Songülcüğüm,etkisini gösterip göstermiyeceğini bilemem ama istersen geceleri yatmadan önce kullan hem böylece losyondan sonra bir şey sürmek derdinden kurtulursun.Ama bunu kullanıp ta üzerine normal nemlendirici ve allık sürüp yine de sonuç aldığını söyleyenler oldu.Losyon gözenekleri derinlemesine temizliyor ve bu arada o gözeneklere ne kadar az şey temas ederse o kadar iyidir sanırım.merhaba canim
bu kadar insanin derdine deva oldugun icin gercekten tesekkürler. benimde ufak bi sorum olacakti. ben hergün her sabah ve aksam düzenli temizleme sütümü tonigimi ve nemlendiricimi sürüyorum. gayette memnunum. genelde cildimi cok begenirler. ama dogal olarak maalesef ama maalesef regl dönemime yakin bende sivilceler resmen patliyor.
sorum su. ben su ana kadar kullandigim tonigin yerine senin su mucizevi formülü kullansam acaba bi sakincasi olurmu. yani ardindan yine nemlendiricimi kullansam etkisini yine gösterirmi....
Bizimle Paylaştiğin Sivilce Toniğini 27 Kasimdan Beri Kullaniyorum
15 Gün Aoldu Ve Ben Aldiğim Sonuçtan Oldukça Memnunum Akne Ve Sivilceler Gittikten Sonra Izleri Olsun Varsin Diyorum..sevgiler
Zeynep ve Saucys...geç kaldım biraz,kusura bakmayın..ilacın içindeki resorchine zaten lekelerin renklerini açarak yok ediyor..Ama eğer sivilce yoksa,kullanmamanı öneririm..çünkü bu sivilceleri tamamen kurutan bir formül.Boşu boşuna cildini kurutma yani.Zeynep zaten cildini soyan bir şey kullanıyorsan,asla bu formülü aynı anda deneme canım,zarar verebilir.
Saucys,canım ne yazık ki gözenek sıkılaştırma işine iyi gelecek bir ilaç henüz icad edilmedi..tüm cilt doktorlarına sorabilirsin..ama siyah noktaları kurutup yok ediyor..lekelere de birebir.Sivilcen yoksa,antibiyotiğe gerek yok.
Cildine sabun sürme,sabah ve akşam bu suyu bir pamuğa alarak cildini temizle.Yıkama derken,sabunla yıkama demişti,cilde hiç su değmeyecek diye bi şey yok.kafamçokkarıştı
benim sivilcelerim var hemde içten çıkıyor elleyince acıyor yani. şimdi senin ilaçtan yaptıracağım.bu ilacı tüm yüzümüzemi süreceğim yoksa sivilce ve izlerin olduğu yerleremi?
benim cildim yağlı yıkamazsam çok parlıyor.mesela sabah yıkadıktan sonra sürsem olurmu? hani su ve sabun kullanmayın demiş ya doktor ondan sordum. buradaki kastı ilaçtan sonra yıkamamı demek istemiş yoksa yüzümü sabah akşam mı yıkamayacağım? ben makyaj yapmayı çok seven biriyimde hani nasıl olacak ay çözemedim valla.senden cevap gelen kadar ilacı yaptırmayacağım. şimdiden teşekkür...
ben bu suyu aldım
eczacı sordu "ben yıllardır bu suyu kullanıyorum cildimde, siz kimin için aliyorsunuz?" diye
zira cildim pek problemli değil :icecream:
kendime diyemedim vermez diye korktum arkadaşıma dedim iyi ki de öyle demişim :asigim:
tulişimin tavsiyesiyle sabah akşam cildimi bununla siliyorum ve resmen parliyor :1shok:
ben de makyaj yapmayi çok severim
makyajımı da yapiyorum
yalnız fondoten yerine pudra kullanmamı onerdi tuliş aanım bende aynen öyle yapiyorum
ne kadar doğru bilmiyorum ama makyajımı bile bu suyla çıkarıyorum :uhm:
çok teşekkürler tulişim, iyi ki varsın Şeniz
Sarkma ile yağlı cildin alakası yok sanıyorum.Tam tersi yağlı cilt kendini besleyebildiği için kuru ciltlere kıyasla daha geç deforme olur.Bu sarkma olayının ayrıca yaş,sigara,güneşe fazla maruz kalma ve hızlı kilo verme gibi olgularla alakası olduğunu okumuştum.Yüzüne sık sık gerdirme egzersizleri uygulamanı öneririm.tuliş'in önerdiği toniği kullanırken bende yüzümü yıkamadım sadece gözlerimi temizledim sanırım yüz yıkamama nedeni cildin ph dengesinden dolayı. bence yıkamayıp bu tonikle silmenizde yeterli zaten çok sık duş alıyoruz.yanlız bu sabah aynaya baktığımda bizim gibi yağlı cildin sorunu olan sarkama olmaya başlayacağından korkuyorum ne bitmez bir sorunmuş.
bu suyu 1,5 aydır kullanıyorum,bundan önce denemediğim ilaç,krem kalmamıştı. bu suyu aseton olduğu için çekinerek almıştım ama eczacı bana çok yaptığını söyleyince rahatlamıştım. sonuç ise harıka oldu sivilcelerim söndü tek tük çıkıyo artık harika bi formül bence ,sivilcelerimden kurtuldum :teytey:tavsiye eden arkadaşa teşekkür ediyorummmma.s.