Maske Tarifleri Sivilcelere Pudra+Kolonya

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

failed

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
6.793
1
Kızlar çok kişiden sivilcelere çözüm olarak bebe pudrasi ve kolonya ikilisini duydum. Bu maskeyi kolonya yerine limonla yapanlarda var..
Aranizda bu konu hakkında bilgi sahibi olan yada bizzat kendisi uygulayan varsa yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
canım bence cilde kolonya sürmek pek yararlı birşey değil aksine zararlı. onun yerine bu maskeyi pudra+limon suyuyla yap internette çeşitli tarifler var zaten doğal şeyler kullanmaya çalış yoksa cildine yarardan çok zarar verirsin ve maskelerin sonucu alabilmen için düzenli olarak kullan ilk kullanımda sonuç vermeyebiliyorlar. geçmiş olsun

i

Tesekkür ederim cnm yardımcı olmaya calıstıgın icin.
Bende zararlı olacagını düsündügün icin burda paylaşıp öneriler almak istedim.
Tekrar tesekkür ederim

Konuyu buraya açmanın uygun oldugunu düsünmüstüm cnm saol
Senin konuyuda okudum canım :26:
Maden suyu felan yapamam heralde kesin sonuç veriyormu acaba

yapamayışının sebebı nedır canım cildinlemı alakalı yoksa ?
bana kesın sonuc verdı benım cıldım karma cılt.

yapamayışının sebebı nedır canım cildinlemı alakalı yoksa ?
bana kesın sonuc verdı benım cıldım karma cılt.

Maden suyu kil felen ugrastirici geldi cnm kesin çözüm olacagını bilsem hemen yapardım.
Benim ciltte yağlı

Maden suyu kil felen ugrastirici geldi cnm kesin çözüm olacagını bilsem hemen yapardım.
Benim ciltte yağlı

hiç ugrastırmıyo ınan birazcık maden suyu bı kaç damla lımon suyu ve de ıkı cay kasıgı kadarda yeşil kil bunları karıstırmak ıkı dk yı bıle almıyo ınan . yuzune surceksın. 5 dk bekletıp yıkıycaksın. basit bişe canım .
ama denemenı tavsıye ederım. benım yuzumun rengıde acıldı inanki. uc hafta bile beklemene gerek olmuyo 15 gunde cok rahat sonuc alırsın. ılk bı kac gunde bıle sonuc verıyo. denesen ne zarar cıkarkı
ayrıca cıldın yaglı oldugu ıcın daha kesın sonuc alırsın .

Son düzenleme:

Ay keske faydasini görsem canım yaa
Şuan pudra limon yapıyorum canım
İki üç kez yapıyım baktım fayda göremiyorum,
Senin formüle sans vericem inş faydasi olucak.
Senin topige bakıyım biraz bilgi ediniyim canım.
Tekrardan çok tsekkürler

rica ederim cnm :)

Arkadaslar kimse denemedimi böyle bir yöntemii??

Bende limon sürüldüğünü duymuştum.. ne kadar sağlıklı bilemicemm ama doğal yani

3 -4 kere yaptım bu maskeyi.
Alnımdaki kırmızılıklar sivilceler kaybolurr gibi oldu.
Yapmaya devam ediyorum.
Cevremde bu maskeyi deneyip kesin çözüm alanlar var.
Bende bu hevesle yapmaya devam ediyorum.
İnş faydasini görürüm

Canım bizim uzaktan bir akrabamız kuzenime önermişti bende bir ara sordugumda bebe pudrası ve limon kolonyasını karıştır kurutur demişti ama hiç denemedim =)

Son düzenleme:
Canım bizim uzaktan bir akrabamız kuzenime önermişti bende bir ara sordugumda bebe pudrası ve limon kolonyasını karıştır kurutur demişti ama hiç denemedim =)

Aynen canım banada tavsiye ettiler
Ben kolonya yerine limon kullanıyorum
Bi kaç sefer yaptım alnımdakiler söndü
Tam anlamıyla geçmedi ama
Yapmaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…