- 25 Ağustos 2007
- 8
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım carmin. sene gitmediğim dr kelmamıştı. en son dr bu ilaçtan başka kurtuluşun yok dedi ve kullandım. evet yan etkileri var ama gerçekten çok işe yarıyor. ama seneni feda etmen gerekiyor. bir sene boyunca kan veremiyosun, hamile kalamıyosun, dudakların yara olacak kadar çok soyuluyo ve kuruyo, cildinde dökülecek...
ama sonuç mükemmel oluyor. bende bu yan etkiler oldu ama psikolojik olarak bi yan etkisini görmedim.
sizin cildiniz ne kadar zamanda soyuldu tedavinin kaçıncı ayından itibaren hatırlıyormusunuz bilgi veiriseniz çok sevinirim
3 ay sonra cildim soyulmuştu. soyulması zaten ii. ne kadar çok soyulursa o kadar az iz kalıyor cildinizde..
ben 4.ayın içindeyim cildim yeni yeni kurudu normalde çok yağlıydı cildim o yüzden hemen soyulma olmadı bende.şuanda kup kuru oluyor cildim ama burun çevrem ilk ay kurumaya başlamıştı
hepsi geçer arkadaşlar ablamın yüzünü görmenizi isterdim mayın tarlası gibiydi çıban gibi bide o sivilceler olgunlaşır kanardı ama şimdi inanın bebek gibi oldu sadece bazı yerlerde pürüzler kaldı oda sivilcelerin cildi tahrip etti yerler sivilce izleri dahi kalmadı.Benimkilerde kayboldu sadece kırmızı kırmızı sivilce lekeleri kaldı doktorum onlar zmanla solar kaybolurlar dedi.Ablam o halden bu hale dönüştüyse herkesinki düzelir merak etmeyin:)
benım cıldım de cok yağlıydı ılacı kullanmadan once. yuzumde yağ parlardı resmen.ama ilacı kullanınca 12-13. gunden sonra yuzumun derısı pul pul dokuldu.suanda 22.gunumdeyım.gunde toplam kac mg kullanıyosun sen. belkı duşuk dozda kullanıyosan o yuzden gec soyulmuştur
a.s. neden hala çıkıyo bu sivilceler yanağında kocaman iki tane sivilce çıktı çok canımı acıtıyo son 6 günüm kaldı ama nedennn..çıkıyo hala bunlar üffya böyle devam ederse ben niye buyolda bukadar çile çektim.:Roflol:
peki canım yüzünde lekelr varmıydı varsa o kırmızı lekelr geçtimi ne durumdalar bilgilendirisen sevinirim canım