Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben kullanmaya baslayalı 3 gun oldu maksıpor.un 500mg olanından aldım 16 tablet var

bırde 1000 mg vardı 12 tablet agır gelır dedi eczacı.

500mg kullanıyım dımı tuliş 1000mı almalıydım yoksa :uhm:

toniği de aklıma geldıkce suruorum pamuga dokup pamukla sılıyorum yanı henuz bı gelısme yok sıvılcelerım tam gaz pıtır pıtır cıkıolar senağlama

ama daa 3 gun oldu gecerler ınsallah bir de ben sureklı oynuyorum onlarla tutamıorum kendımı senağlama

tuliş merhaba nette sivilcelere dair okadar sey varki hepside birilerine ii gelmiş insan hangisini kullanıcagını sasırıyor senn verdğin suyu kullanmak en mantıklısı geldi ama alkol aseton falan cildi tahriş etmiyormu cildim cok kötü ne kullnsam faydasını görmüyorum artık bıktım aynalara küstüm bni bu konuda biraz aydınlatrsan ok sevinirim roccatune kullanmak istemiyorum ama baska carem de yok galiba simdiden tesekkürler

Mrb Arkadaşlar
Bende sivilce problemini ciddi olarak yaşıyorum. 3 aydır doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum ama ilacı birgün bırakınca hemen sivilce çıkıyor kullanınca yok. Bağımlı olarak yaşiicam galiba. Bide Azro diye bi antibiyotik kullanıyorum 3 tabletlik bilen varmı? Nasıl bi ilaç

arkadaslar benım bı arkadasımda bunun gıbı bı suyla yuzunu sılmıs sabah aksam (doktor vermıs tabıı) sımdı gordum hıcbıseyı kalmamıs vede uzun zamandır o suylada sılmıyomus yanı tekrar cıkmaya baslamamaıs bende kullanmak ısterdım ama malesef roaccutane dıye bı hapa basladım hanı son cagre olan hapa... o yuzden kullanamıyorum ama gercekten ıse yarıyo ısteyene bende tarıfını yazabılırım

Mrb Arkadaşlar
Bende sivilce problemini ciddi olarak yaşıyorum. 3 aydır doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum ama ilacı birgün bırakınca hemen sivilce çıkıyor kullanınca yok. Bağımlı olarak yaşiicam galiba. Bide Azro diye bi antibiyotik kullanıyorum 3 tabletlik bilen varmı? Nasıl bi ilaç
canım bahsettigin ilac azax sanırım azonaxta var.2side aynı ilac firmalar farklı sadece.bana da drum verdi kullandım ama ben de daha cok sivilce cıkardı.bu ilacın ozelligi sivilceyi kesmesiymis direk.ben de oh oh ne guzel simdi sivilcelerim kusuyor sonra gececek diyordum bi de aptal gibi.sonuc bu ilac ise yaramayınca drum roaccutane verdi bana.ben de o sırada tulişin yazdıgı bu formulu buldum.gittim hemen hazırlattım 2-3 hafta kadar kullandım ama ben de ise yaramadı maalesef.maksiporu da ictim.maksipor da bu drunun sana verdigi gibi bir antibiyotik,yani onunda sivilceyi kusturmadan gecirmesi gerekiyormus.ben de maksipor da sivilceleri arttırdı.dolayısıyla ben de roaccutane kullanmaya basladım

Mrb Arkadaşlar

bende kullanıyorum azroyu 15 günde bir bir ay oldu başlayalı şimdilik yeni sivilce çıkmadı bakalım

tuliş ; teşekkürler önerin için. Ben iki buçuk aydır roacuttane ilacını içiyorum. kendisi antibiyotik olmamakla birlikte malum, pek kendine münhasırdır.
Acaba senin bu tonikle iyi geçinebilir mi?
doktorada sormakta fayda var elbet.a.s.:enbuyukkk:

yawww napsam kullansammı acaba?bendede var sivilce sorunu ama bugüne kadar o kaddar çok şey kullandım ki şimdi tereddütte kaldım bunuda kullansammı diye.eskişehirde var mı bunu yaptıran kullanan?varsa lütfen söylesin.işe yaradı mı hangi eczanede yaptırdı ve maliyeti ne kadar?

