roaccutane'nı 2013 yılı şubat ayında kullanmaya başladım ve yaz tatilinde tedavim bitmeden bıraktım yan etkilerinden dolayı, bıraktıktan sonra acayip zayıflamaya başladım. İlk başlarda seviniyodum aa iyi güzel kilo veriyorum filan ki zaten kilolu biri değilim ama gitgide erimeye başladım 10 kilo verdim 57 den 47 ye... o kadar moral bozucu ki kıyafetlerim çuval oluyo resmen ciddi manada sinirim bozuluyo artık neyse çok doluyum arkdşlr kendinize iyi bakın(((((
Araştırdık biz tanıdığımız bi profesör var ona gittim hiç bi hastalığım çıkmadı ama kilo alamıyorumBelki başka bir probleminizden kaynaklanmıştır bana bayağı fazla geldi :/
Merhaba arkadaşlar.Gerçekten yardımınıza en azından fikir alışverişine ihtiyacım var.Şimdi 21 yaşındayım heralde 10 yaşından beri sivilcesiz bi yüzüm olmamıştır.Fakat en azından liseden sonraki kısım için inanılmaz hiç geçmeyen ya da agır bi sivilce sorunum olmadı.yani hiç pürüzsüz bi tenim olmadı ama özellikle 1 yıldır düzgün sayılır cildim adet dönemlerinde özellikle agız çevresinde boyna yakın kısımlarda nadiren kaş çevremde çıkıyor ama iltihaplı sayılmaz nadiren iltihaplı oluyor.
Sorun şu ki ben heralde çok küçükken bi kez gittim doktora bunun için o zaman zoratenin verdi lens kullandıgım için istemedim kullanmadım.şimdi lazer oldu gözüm ve bu derdim yok.kendi duyduklarımdan nadixa imex gibi ilaçlar kullandım ama geniş çaplı bi tedavi bir çok yol denedim kesinlikle diyemem.
Şimdi üni.3 sınıftayım ve usandım artık jelle temizlemeler maske gece uyumadan tonikler bakıyorum cildime ama çıkıyo yine de ve pürüzsüz olan insanlara imreniyorum kapatıcılardan bıktım.
Sizce başlamalı mıyım bu ilaça özellikle ilk iki ay için mayın tarlası gibi olacagını duydum cildimin ve bu psikolojiyi kaldırabileck bi insan mıyım bilmiyorum.Başka bi tedavi mi denemeliyim yoksa zor olsa da kesin çözüm mü diyosunuz
Çok teşekkür ederm şimdiden :))
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
basladımmmm canım umarım düzelir :))) yardımlarınız için çok teesekkurlerrrr
bu arada ben 5.ayıma girdim.bikini bölgesine ağda yaptırmam lazım sizce bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar benim 5. ayım biticek sivilcelerimde baya baya azalma var hatta hıç kalmadı diyebilirim ama fazlasiyla kırmızı leke var yuzume bakinca sivilce gibi duruyo yani anlasilan izlerde hicbir gelisme yok bole olmasi da morelimi bozuyor 6. ayina gelip yuzu tertemiz olanda var sizce duzelir mi yuzum ya
Merhaba arkadaşlar.Gerçekten yardımınıza en azından fikir alışverişine ihtiyacım var.Şimdi 21 yaşındayım heralde 10 yaşından beri sivilcesiz bi yüzüm olmamıştır.Fakat en azından liseden sonraki kısım için inanılmaz hiç geçmeyen ya da agır bi sivilce sorunum olmadı.yani hiç pürüzsüz bi tenim olmadı ama özellikle 1 yıldır düzgün sayılır cildim adet dönemlerinde özellikle agız çevresinde boyna yakın kısımlarda nadiren kaş çevremde çıkıyor ama iltihaplı sayılmaz nadiren iltihaplı oluyor.
Sorun şu ki ben heralde çok küçükken bi kez gittim doktora bunun için o zaman zoratenin verdi lens kullandıgım için istemedim kullanmadım.şimdi lazer oldu gözüm ve bu derdim yok.kendi duyduklarımdan nadixa imex gibi ilaçlar kullandım ama geniş çaplı bi tedavi bir çok yol denedim kesinlikle diyemem.
Şimdi üni.3 sınıftayım ve usandım artık jelle temizlemeler maske gece uyumadan tonikler bakıyorum cildime ama çıkıyo yine de ve pürüzsüz olan insanlara imreniyorum kapatıcılardan bıktım.
Sizce başlamalı mıyım bu ilaça özellikle ilk iki ay için mayın tarlası gibi olacagını duydum cildimin ve bu psikolojiyi kaldırabileck bi insan mıyım bilmiyorum.Başka bi tedavi mi denemeliyim yoksa zor olsa da kesin çözüm mü diyosunuz
Çok teşekkür ederm şimdiden :))
Bitirenlerden saclari dokulup tekrar yerine cikanlar var mi? Veya yuzunde tedavi suresince tuylenme olanlarin yuzleri de eskiye dondu mu?
ya ben başlayalı 1.5 ay oldu ve kusma dönemı yasamadım sızce normalmı yoksa sonradan mı yaşıycam aknetrend kullanıyorum bu arada:44:
Hayr yasamazsin sonradan . Normal bi sey .herkeste olmaz kusma donemi. Benm de olmamsti . Tedavm biteli 4 ay oldu hala adet donemlerimde bile svlce cikmio maşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saclarim döküldü biraz ama saclarim cok uzun benim. Tekrr cikma olmadi malesf.tuylerim dokulmedi ne dokulmesii . Su anda o hap yüzünden yuzumde favori bolgeme igneli epilasyona gidiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar roaccutane ile tedavimin 4.ayı bitmek üzere, 4 günüm kaldı.
güneş kremi arayışındayım, doktorum la roche posay önerdi ama önerdiği kremi hiçbir yerde bulamıyorum ne yaızk ki ancak haziranda gelirmiş,internette de tükenmiş. ben de başka marka alıcam mecburen.
benim düşündüklerim BİODERMA, CLİNİQUE, SOLANTE. Açıkçası bana bioderma daha mantıklı geliyor, ne biliyim Clinique biraz daha kozmetik markası gibi ama memnun kalan ve roaccutane ile kullanan da olmuş. Solantenin sanırım bu tedavi için özel kremi varmış ama nedense bu markaya hiç ısınmıyorum. E bioderma alacaksam hangisi? KAFAMDA DELİ SORULAR :))) Tavsiyelerinizi bekliyorum mutlaka spf50 olmalı ama
Bioderma sensibio ar kullaniyorum. Hafif renkli kirmizilik giderici serisinin urunu zaten. Icinde parabrn var dert etmezsen oneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?