Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaşlar merhaba, ben 28 yaşındayim yıllarca sivilceler ile uğraştım. Çok derin değildi benimkiler fakat sürekli yüzümde ufak ufak oluyordu, ben de dokunduğum için yara yapıyordum, 6 ay roaccutane kullandım, açık çası yan etkilerini ben ağır yaşadım, herkeste aynı olmaz belki fakat benim için kullanımı zordu. Ancak sonuç mükemmel, oyuzden sabretmek de fayda var. Yüzüm de tek bir sivilce tek bir iz kalmadı. Zaten 2. aydan sonra giderek güzelleşiyorsunuz. Herhangi bir soru olursa yardımcı olurum.

evet, kışın kullansın, ben geçen yıl tam bu dönemde başladım, güneşe hassasiyet oluyor, zaten güneş kremi kullanması gerekecek kış bile olsa, o nedenle çok iyi bir zaman.

Ilaci ne zmn kullandiniz? Tekrardan ciltde yaglanma falan oluyor mu?

Merhaba, sizin yaşadığınız problem bende de var yüzümde tek tükler ama oynadığım için yara izleri kaldı hatta şuan aktif olarak 2 tane sivilcemin oynadığım için yarası mevcut. onun dışında şuan sivilcem çıkmıyor şuan için 1. ayın sonundayım bende. İzler 2 aydan sonra mı kaybolmaya başlıyor acaba ?

Birde herhangi bir yüksek faktörlü güneş kremi kullansam olur mu? Başka nelere dikkat ettiniz başka krem kullandınız mı ben ekstra olarak birde la rochenin kremini kullanıyorum o pul pul görünümü yok ediyor.

Merhaba arkadaşlar..
Ben tedavimin 4. ayını bitirmek üzereyim ve gayet memnunum. Kardeşinin durumu kremlerle geçecek gibi değil zannediyorum. O yüzden hemen bir cildiye uzmanına başvurmanızı tavsiye ediyorum. 18 yaşın altındaki hastalardan anne veya babanın izni olduğuna dair imza alıyorlar. Aile büyüklerinizden biriyle giderseniz bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Tedavi ağır bir tedavi doğru ama herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Yaşadığım yan etkiler bir tarafa "İYİ Kİ BU İLACA BAŞLAMIŞIM!!" dediğim çok günlerim olmuştur Yanlız ilacı kullanırken her konuda çok dikkatli çok titiz olmanız gerekiyor. Yeme alışkanlıklarınızdan,bakım ihtiyaçlarınıza kadar her şeyi düzenlemeniz şart. Bu tedaviyle ilgili merak edilen her ne varsa sorabilirsiniz. Deneme yanılma yöntemiyle cildim için en iyilerini buldum. Tabi ki bana iyi gelen bir krem veya bakım ürünü size de iyi gelecek diye bir kural yok ama en azından fikir sahibi olursunuz.. Sevgilerimle..

Son düzenleme:
Cildinizin durumunu bilmiyorum ama iki ay kisa bir zaman o yuzden sordum
Doktor zaten roc demis
Hic digerleriyle ugradmayin
Ne kadar erken baslarsan o kadar iyi
Simdiden bol sanslar

bende oyle dusunuyorum artık cok gec kalmadan kullanmalıyım saddece o ılk aydan cok korkuyorum kusma donemı ya canavara benzıcem dıye korkuyorum zaten sıvılce var daha nekadar cıkacakk

bende oyle dusunuyorum artık cok gec kalmadan kullanmalıyım saddece o ılk aydan cok korkuyorum kusma donemı ya canavara benzıcem dıye korkuyorum zaten sıvılce var daha nekadar cıkacakk

Kusma dönemi herkeste görülmeyebiliyor.. Bu durum beni de çok tedirgin etmişti ama bende 1 tane bile sivilce çıkmadı o dönemde O yüzden içiniz rahat olsun..