ya bende roaccutane kullanıyorum acaba ıkısı bı arada kullanıılırmı doktoruma sorıyım en ıyısı

ya bende roaccutane kullanıyorum acaba ıkısı bı arada kullanıılırmı doktoruma sorıyım en ıyısı[/Qroaccutane la kullanılmaz arkadaşlar doktorum bu ilacı kullanırken yüzüme hiç bişey sürmememi söyledi sadece suyla temizleyecekmişiz o karışımın içinde alkolde va o yüzden yüzümüze iz yapabilir.yinede siz bilirsiniz tabi...

ya bende roaccutane kullanıyorum acaba ıkısı bı arada kullanıılırmı doktoruma sorıyım en ıyısı[/Qroaccutane la kullanılmaz arkadaşlar doktorum bu ilacı kullanırken yüzüme hiç bişey sürmememi söyledi sadece suyla temizleyecekmişiz o karışımın içinde alkolde va o yüzden yüzümüze iz yapabilir.yinede siz bilirsiniz tabi...

ya aslında evet bende roaccutane doktor verırken sordum dıger kremlerı napıcam dıye sakın dedı herseyı bırakıyosun bunu yalnızca kullanıcaksın dedı yalnız sen ne ıle yuzunu temızlıyosun yıkıyosun ben babe dıye eczaneden bı jel aldım onunla yıkıyorum ama doktora sormayı unuttum yarın benım 1 ay oluyo

ben de roaccutane kullanıyorum.yuzumu la roche posay effaclarla yıkıyorum.tulişin bu karısımını da makyajımı cıkarırken kullanıyorum. hiç bisi olmuyor walla

ben kullanmaya baslayalı 3 gun oldu maksıpor.un 500mg olanından aldım 16 tablet var

bırde 1000 mg vardı 12 tablet agır gelır dedi eczacı.

500mg kullanıyım dımı tuliş 1000mı almalıydım yoksa :uhm:

toniği de aklıma geldıkce suruorum pamuga dokup pamukla sılıyorum yanı henuz bı gelısme yok sıvılcelerım tam gaz pıtır pıtır cıkıolar senağlama

ama daa 3 gun oldu gecerler ınsallah bir de ben sureklı oynuyorum onlarla tutamıorum kendımı senağlama

Merhaba,
Ben de aynı soruyu soracaktım.
Bu tarifi arkadaşıma ilettim,hemen yaptırdı eczaneye.Fakat antibiyotiğin 1gr ve 500 mg olarak 2 çeşidi varmış.Karar verememiş hangisini alacağınaCADIARZU
Açıkçası ilk 4 sayfaya baktım ama herhangi bir bilgi bulamadım.:eek:
Ayrıca bilgi için çok teşekkürler.Umarım bu sefer sivilcelerinden kurtulacak arkadaşıma.s.

Merhaba,
Ben de aynı soruyu soracaktım.
Bu tarifi arkadaşıma ilettim,hemen yaptırdı eczaneye.Fakat antibiyotiğin 1gr ve 500 mg olarak 2 çeşidi varmış.Karar verememiş hangisini alacağınaCADIARZU
Açıkçası ilk 4 sayfaya baktım ama herhangi bir bilgi bulamadım.:eek:
Ayrıca bilgi için çok teşekkürler.Umarım bu sefer sivilcelerinden kurtulacak arkadaşıma.s.

Kızlar hep söylüyorum antibiyotik doktora danışmadan kullanılmaması gereken bir şey.Burdan herkese neredeyse haykırarak söyledim durdum,doktorunuza danışın,bana da antibiyotiği doktor verdi diye.
Açıkçası tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 500 mg.olması gerekiyordu çünkü günde iki tane kullanıyordum sabah akşam.Ama kafanıza göre almayın yine de doktorunuza danışıp öyle alın,belki sizin cilt sorununuzun antibiyotiğe ihtiyacı yoktur.Sadece losyon da yeterlidir,boşuna ezbere antibiyotik kullanmamalısınız.

