pudra limon ve ezilmiş 1 tane aspirin tozu bir günde sivilceyi kurutur
Hangi yöntem dogru karar veremedim
Bi arada aspirin ve limon karisimini denemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pudra limon ve ezilmiş 1 tane aspirin tozu bir günde sivilceyi kurutur
Kızlar çok kişiden sivilcelere çözüm olarak bebe pudrasi ve kolonya ikilisini duydum. Bu maskeyi kolonya yerine limonla yapanlarda var..
Aranizda bu konu hakkında bilgi sahibi olan yada bizzat kendisi uygulayan varsa yorumlarınızı bekliyorum..
mrb ben bu maskeyi ergenlik dönemimde duymuştum, çok fazla sivilce problemim vardı, hatta 1 yıl kadar her akşam yüzümü yıkayıp bu maskeyi yapmıştım geçer die, ama hiç bir işe yaramadı, sadece kırmızı sivilceleri azıcık da olsa söndürüyodu ama cilt nefes almıyodu. Sonra cildiyeye gittim ve sivilce problemim ancak böyle düzeldi. o açıdan bu maskeyi tavsiye etmem.
Canım cildiyeci ne önerdi sana
canım cildiyeci bana yaşım küçük olduğu için o dönemde hap vermedi, iki tane krem ve kükürtlü sabun vermişti, 6 ay sonra yüzümdeki sivilceler ve ayrıca gözeneklerimdeki o doluluk geçmişti, bana sivilcelerin kesinlikle yiyeceklerden olmadığını, onları sıkmamam gerektiğini, elimi yüzüme koyduğumda bile o sivilce başlarındaki iltihapların ellerimizle yüzümüzün diğer tarafına yayılacağını söyledi. Hala sivilce problemim var ama çok nadir çıkıyo, sıkıntılı dönemlerimde. cildiyeci beni büyük bir dertten kurtardı
Canım ben cildiyecilerden hiç memnun degilim.
O kadar cok gittim ki hepsinden gecici süreli yanıtlar aldım.
Galiba ben henüz iyi bi cildiyeciye çatmadım canım.
Benim sorunum kapalı komedonlar.
Beyaz noktalar oluyo yüzümde.
vücuttaki fazla yag kendini böyle dısarı atıyomuş.
Küçük küçük kabarcıklar seklinde alnımda ve yanaklarımda var.
Çok rahatsız edici inanki.
İki hafta oldu roc diye bi markanın ürününü kullanmaya basladım.
İyi geldi canım söndürdü kabarcıkları.
Tamamen geçmesini bekliyorum..