Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben sordum doktoruma bişi olmaz dedi.ama sonuçta sakat doğuma neden olabilen bi ilaç.ve eczacıda ilacı alırken vermek istemedi.kullanan bikaç arkadaşım şuan bebek sahibi olamıyo dedi.korktum

ben çok güvendiğim bir eczacıya sordum 2 yıl geçmesi gerekiyo tam olarak o zmn atılıyor vücuttan bu ilaç dedi

hımm samira yazın gayettt açıklayıcı olmuş teşekkürler:) neyse ben de gidiyim bi cildiyeciye benim sivilceden ziyade sivilce lekelerim kaldı da asıl amacım şu saçımın yagıııııı...
kızlar lekelerine bu ilaçla çare bulan oldu mu yani o işe de yaıryo mu :)

sizin cildiniz ne kadar zamanda soyuldu tedavinin kaçıncı ayından itibaren hatırlıyormusunuz bilgi veiriseniz çok sevinirim

3 ay sonra cildim soyulmuştu. soyulması zaten ii. ne kadar çok soyulursa o kadar az iz kalıyor cildinizde..

benim 14.günüm sadece burnımun üzerinde pullanma var bi de sivilcemin uçarı kuruyo.
ya inşallah geçecek şu yüzümüzdeki berbat şey.

3 ay sonra cildim soyulmuştu. soyulması zaten ii. ne kadar çok soyulursa o kadar az iz kalıyor cildinizde..

ben 4.ayın içindeyim cildim yeni yeni kurudu normalde çok yağlıydı cildim o yüzden hemen soyulma olmadı bende.şuanda kup kuru oluyor cildim ama burun çevrem ilk ay kurumaya başlamıştı

ben 4.ayın içindeyim cildim yeni yeni kurudu normalde çok yağlıydı cildim o yüzden hemen soyulma olmadı bende.şuanda kup kuru oluyor cildim ama burun çevrem ilk ay kurumaya başlamıştı

benım cıldım de cok yağlıydı ılacı kullanmadan once. yuzumde yağ parlardı resmen.ama ilacı kullanınca 12-13. gunden sonra yuzumun derısı pul pul dokuldu.suanda 22.gunumdeyım.gunde toplam kac mg kullanıyosun sen. belkı duşuk dozda kullanıyosan o yuzden gec soyulmuştur

ben rouccatanne yı kullandıktan sonra yuzumde sıyah noktalar arttı ozellıkle burnumda ve çenemde. ılacı kullanmadan once boyle cok değildi.sızde sıyah noktalar artmışmıydı?

bende şu an 24. günümdeyim siyah noktalar çok fazlalaştı yüzümde hiç olmazdı.özellikle burun çevremde

samira ank a katılıyorum bende. benım ablamın yuzu de cok fenaydı yuzundekı sıvılceler oyle 2-3 tane değildi yanaklarında nerdyse boş yer gorunmuyodu hemde kocaman kocaman olurlardı ve her bırının 2-3 ucu oluyodu. 7 aydan fazla roaccutanne kullandı ve sımdı cok guzel bı yuzu var.sıvılcede cıkmıyo artık.sımdı sıra bende inş benımkılerde gececek...

günde 30 mg kullanıyorum doktor fazlasını bünyen kaldırmaya bilir dedi.bende siyah nokta artmadı sadece sivilceler çok artmıştı 2. ayda o kadar yanii

ben ikinci roaccutane tedavisi görüyorum arkadaşlar birincisi 4 ay gibi bi süreydi sivilcelerim tamamen düzelmişti ama bi kaç ay sonra tekrar pörtlediler:1shok:şimdi ikinci tedaviye başladım doktor aslında roacctune tedavisinden sonra iki yıl gibi bi süre sivilce çıkmasını beklemiyoruz ama aşırı stres falan yaptıysan olabilir demişti tekrar çıkma ihtimali var ama gerçekten etkili bi ilaç bi de bu aralar reklama bile ağlicam o kadar hassaslaştımsenağlama bu ilaçtan sanırım nese inş sivilce denen o illetten kurtuluruz hepimiz...

arkadaşlar ben tam olarak cvbımı alamadım yaa ( hiçç bu ilacı kullanıpta hamile kalan warmı aranısdaaa ??? bizi bilgilendirebilirmisinz..tmm bnde inanmıormm bu ilacn etkisi geçtkten sonra bu kdr byk etki yaratıcaına ama yinede soriyim dedmm :)

a.s. neden hala çıkıyo bu sivilceler yanağında kocaman iki tane sivilce çıktı çok canımı acıtıyo son 6 günüm kaldı ama nedennn..çıkıyo hala bunlar üffya böyle devam ederse ben niye buyolda bukadar çile çektim.:Roflol:

peki canım yüzünde lekelr varmıydı varsa o kırmızı lekelr geçtimi ne durumdalar bilgilendirisen sevinirim canım

jessi sende bu hapı kullanıyomuydun?senin sivilce izlerine ii geldi mi.özellikle haptan sonra oluşan kırmızılıklar gidiyo mu yaaa:uhm:

peki canım yüzünde lekelr varmıydı varsa o kırmızı lekelr geçtimi ne durumdalar bilgilendirisen sevinirim canım

canım benim lekelerim var var olmasınada sorunum lekeler değil sivilceler.ben çok sıktığımdan lekelerim var ama raoccutandan sonra onlarda azaldı.sivilce çıkmasa kırmızı lekelerde geçecek.:1no2:

kızlar bende bu ilaça başlıycam, pztsi kan tahlillerim yapılacak ve sonra başlıycaz nasipse... bende çok yok açıkcası ama soyle ki ben her 15 gunde bir yüzümdeki tüyler yüzünden sir yaptırmak zorunda kalıyorum( merak etmeyin lazerde yapdırım) ama ince diye gormedi tekarr sir e döndük...
sir kullandıgım anda felaket hareketlenme oluyor... dedim ki yaşam boyu yüzüme sir yapıcam hep boyle mi olcak... sir sonrası sivilce ? sonra doktorum bu ilaca başlaıyayım istersen dedi?
şimdi sizlere bşey danışıcam...
dr, 60 kilo da oldugum için 60 mg verecekmiş.... bu toplam 4 ay günde 3 ilaç şeklilde olucakmış....bu sizce agır gelmez mi?
ama eger istemezsen 50 mg , 5 ay gunde 2 ilaç dedi?
bende dr. hep guvendim,(devamlı tanıdıgm bi dr) işinde uzmandır. ama ister istemz agır gelmez mi ilaçlar dedim? kullanlar bana bi fikir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…