ya sakın o ilacı kullanmayın iyi berbat ediyo
slm arkadaslar sakın kullanmayın iyice yakıyo sivilceleri iz bırakıyo benim yuzume oyle kotu yaptıkı bu karısım aynaya bakınca aglıyodum simdi kil maskesi kullanıyorum baharatcıdan aldim içnde kil,havuç yagı,limon yagı,kayısı yagı müthiş bişe işe yarıyo yuzum düzelmeye basladı sekerler kendinize cici bakin
slm arkadaslar sakın o karısımdan kullanmayın iz leri iyice kırmızı yapıyo sivilcelri yakıyo lütfen
slm arkadaslar ya osu sivilceleri söndürdü diyelim sivilce lekeleri kırmızı kırmızı ne yapacaksınız en iyisi kil maskesi hem sivilceyi kurutuyo hemde izleri götürüyor bilgilerinize :)
merhaba tulişhanım ben sizi kotu lemek gibi bi niyetim yoktu 4 ay once yuzumde iki tane sivilce cıktı diye stres yapıp doktora gittim sizin verdiginiz karısımı verdi bana yüzümdeki sivilceler cogalmaya sivilceler yara izi gibi gorunmeye basladı resmen kıpkırmızı oldu aynaya bile bakınca bile aglıyodum simdi yuzumdeki sivlceleri dogal yollarla söndürdüm izleri kaldı onlar içinde kil sürüyorum yanlış anlaşıldım galiba benim yzüm kotu oldu baskasının olmasn istiyorum onceden yuzum bembeyazken simdi lekeler kaldı sevgilim beni terketti insallah sivilce izlerim gecer doktora gitmek istemiyorumözel olrak mail atmak isterseniz *********@.com kib sizi kızdırmak istemezdim
kızlarrr kımsee bılmıyormu bu alkolün derecesını ... safmı olacak nasıl olacak ... tulis bı cewap lutfen adam hala cewap beklıyoo...
Doktora danışmadan antibiyotik almamanı şiddetle öneririm.kullanan arkadaşlara bi sorum olcak hepsi bu toniğin yanında antibiyotik almio dimi yani tek başına da etkili dimi ilacı pek sevmem de ondan sordum sanırım bende yaptırcam bi boş vakit bulim deeee:)
Hadi bakalım inşallah hayatım,geçmiş olsun biran önce.bende öyle düşünmüştüm zaten bi tek deniyim şu sihirli iksirini inşallah fayda bulanlardan olurum
Sevgili Vivacığım, cildin hassas ise elbette ki bu tonik veya başka herhangi bir şeyden zarar görebilme ihtimalin oldukça yüksek.Sonuçta içerisinde alkol ve aseton var.Hassas ciltlere ne gibi bir sonuç verir bilemiyorum,burdan kestirmek zor,üstelik cilt uzmanı bile olsaydım ki değilim,burdan görmeden sana tatmin edici bir cevap ne yazık ki yine de veremezdim.Merhaba arkadaşlar, yoğun sivilce ve sivilce izleri problemi yaşıyorum, azax'ı internette araştırırken buldum bu konuyu olumlu cevapları görünce çok ümitlendim fakat takıldığım bir kaç konu var.Bana hep alkolsüz tonik öneriyorlar çünkü yağlı ve geniş gözenekli bir cildim var, alkol gözeneklerimi açtığı için kullanmamam gerekirmiş bu suyun bu açıdan kötü bir etkisi olabilir mi? Cildim aynı zamanda hassas ve çekiniyorum:sm_confused: Daha 21yaşında olmama rağmen gözkapaklarım hafif düştü ve cildimde çok az da olsa bir sarkma gözlemliyorum, benneyaptımki bunun için de birşey önerebilir misin yüz masajı bunu geçirebilir mi? Şimdiden cevap için saol Tuliş,sevgiyle kal:1hug: