ama bu su lekeler için değil ki cnm sivilcenin çıkmasını engellıyor sadece ben eczacıya sormuştum lekelere de iyi gelır mı diye hayır demıştı lekeler için başka karışım yapıyoruz demişti,bu su sadece sivilcenin çıkmasını engellıyor .
Butter canım lekelerden kastın eğer sivilcelerden kalan izler ise,hiç korkma,sivilcelerin bir daha çıkmamaya başladığında,artık eski izlerin de yavaş yavaş cildini terkedecek,bu losyonla.Ama önce sivilcelerinin geçmesi gerek.Tabii sürekli bu topikte tekrarlayıp duruyorum,ben yanında yine doktor reçetesiyle ağızdan Maksipor antibiyotik kullanmıştım.Losyonun gücünü arttıran da bu olmuştur belki.Doktorlarınızla görüşüp bu ilaç hakkında da tavsiye alın diyorum hep.ben de öyle düşünüdüğüm için zormuştum alırken eczaciya ama lekelere etkisi yok demişti neyse faydası olsun da eczacının dediğini çürütelimyerimseniben
hanımlar merhaba.benim cilt sorunum olmasa da tonik niyetine kullanmayı düşündüm yazdıklarınız okuyunca burnumdaki siyah noktalar için..bir de bişey sormak istiyorum çok önemli erkek kardesim sivilcelerinden çok dertli 17 yaşında erkek çocukları da kullansa aynı etkiti görürlrmi sizce.
Lafael canım sözlerini olduğu gibi bir iltifat olarak kabul edip,koltuklarımı kabartıyorum.O kadder de genç diiliz,otuzsekiz olduk nan üç gün önce.Öptüm seni.Sevgiler,teşekkürler.tuliş bişey sorucam ne sıkıntım olsa cozum arasam senın topiclerde buluyoruma.s. nasıl bukadar cok sey bılıyosun kafamçokkarıştı yaşın da genç anneanne de değilsin vallahi gıpta ile bakıyorum helal olsun annem mesela boyle seylerı hıc bılmez nerden öğrendin banada soylermısın kımseye soylemem sırrını :1rolleyes: ılerde Allah kısmet eder de cocuklarım olursa onlara ogretırım lutfennn :1rolleyes:
Lafael canım sözlerini olduğu gibi bir iltifat olarak kabul edip,koltuklarımı kabartıyorum.O kadder de genç diiliz,otuzsekiz olduk nan üç gün önce.Öptüm seni.Sevgiler,teşekkürler.
tuliş bişey sorucam ne sıkıntım olsa cozum arasam senın topiclerde buluyoruma.s. nasıl bukadar cok sey bılıyosun kafamçokkarıştı yaşın da genç anneanne de değilsin vallahi gıpta ile bakıyorum helal olsun annem mesela boyle seylerı hıc bılmez nerden öğrendin banada soylermısın kımseye soylemem sırrını :1rolleyes: ılerde Allah kısmet eder de cocuklarım olursa onlara ogretırım lutfennn :1rolleyes:
Oje çıkarırkene kana karışmıyo da yüzden mi kana karışıyo kurbaa bacağı enteresan....Sen de öyleyse önce yüzüne oje sür sonra onu çıkartma ayaklarında yüzüne aseton kullan,belkim kanser hücrelerini gandurabülüün ganumca...de get!yaşı genç mi :1ninca:
lafael kafayı mı yedin sen ne genci
tuliş kafa
aseton yüze surulurse kanser yaparmış
tırsmasam yapcam söylediklerini
cunku adet zamanları sivilcelerim çıkıyo
ama tırsıyom:çok üzgünüm:
Oje çıkarırkene kana karışmıyo da yüzden mi kana karışıyo kurbaa bacağı enteresan....Sen de öyleyse önce yüzüne oje sür sonra onu çıkartma ayaklarında yüzüne aseton kullan,belkim kanser hücrelerini gandurabülüün ganumca...de get!
laelaelaelaelae
Oje çıkarırkene kana karışmıyo da yüzden mi kana karışıyo kurbaa bacağı enteresan....Sen de öyleyse önce yüzüne oje sür sonra onu çıkartma ayaklarında yüzüne aseton kullan,belkim kanser hücrelerini gandurabülüün ganumca...de get!
laelaelaelaelae