Kızlar bende 2. ayıma girdim :) herkes yüzümde gelişme oldugunu söyluyor cok byuk dudak kurulugum olmadı henüz :) ve saclarımm hep kuru hep temiz yagdan eser yok :))) Buraya kadar hersey normal ta ki bilegimde cıkan küçük putur putur sivilce tarzı egzama benzeri kızarıklıklar gittikce yayılıyor gittikçe çıldırtıcı kaşınıyor ne yapmalıyım
O küçük kırmızılıklar bendede sürekli çıkıp geçiyor.Ama bi ara gerçekten görüntüsü çok kötüydü.Kazağımın içine saklıyordum ellerimi.Sonra dr Advantan diye bi krem verdi düzeldi.Şimdide her fırsatta kremliyorum.O zamanki kadar olmasada arada hafif hafif kızarıp sonra düzeliyor.Geçmiş olsun.
Kızlar bende 2. ayıma girdim :) herkes yüzümde gelişme oldugunu söyluyor cok byuk dudak kurulugum olmadı henüz :) ve saclarımm hep kuru hep temiz yagdan eser yok :))) Buraya kadar hersey normal ta ki bilegimde cıkan küçük putur putur sivilce tarzı egzama benzeri kızarıklıklar gittikce yayılıyor gittikçe çıldırtıcı kaşınıyor ne yapmalıyım
Tesekkürler öneriniz için :) kacıncı ayınızdasınız siz
Ben yarın 4.ayı bitiriyorum,yarın dr kontrolüm var.5.aya giriyorum kısmetse :))
bu arada ben 5.ayıma girdim.bikini bölgesine ağda yaptırmam lazım sizce bir sıkıntı olur mu?
kızlar geçen gün doktora gittim 4.ayım bitti.doktor tahlil yapmadı önümüzdeki ay yapıcaz dedi.ben roaccutane değil de acnetrent yazsanız olur mu dedim.kızlar çünkü roaccutane alınca 55tl veriyorum eczaneye.acnetrent alınca ise 8 tl verdim.arada fark var neticede.doktor da olur dedi içindeki maddeler aynı dedi.
ama şimdi acaba diyorum arasında fark var mıdır?benim gibi roaccutane kullanırken sonra acnetrente gecen oldu mu?olumsuz bir etkisi olur mu kızlar?
Merhaba Kızlar,
Ben de çok yağlı bir cilt yapısına sahiptim. yüzümde aşırı sivilce yoktu ama en ufak bir sıkıntımda falan aşırı derecede kötü görüntülü sivilceler çıkıyordu. Geçen ay doktora gittim. cildin kronik yağlı bu sivilceler her daim çıkacaktır ben roaccutane öneririm dedi. o arada ilaç yazdırmaya gelen kişilerden ilaç hakkında olumsuz tepkiler duyduğumdan bazı sorular yonelttim, ben olsam kullanırım deyince kullanmaya karar verdim. boylu poslu bir kız olduğumdan sabah 20 akşam 20 toplam 40mg içiyorum. Bugün 21. gün ama arada 3 hap içemedim, doktor randevum dolayısı ile. yan etkileri okuyunca bende mi bir terslik var diyorum. ilacı aldığım ilk günden beri dudaklarıma sürekli bakım uyguluyorum. kuruluk var ama gözle görülen birşey değil. ellerimin üstünde kırmızı 5-6 nokta oluştu ama sürekli krem sürerek 1 haftada yok ettim. onun dışında gayet normal geçiyor hayat. hiç bir yan etki yok. hee sivilceler hiç olmadığı kadar çoğaldı ama şuan inmiş şekildeler bu konu biraz sıkıyor beni ama işe giderken makyaj yapmak durumunda kalıyorum. yüzümde ki yağlanma şu an 0. hiç yağlanma yok. öyle ki yüzümü zor yıkıyorum ellerim kaymıyorşirkette daha önce kullanmış 4 arkadaşım var. üçünde sonuç tam manası ile olumlu olmamış. birinde muazzam bebek gibi ki yaraymış cildi, bana sen kullanma bence bile dedi. bence bakalım ısrarla kullanıyorum. doktorda çok sorun yok 3-4 ay sana yeter dedi ama bakalım. bir şey daha farkettim. her ay çok ağrılı regl dönemi geçiren ben bu ay hastamıyım değilmiyim anlamıyorum. hiç bir şekilde ağrı yok. bende bunu ilaca bağladım. deride dökülme ise hiç mevcut değil. bakalım neler olacak. gelişmeleri paylaşacağım Sevgiler.
Ya sac dokulmen ne alemde kacinci gundesin kac mg kullaniyorsun? Ben cildiricam artim sac dokulmesinden! Bi durdu dedim artarak yine basladi. Gidenler yerine gelmezse yanmisim.
Ne güzel peki bişey sorcam izlerin var miydi ve 4-5 ayda yüzünde degisim oldu mu :)
Kızlar bugun 5. Ayıma girdim kolesterolüm ve trigliseridim yüksek çıktığı icin doktor 30 mg düşürdü :/ ben hic yediklerime içtiklerine falan dikkat etmiyorum ondan oluyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?