Herkese merhaba kızlar
Bende 2 aydır aknetrent kullanıyorum.Doktorum başka bir ilaç vermişti ama sigorta aknetrent'i karşıladığı için doktoruma da danışarak onu kullanmaya başladım.
Benim 2.ayım neredeyse bitti sayılır yakında 3. ayıma geçicem ve tedavim 6 ay sürecek ama çok şükür bende hiç yan etkisi olmadı.Dudak kuruluğum bile çok düşük seviyede.
Cildimde gözle görülür bi şekilde ilerleme var.Benim yüzümde hiç sivilcem yoktu ama sırtımda ve omzumda çok fazla vardı.Şuan neredeyse tamamen geçti.Arada tek tük çıkıyor ama sadece kırmızı nokta şeklinde iltihaplı değil ve çabuk geçiyolar.
Sadece ilk ay siyah noktlarım resmen cildimden attı ama şuan öyle bir problemimde kalmadı.
Aynı şekilde benim ablamda kullanıyor.Benim gülük dozum 30mg ablamın 40mg.Ablamda dudak kuruluğu daha fazla oldu ve ellerinde egzama oluştu ama oda çok büyük problem değil çünkü doktorun verdiği kremler çok işe yaradı.
Bence cilt problemi olanlar mutlaka doktora gitsin ve kurtulsun.Burada okuduğum bazı şeylerin cidden abartıldığını düşüyorum (intihara sebeb oluyo,ölüme sebeb oluyo gibi)
Benim merak ettiğim tedavi sonunda acaba cilt problemleri tekrarlar mı ? Ben en çok bunu merak ediyorum :26: