Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

tuliş kafa yüz derisi vücudun diğer bölgelerindeki derilere göre çok daha incedir:kızgın:
dalga geçmeden cevap ver şizofren insan :mymeka:
La gurbaa bacaaa,eğer bir kimyasal cilt yoluyla kana karışabiliyorsa,cildin üzerindeki hani minik minik noktacıklar var ya hani adına gözenek deniyo,ahan da işte o gözeneklerden içeri naapar eder girer.Senin benim yok yüz cildi,yok topuk cildi,yok dirsek cildi diye ayırımlarımızı falan takmaz o.Girecekse o bir yol bulur nan kendine.Kasma kendini,asetondan kanser olaydım ben olurdum,hem üstelik seninle arkadaşlık yapmak öldürmüyorsa insanı,daha da bişiycik olmaz bana,karada ölüm yok dimek.Hem senin sivilcen neyin de yok,uydurma kendi kendine.bebek gibi cildin var,iki tane sivilceyi takmışsın deli mi ne..:1hug:

La gurbaa bacaaa,eğer bir kimyasal cilt yoluyla kana karışabiliyorsa,cildin üzerindeki hani minik minik noktacıklar var ya hani adına gözenek deniyo,ahan da işte o gözeneklerden içeri naapar eder girer.Senin benim yok yüz cildi,yok topuk cildi,yok dirsek cildi diye ayırımlarımızı falan takmaz o.Girecekse o bir yol bulur nan kendine.Kasma kendini,asetondan kanser olaydım ben olurdum,hem üstelik seninle arkadaşlık yapmak öldürmüyorsa insanı,daha da bişiycik olmaz bana,karada ölüm yok dimek.Hem senin sivilcen neyin de yok,uydurma kendi kendine.:1hug:

gitcem bugun eczaneye :kahve:
sonucu yazarım :icecream:

slm kıslar ben bu formülü bi sağlık sitesinde de görmüştüm. bu formülü tavsiye eden dr.un adı ümit hazar,gülhane askeri tıp fak.ni bitirmiş. o da bu formül için "kullanıpta etkisini görmeyen yoktur heralde,bunu kullanın zararını görmez faydasını görürsünüz" demiş ayrıca avni bakkal'ın da formülü olduğunu belirtmişş ben hemen bu suyu yaptırıp kullanıcam vallaa çok saol tulişciğima.s.
D_ozvar canım Avni Bakkal sahiden de cilt alanında işin titri sayılan uzmanlardan birisiydi, ben vefatından sonra öğrenmiştim bunu.Ama allah rahmet etsin,kendisine muayene olma imkanı bulan şanslı hastalarından biriymişim.Bilgin için ben teşekkür ederim

Kızlar hergün bu karışımla yüzümü siliyorum ve pamuk resmen gri oluyo her seferinde yaw Tuliş wallahi Allah senden razı olsun iyiki söyledin bu formülü benim sivilcelerim de azaldı yüzüm ışıl ışıl wallahi bundan önce cildim pislikten göçüyomuş herhalde :roflol:

evt cildi çok güzel temizliyor,pamuğun rengi değişiyor resmen,ama uzun süre kullanınca ne olur bilmiyorum kaç ay kullanmıştın cnm sen?

Kızlar hergün bu karışımla yüzümü siliyorum ve pamuk resmen gri oluyo her seferinde yaw Tuliş wallahi Allah senden razı olsun iyiki söyledin bu formülü benim sivilcelerim de azaldı yüzüm ışıl ışıl wallahi bundan önce cildim pislikten göçüyomuş herhalde :roflol:
Hadeciğim teşekkür ederim güzel dileğine,işine yaramasına çok memnun oldum.Cildi derinlemesine temizliyor,ışıldaması ondan ve gülsuyundan.

evt cildi çok güzel temizliyor,pamuğun rengi değişiyor resmen,ama uzun süre kullanınca ne olur bilmiyorum kaç ay kullanmıştın cnm sen?
Buttercığım,uzun süre kullanmamanı tavsiye ederim formülü bu miktarlarda.Bir süre sonra bakarsın cildini kurutabilir.En iyisi,Sivilcelerin tedavi olduktan sonra içindeki alkol ve aseton ortaklığını 125 gr dan 100 gr.'a düşürüp daha sakin bir tonik olarak cilt temizliğinde en azından günde bir kez kullanmaya devam edebilirsin.Ben de öyle devam etmiştim.Baktın sivilcelerde hareketlenme var,yine alkol aseton oranını eski halinde sipariş edip öyle yaptırırsın.Geçmiş olsun.