Kızlar hep söylüyorum antibiyotik doktora danışmadan kullanılmaması gereken bir şey.Burdan herkese neredeyse haykırarak söyledim durdum,doktorunuza danışın,bana da antibiyotiği doktor verdi diye.
Açıkçası tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 500 mg.olması gerekiyordu çünkü günde iki tane kullanıyordum sabah akşam.Ama kafanıza göre almayın yine de doktorunuza danışıp öyle alın,belki sizin cilt sorununuzun antibiyotiğe ihtiyacı yoktur.Sadece losyon da yeterlidir,boşuna ezbere antibiyotik kullanmamalısınız.

Merhaba,
Sanırım biraz sivilcelerden kurtulma ihtimalinin heyecanından,biraz da tüm konuyu okumamış olmanın etkisiyle ben bu söylediklerini algılamamışım şahsen:eek:
Tamam Tuliş,hemen iletiyorumyerimsenibena.s.

evet kızlar tulişi dinleyin antibiyotik konusunda.ben dr uma danısıp kullandım ama ben de yine de daha cok sivilce cıkardı.sakın kafanıza gore hareket etmeyin.

bu doktora danısma olayı da hep benı kasar kafamçokkarıştı

annem eczacı ama ona bıle danısmıyorum yanı.. benım bır kutu bıttı maksıpor bugun pazar kullanamıycam yarın alıcam yıne tuliş iki kutu kullanmiş ya bende ole yapmassam eksık gelıcek :roflol:

sureklıde sılıyorum tonıkle hıcbır olumsuz etkısını gormedım kurutuyor hepsını bende kuruyanları soyuyorum yıne ırenc yapıyorum o kuruto ben yara edıyom ole ınatlasıyoruz tonıkle :roflol:

yuzumle oynama alıskanlıgımı yavas yavas yenmeye basladım ama.. suratıyla oynamayanlara bır hafta ıcınde sıvılcesız surat verır bence bu tonık.. ayrıca ıcınde aseton fılan oldugu ıcın kesınlıkle hava almaması lazım kızlar yanı benım sısede hem tıpa var hem kapak

pamuga dokunce de vakıt kaybetmeden sıvılcelı kısımlara suruyorum hemen oncelıkle cunku cok hızlı ucuyor asetonu fılan yuzumun sağına gelene kadar o yakma etkısı gecıyo tonıgın.. yanı once problemlı kısımlara surun..

a.s.

kızlar ben 9 gündür kullanıyorum... sivilceler yavaş yavaş kuruyo daha tam geçmedi tabiki.. deri altında gibi görünen siyah noktalar vardı 2-3 tane ama bir türlü yüzeye çıkmıyolardı... daha önce çok uğraşmıştım :eek:klava: ve yara olmuştu.. şimdi siyah noktalar kabardı ben de yatmadan önce sıkıp bu suyla sildim... sabaha hiçbir şey kalmamıştı... birkaç tane de küçük sivilce çıktı bir günde kayboldular...:teytey:

ya aslında evet bende roaccutane doktor verırken sordum dıger kremlerı napıcam dıye sakın dedı herseyı bırakıyosun bunu yalnızca kullanıcaksın dedı yalnız sen ne ıle yuzunu temızlıyosun yıkıyosun ben babe dıye eczaneden bı jel aldım onunla yıkıyorum ama doktora sormayı unuttum yarın benım 1 ay oluyo

güzelim ben yüzüme çoğu zaman sadece su sürüyorum açıkçası...roaccutane kullanırken her sabah jellerle yıkamana gerek yok zaten roaccutane yeterince kurutuyor cildi...ben sadece rosense nin yüz temizleme köpüğü var çok pahalı birşeyde değil onu kullanıyorum.

X