gri oluyor.inanılmaz temizliyor cildimi:dance:
çok teşekkürler bu bilgi için altın değerinde yerimseniben

merhaba arkadaslar... bende bu tarıfı yaptıracaktım ama eczacı alkolun derecesını sordu.... o ne demek dedım bılmedıgım ıcın... alkolün derecelerı varmıs... 70 lıkmı olacak 80 lıkmı dedı.. bende kaldım tabı ne dıyım adama... dedıkı sen bana receteyı getır ... ınternetten yazım dıyemedım.. ne yapıcam sımdı ben yaaa cok ıstıyorum bu formulu hazırlatmayı.... su derece olayını bılen varsa ALLAH rızası için soylesın banada....

kızlarrr kımsee bılmıyormu bu alkolün derecesını ... safmı olacak nasıl olacak ... tulis bı cewap lutfen adam hala cewap beklıyoo...

kızlarrr kımsee bılmıyormu bu alkolün derecesını ... safmı olacak nasıl olacak ... tulis bı cewap lutfen adam hala cewap beklıyoo...

Hayatım nerden bileyim alkolün derecesini?Bu güne kadar bu formülü burdan alıp da yaptırmış olan üyelerden hiç kimsenin eczacısı böyle antika bir soru sormadı,yaptırdığım hiç bir eczacıdan da böyle bir soru işitmedim,işinin ehli bir eczacı herhalde cilt için ne tür alkol kullanılacağını bilir.İçilecek alkol mü ki bu adam sana derecesini soruyor,meyve kokteyli mi hazırlayacakmış?
Bu konuda yardımcı olabileceğim tek tavsiye daha büyük ve ciddi bir eczane bulup orada yaptırmandır.Bu eczacıdan vazgeç.

kullanan arkadaşlara bi sorum olcak hepsi bu toniğin yanında antibiyotik almio dimi yani tek başına da etkili dimi ilacı pek sevmem de ondan sordum sanırım bende yaptırcam bi boş vakit bulim deeee:)

kullanan arkadaşlara bi sorum olcak hepsi bu toniğin yanında antibiyotik almio dimi yani tek başına da etkili dimi ilacı pek sevmem de ondan sordum sanırım bende yaptırcam bi boş vakit bulim deeee:)
Doktora danışmadan antibiyotik almamanı şiddetle öneririm.

bende öyle düşünmüştüm zaten bi tek deniyim şu sihirli iksirini inşallah fayda bulanlardan olurum

Merhaba arkadaşlar, yoğun sivilce ve sivilce izleri problemi yaşıyorum, azax'ı internette araştırırken buldum bu konuyu olumlu cevapları görünce çok ümitlendim fakat takıldığım bir kaç konu var.Bana hep alkolsüz tonik öneriyorlar çünkü yağlı ve geniş gözenekli bir cildim var, alkol gözeneklerimi açtığı için kullanmamam gerekirmiş bu suyun bu açıdan kötü bir etkisi olabilir mi? Cildim aynı zamanda hassas ve çekiniyorum:sm_confused: Daha 21yaşında olmama rağmen gözkapaklarım hafif düştü ve cildimde çok az da olsa bir sarkma gözlemliyorum, benneyaptımki bunun için de birşey önerebilir misin yüz masajı bunu geçirebilir mi? Şimdiden cevap için saol Tuliş,sevgiyle kal:1hug:

bende öyle düşünmüştüm zaten bi tek deniyim şu sihirli iksirini inşallah fayda bulanlardan olurum
Hadi bakalım inşallah hayatım,geçmiş olsun biran önce. Sevgili Vivacığım, cildin hassas ise elbette ki bu tonik veya başka herhangi bir şeyden zarar görebilme ihtimalin oldukça yüksek.Sonuçta içerisinde alkol ve aseton var.Hassas ciltlere ne gibi bir sonuç verir bilemiyorum,burdan kestirmek zor,üstelik cilt uzmanı bile olsaydım ki değilim,burdan görmeden sana tatmin edici bir cevap ne yazık ki yine de veremezdim.
Cilt doktoru ile bir görüşüp bu toniğin de cildine ne gibi bir zararı olabileceğini sorman bence en doğrusu,üstelik dediğim gibi yanında bana verilmiş olan antibiyotiği de sorabilirsin ayrıca.
Cildinin sarkması için güneşe fazla çıkmamanı,hatta hemen hemen yüz bölgene hiç güneş banyosu yaptırmamanı öneririm,okuduğum ve edindiğim bilgilere dayanarak.Ayrıca yüz jimnastiğinin pek çok şekilde pek çok insana mucizevi sonuçlar verdiğini de sağdan soldan duyuyoruz.Sonuçta zararı olmayıp her durumda yararı olan bir şey,sürekli yap bence,ne kaybedersin ki?Sen de sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…