Çene bölgemdeki sivilce izlerinin çoğu geçti kızlar yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sivilcelerim de çıktıgı gibi sönüyo az kaldı sadece yanaklarımda. Cildim çok aşırı kurumadı ama dudaklarım azıcıkın çatladı eeee öle bebek gibi cilde sahip olmak var işin ucunda çatlasa da patlasa da katlanıcaz a.s

ben sivilceler için annemin gençliğinde kullandığı formülü uyguluyorum. gülsuyu ve bebek pudraını bir kapta krem gibi oluncaya kadar karıştırıp sadece sivilcelerin üzerine tek tek sürüyorum. Ama sıvamıyorum yüzüme çünkü bu karışım sivilceleri kurutarak yokediyor tüm yüzümüze sürersek yüzümüz kurur. Bir de incecik sürmeyin puf puf kabarık sürün. Ertesi gün çook bariz iyileşme oluyo ben hep öyle kurtuluyorum sivilcelerden çok da memnunun. Nacizane önerim bu...

bir de bir de kayısı çekirdeği yağını cilt güzelliği için tek geçerim. Pamuğa sürüp Tonik gibi kullanıp yatıyorum. Sabah ben bile inanamıyorum öyle güzel oluo yüzüm aklınızda bulunsun.

gittim dün karişimi yaptırdım eczanede
eczacı da hatta yıllardır bu karişimi kullandıgını söledi cildi gerçekten çok güzeldi
ben de ilk defa dün gece başladım
devam etcem bakalım sonuclari yazarim :icecream:

canım teşekkürler,benimde bir yakınımın böyle bir sorunu var,hemen onunla paylaşacağım,başlar başalmazda ilaca sizlerle paylaşacağım...
çok teşekkürler canım..

canım ya bu dediğin suyu vücutta başka yerlerede kullanabilirmiyizki. birde benim cildim çok yağlı bunu kurutucu olarak kullansam olabilirmiki.

Çene bölgemdeki sivilce izlerinin çoğu geçti kızlar yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sivilcelerim de çıktıgı gibi sönüyo az kaldı sadece yanaklarımda. Cildim çok aşırı kurumadı ama dudaklarım azıcıkın çatladı eeee öle bebek gibi cilde sahip olmak var işin ucunda çatlasa da patlasa da katlanıcaz a.s

Hades bu losyonun dudaklarında ne işi vardı,dudaklarına niye sürdün onu anlamadım?

17 yada 18 yaşındaki biri kullanabilirmi cildi için bir sorun olurmu
Sedanur topiği baştan itibaren okusaydın sorunun cevabı vardı hayatım.Bak aşağıda bir kullanıcının benzer sorusu ve ona verdiğim cevabı alıntı yapıyorum.Umarım soruna cevap olur.

Soru=
hanımlar merhaba.benim cilt sorunum olmasa da tonik niyetine kullanmayı düşündüm yazdıklarınız okuyunca burnumdaki siyah noktalar için..bir de bişey sormak istiyorum çok önemli erkek kardesim sivilcelerinden çok dertli 17 yaşında erkek çocukları da kullansa aynı etkiti görürlrmi sizce.
Bu da ona verilmiş cevap=
Dita adlı kullanıcı küçük yaştaki kizına,ben önermediğim halde kullandırıp iyi sonuç aldığını söylemişti.Ditaya ait mesajları arattırırsan onun bu konudaki yorumlarını okuyabilir ya da kendisine özel mesaj atarak sorabilirsin.Ben bu konuda birşey diyemeyeceğim ama kullandığımda onsekiz yaşımdaydım.

teşekkürler...
birde birşey daha öğrenmek istiyorum sabah ve akşam bu suyu sürdükten sonra hiç yüzümü yıkamıyormuyuz saatlar sonra bile...

Hem alkol hemde aseton var mı yoksa ayırırken ikisinden biri olabilir anlamında mı kullandın?:S
Alkol/Aseton>>>>125gr(aâ)

teşekkürler...
birde birşey daha öğrenmek istiyorum sabah ve akşam bu suyu sürdükten sonra hiç yüzümü yıkamıyormuyuz saatlar sonra bile...

Yüzünüzü yıkamayın cümlesi hep yanlış anlaşılıyor.Yüzünüzü sabun,jel vs.ile yıkamayın anlamında söylendi o.Yoksa yüze su sürmek yasak anlamında değil.Ama yüzüne gece en son sürdüğün şey bu olursa daha faydalı.

Hem alkol hemde aseton var mı yoksa ayırırken ikisinden biri olabilir anlamında mı kullandın?:S
Alkol/Aseton>>>>125gr(aâ)

Burdaki (aâ)ikisinden de aynı ölçüde olacak anlamındadır,eczaciya verin o anlar demekten kastım buydu.

X