Maske Tarifleri Sivilcelere Pudra+Kolonya

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Bende pudra ve gülsuyu karışımını denemiştim...Açıkcası bu pudra olayı kafamı karıştırıyor..Pudra gözenekleri kapıyorr...Sivilcelerdeki iltihabı ise derinden yüzeye getirmek yerine cilde gömüyor..Kısa vadede etkili bi çözüm olabilir ama kalıcı bir çözüm olmadığı ve bana görede doğru olmaıdğı için denemeyin derim..s

pudra+gulsuyu karisimi siyah nokta yapiyor.
pudra+kolonya da oyle yapar sanirim...

Kızlar bayadır bu formülü uyguluyorum..
Sonuçlardan suanda memnun gibiyim.
Benim kapalı komedon sorunum vardi
Onları gitgide yok ediyor
Bence denemeye deger.

mrb ben bu maskeyi ergenlik dönemimde duymuştum, çok fazla sivilce problemim vardı, hatta 1 yıl kadar her akşam yüzümü yıkayıp bu maskeyi yapmıştım geçer die, ama hiç bir işe yaramadı, sadece kırmızı sivilceleri azıcık da olsa söndürüyodu ama cilt nefes almıyodu. Sonra cildiyeye gittim ve sivilce problemim ancak böyle düzeldi. o açıdan bu maskeyi tavsiye etmem.

Canım cildiyeci ne önerdi sana

Canım cildiyeci ne önerdi sana

canım cildiyeci bana yaşım küçük olduğu için o dönemde hap vermedi, iki tane krem ve kükürtlü sabun vermişti, 6 ay sonra yüzümdeki sivilceler ve ayrıca gözeneklerimdeki o doluluk geçmişti, bana sivilcelerin kesinlikle yiyeceklerden olmadığını, onları sıkmamam gerektiğini, elimi yüzüme koyduğumda bile o sivilce başlarındaki iltihapların ellerimizle yüzümüzün diğer tarafına yayılacağını söyledi. Hala sivilce problemim var ama çok nadir çıkıyo, sıkıntılı dönemlerimde. cildiyeci beni büyük bir dertten kurtardı

Canım ben cildiyecilerden hiç memnun degilim.
O kadar cok gittim ki hepsinden gecici süreli yanıtlar aldım.
Galiba ben henüz iyi bi cildiyeciye çatmadım canım.
Benim sorunum kapalı komedonlar.
Beyaz noktalar oluyo yüzümde.
vücuttaki fazla yag kendini böyle dısarı atıyomuş.
Küçük küçük kabarcıklar seklinde alnımda ve yanaklarımda var.
Çok rahatsız edici inanki.
İki hafta oldu roc diye bi markanın ürününü kullanmaya basladım.
İyi geldi canım söndürdü kabarcıkları.
Tamamen geçmesini bekliyorum..

canım benim inşallah en kısa zamanda iyi bir doktor bulursun, o beyaz noktalardan benimde başımda vardı, hatta inan abartmıyorum 3 yaşında gözümün altında bikaç tane oluşmuştu ve ben onu orta okulda kendi zararlı yöntemlerimle(iğneyle delerek) çıkartmıştım, Allah tan o saçma sapan yöntemlerimle göz sinirlerime zarar vermemişim, sonrada oluşmadı, umarım en kısa zamanda bu dertten kurtulursun, olmadı eğer vucuttaki yağdansa bu yağ yiyecekle oluşmuyr mu? diyetisyen buna kalıcı çare olmaz mı? en azından sana çok yağlı yiyecekleri öğretir sende ona göre beslenrsin. Ürünün yüzüne ii gelmesine sevindim canım, umarım tamamen geçer ve bir daha da oluşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…