Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sağol tuliana seni zahmete sokmuşum ben aslında hepsini okumuştum ama sonra kimseden uzun süre ses çıkmayınca herkez bıraktı sandım . evet bu konuyla ilgili çok soru sordum.önce emin olmak istedim geçirdiğinden snrada diğer kullanmadığım erşeyi denedim ve yine bi sonuç alamayınca artık kökünden kurutmak istediğim için bu tarife başvurucam. tarif bende yazılı. geziyo benimle ama ilk fırsatta yaptırıcam.

Arkadaşlar ben de bu karışımı dün yaptırdım.Akşam pamukla bastıra bastıra yüzümü temizledim inanırmısınız pamugun rengi resmen gri oldu yani gerçekten tonik görevini görüyor bu sabah da aynı şekilde pamukla sildim yüzümü ve bugün ışıl ışıl parlıyo cildim.Hee bir de 25 ytl tuttu kızlar ama kocaman bir şişe yani en az 1 ay gider kıytırıktan bir tonik almaya kalktıgımızda bile en az 10-15 ytl civarında bir ücret veriyoruz.Çoğu da işe yaramıyo yeter ki bu su şu lekeleri geçirsin de 50 ytl bile verilir yaneea.s

ama bu su lekeler için değil ki cnm sivilcenin çıkmasını engellıyor sadece ben eczacıya sormuştum lekelere de iyi gelır mı diye hayır demıştı lekeler için başka karışım yapıyoruz demişti,bu su sadece sivilcenin çıkmasını engellıyor .

Canım bu karışımın içindeki resorchine maddesi lekelerin rengini açıyormuş bakalım faydasını görürüm inşallah

ayrıca asetonda rek açıcı bi madde onunda lekelerde etkili olucağını düşünüyorum

ben de öyle düşünüdüğüm için zormuştum alırken eczaciya ama lekelere etkisi yok demişti neyse faydası olsun da eczacının dediğini çürütelimyerimseniben

ben de öyle düşünüdüğüm için zormuştum alırken eczaciya ama lekelere etkisi yok demişti neyse faydası olsun da eczacının dediğini çürütelimyerimseniben
Butter canım lekelerden kastın eğer sivilcelerden kalan izler ise,hiç korkma,sivilcelerin bir daha çıkmamaya başladığında,artık eski izlerin de yavaş yavaş cildini terkedecek,bu losyonla.Ama önce sivilcelerinin geçmesi gerek.Tabii sürekli bu topikte tekrarlayıp duruyorum,ben yanında yine doktor reçetesiyle ağızdan Maksipor antibiyotik kullanmıştım.Losyonun gücünü arttıran da bu olmuştur belki.Doktorlarınızla görüşüp bu ilaç hakkında da tavsiye alın diyorum hep.
Ancak eğer güneş veya diğer lekelerden sözediyorsanız,o konuda sizlere bu losyon çözüm sunar mı bilemem.

ben de fazla iz yok bi kaç tana kırmızılık var sivilcelerim de azaldı tek tük çıkıyor şükür saol cnma.s.

bende az önce yaptırdım 7 ytl ye yaptılar yarın sabah baslıycam acaba bunu sırt ıcınde kullanabılırmıyız?

hanımlar merhaba.benim cilt sorunum olmasa da tonik niyetine kullanmayı düşündüm yazdıklarınız okuyunca burnumdaki siyah noktalar için..bir de bişey sormak istiyorum çok önemli erkek kardesim sivilcelerinden çok dertli 17 yaşında erkek çocukları da kullansa aynı etkiti görürlrmi sizce.

Dita adlı kullanıcı küçük yaştaki kizına,ben önermediğim halde kullandırıp iyi sonuç aldığını söylemişti.Ditaya ait mesajları arattırırsan onun bu konudaki yorumlarını okuyabilir ya da kendisine özel mesaj atarak sorabilirsin.Ben bu konuda birşey diyemeyeceğim ama kullandığımda onsekiz yaşımdaydım.

Selam hanımlar bu karışımı yaptırdım ve 2 gündür kullanıyorum. Henüz konuşmak için erken ama cildimin temizlendiğini hissediyorum. İnşallah sivilcelerdende kurtulurum da burada sizlerle paylaşırım.:enbuyukkk:

tuliş bişey sorucam ne sıkıntım olsa cozum arasam senın topiclerde buluyoruma.s. nasıl bukadar cok sey bılıyosun kafamçokkarıştı yaşın da genç anneanne de değilsin vallahi gıpta ile bakıyorum helal olsun annem mesela boyle seylerı hıc bılmez nerden öğrendin banada soylermısın kımseye soylemem sırrını :1rolleyes: ılerde Allah kısmet eder de cocuklarım olursa onlara ogretırım lutfennn :1rolleyes:

Lafael canım sözlerini olduğu gibi bir iltifat olarak kabul edip,koltuklarımı kabartıyorum.O kadder de genç diiliz,otuzsekiz olduk nan üç gün önce.Öptüm seni.Sevgiler,teşekkürler.

Lafael canım sözlerini olduğu gibi bir iltifat olarak kabul edip,koltuklarımı kabartıyorum.O kadder de genç diiliz,otuzsekiz olduk nan üç gün önce.Öptüm seni.Sevgiler,teşekkürler.

tuliş...verme sırlarını kimseye yaaa...ama illa birine vereceksen bak ben burdayım...bana ver...olmaz mı...olur oluurrrr...a.s.a.s.

yaşı genç mi :1ninca:
lafael kafayı mı yedin sen ne genci

tuliş kafa
aseton yüze surulurse kanser yaparmış
tırsmasam yapcam söylediklerini
cunku adet zamanları sivilcelerim çıkıyo
ama tırsıyom:çok üzgünüm:

Oje çıkarırkene kana karışmıyo da yüzden mi kana karışıyo kurbaa bacağı enteresan....Sen de öyleyse önce yüzüne oje sür sonra onu çıkartma ayaklarında yüzüne aseton kullan,belkim kanser hücrelerini gandurabülüün ganumca...de get!

laelaelaelaelae

hadi cevap versene la gurrbaa bacağı...hadi hadi...

tuliş kafa yüz derisi vücudun diğer bölgelerindeki derilere göre çok daha incedir
dalga geçmeden cevap ver şizofren insan :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…