• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sevgili tecrübeli arkadaşlar bu ilacı sadece 2 ay kullanmamız çok sorunlu olmayan ciltlere yeterli olur mu???

2012 sonlarında başladım bu ilaca.ama malesef bittikten sonra tekrarladı bende. sorunun hormonal oldugunu düşünüyorum, Allahım yardım et yarabbim :/

Çok geçmiş olsun. Ben de çok uzun süre kullanmak istemiyorum yan etkilerinden ötürü zaten aşırı problemli değil cildim acaba kısa süreli kullanım yeterli olur mu diye merak ediyorum

:KK61::KK43::KK43::KK43:Ya benim acil yardım ihtiyacım var . Şuan 16 yaşındayım . Yaklaşık 6-7.sınıftan beri sivilcelerim var önceleri yüzümde vardı vücudumda az az bazende özel günlerde çıkıyodu . 9.sınıfta dermatologa gittim ve cyldoxil benjamin limonlu sabunlar bitkisel çözümler kremler falan kullandım hep tretinde kullandım cyldoxil ve tretinle yüzümdekiler 2 aya gitti şimdi sadece özel günlerde çıkıyor 1-2 tane ama onları pek sorun etmiyorum . Ama benim sırtımda ve göğüs bölgemde çok var hele sırtımda bir sürü izide var dokunmadığım halde falanda izleri kalıyor bazen . Kremlerinde pek bir fayda ettiğini sanmıyorum yani gözle görülür bir sonuş yok ve göğüs bölgemde çok abartılı yok en önemli sırtımdakilerin gitmesini istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum hiç çevrenizde böyle olanlar var mı ? İzler kalır mı hep ? Hap kullandam izler geçwrmi yada kullanmalımıyım ? Bir sürü var ama ve bikini askılı şeyler falan giymeme engel oluyor göbek kısmındada 5-6 tane çıkıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin , sırtımın fotoğrafınıda atabilirim
Canım birebir beni anlatmışsın ellemediğim halde leke kalırdı ilk başlarda az olduğu halde roaccutane gerek yok az dediler kac tane krem aldım ben hatırlayamıyorum suan simdi yüzüm mayın tarlasına dönüştü her tarafta lekeler son çözüm roaccutane diye düşünüyorum ama seni yinede yanlış yönlendirmek istemem.. Tedavim bitmeden yorum yapmak cok zor..

Kizlar salam ben Azerbaycandan Bakuden Gunay araniza yeni katildim.yarindan bende kullanicam roacuttandan 20ile basliyorum amma haftada bir defa 40 yapicam.herseyi goze almisim ben kac yildir doktorlardayim,ama Bende cok degilmi geliyo gidiyo.3gundu burdakilari okudum,umarim moral veririz.doktorum bana yazmiyordu hirs yaptim yazdi.resim Atarim.insallah iyi olur

Kizlar salam ben Azerbaycandan Bakuden Gunay araniza yeni katildim.yarindan bende kullanicam roacuttandan 20ile basliyorum amma haftada bir defa 40 yapicam.herseyi goze almisim ben kac yildir doktorlardayim,ama Bende cok degilmi geliyo gidiyo.3gundu burdakilari okudum,umarim moral veririz.doktorum bana yazmiyordu hirs yaptim yazdi.resim Atarim.insallah iyi olur
Allah yardımcın olsun canım,eninde sonunda bitiyor geçiyor..Canını sıkma :)

Sadece bir sey merakliyim kusma donemi olucakmi,?her gun ise gidiyorum pudra filan vura bilirmiyim?
Ben suan 12. Gundeyim ve kusma donemini yasiyorum diyebilirim yaklasik 10 a yakin sivilcem cikti amacok buyuk cikmiyo kucuk halde suanda bende okula gidiyorum pudra falan kullaniyorum ama kullanmasak daha iyi tabiki

Ben suan 12. Gundeyim ve kusma donemini yasiyorum diyebilirim yaklasik 10 a yakin sivilcem cikti amacok buyuk cikmiyo kucuk halde suanda bende okula gidiyorum pudra falan kullaniyorum ama kullanmasak daha iyi tabiki
Ben az vurucam geldim ilkini kullandim,resmlerimide cekdim.yuzumu jelle yudum,bekliyorum kizlar kurudugu zaman yuz nemlendirici vura bilirmiyim?

çok tüylenme oluyor yalnız.. Ve güneş kremi olmadan çıkma dışarı :)

Kizlar yuzumde acaib bir kasinmam var benim

bende de çok kaşınma olmuştu ama yüzümde değil kollarımda olmuştu.ellerimde de benek benek bişeyler çıkmıştı.sık banyo yapın belki ölü derilerden kaşınıyodur soyulduğu için.banyo yaptıktan sonra çıkmadan önce suyun altında hafif hafif yüzümü elimle ovalardım ben.böylece yüzüm soyuk soyuk görünmez,pul pul dökülmezdi.

Sadece bir sey merakliyim kusma donemi olucakmi,?her gun ise gidiyorum pudra filan vura bilirmiyim?

fondoten pudra normalde yasak.doktorum bana sadece spectrabant diye bi güneş koruyuculu kapıtıcı vermişti.gözenekleri tıkamıyomuş.ama ten rengi olarak bana koyu kaldı.daha çok esmerler için uygun.o yüzden ben fondoten ve pudra kullandım.sık sık hergün değil yalnı haftada en fazla 3-4 kez.

Back