Kusma dönemi herkeste görülmeyebiliyor.. Bu durum beni de çok tedirgin etmişti ama bende 1 tane bile sivilce çıkmadı o dönemde O yüzden içiniz rahat olsun..

neguzeel cok sevındım senın adına:) ılacı alacaktık bız eczanedekı kadında bana senın yuzunde cok cıkmaz dedı benım sıvılcelerım amanaman buyuk kocaman degıller bırde bırsey soracagımmm ılactan memnun musunn

ben de bu konuda cok bilgi sahibi değilim.en güzeli burdaki deneyimli arkadaşlarımızın bizimle bilgilerini paylaşması.ben eski sayfalarda yazılanlara da bakıyorum bu yüzden.ama nemlendirici ve krem sart.

nemlendirici, güneş kremi ve başka bir ürün kullandın mı markaları nedir?tedavi süresince yaptığın özellikle bir şey var mıydı?

çok tesekkür ederim ilginize.. en yakın zamanda sizden tavsiyeler alacagım

Kizlar merabaaaaa ben bugun birinci ayimi bitirdim yeni ilaclarimi aldim cok sukur kesmedi doktor ilacimi cok mutluyum. Ama dozu dusurdu 30mg kullaniyodum kolesterolüm 205 cikinca dustu malesef. Bu ay ki ben de olusan etkiler su sekilde; cildimin asiri yagli oldugunu paylasmstm daha once sizle ce artik kuru parlamiyor, saclarim kesinlikle yaglanmiyor,yuzumde pul pul dokulme henuz yok ilerde olucak galiba ve tahmin edersiniz ki dudaklarim cok kuru ama Cildim capcanli! Fondoten surmeden nasil okula gidicem diye dusunuyodum kullanmak isteyipte bundan korkanlar icin belirtiyim kizlar cikt okadr canli duruyo ki fondoten pudra istemiyo. Sag yanagimda cok az vardi hepsi bitti sadece lekeler kaldi azicik. Sol yanagim baslamadan da kotuydu simdi daha kotu derimin altindaki nohut buyuklugundeki sivilceler yuzeye cikti ve kirmizi kirmizi yaklasik 25 gundur. Bi turlu uc vermiyolar kizlar moralim buna bozuk biraz hic gecmicek gibi geliyo bir de doktoruma bugun dedim pek kusma olmadi cok mutluyum dedim sen daha duuur daha baslamis bile sayilmazsn diye tepki vererek yasama sevincimi aldi goturdu resmen. Gercegi kabul etmek istemedigimden kizdim icimden belki dogru soyluyo ama uzuldum oyle demesine neyse kizlar size yardimci olabildiysem ne mutlu. Tum kader arkadaslarima Allahtan sabir diliyorum.

Kusma dönemini bende ilk ayı bitirmeme rağmen yaşamadım. Bana doktor ilk ay 40 mg vermişti ama devlet 2 kutu ilk ay vermediği için 15 gün sonra gidip tekrar yazdırmıştım o zaman tekrar 1 aylık ilaç verdi ondan dolayı muayenem 2 hafta sonra olucak yani 1.5 ayın sonunda. Şu kolestrol olayı benide çok korkutuyor yediklerime de pek dikkat etmiyorum. Sen dikkkat ediyor muydun?

Birde vücut için ağda yapanınız var mı? yüz bölgesini iple aldım, kollarımı ve bacaklarımı ağda ile aldım ama deri kalkması yaşamadım. İleri zamanlarda yaşanılıyor mu?

slm kızlar şuan. 22 yaşındayım ergenlik döneminden gelen aşırı yoğun sivilcelerim var. aslında eskiden daha kötüydü. sivilcelerden tenim görünmüyordu ve tenimin üs bir çok krem kullandım ama hiç bi faydası olmadı. iki sene öncesinde jinekoloğa gitmem tavsiye edildi meğerse polikistik over varmış bu yüzden sivilcelerim yoğun ve derinmiş. tedavimi oldum kist filan kalmadı. tedavim bittiğinde yüzümdeki sivilceler de normale dönmüştü. geçti demiyorum ama normal bi sivilce halini aldı. yıllardır cildimi aşırı yağlı bilirken aksine çok kuru olduğunu anladım. öyle ki kışın banyo sonrası kıpkırmızı ve kabuk kabuk oluyordu yüzüm. ağda yaptırırken bile kepekler çıkıyor bacaklarda filan. yüzüm için arkadaş tavsiyesi ile bi kaç aydır seba med clear face sabun kullanıyorum. ama 2-3 günde 1 kez. çok kurutuyor. ardından nemlendirici sürüyorum. cildim bazen düzgün oluyor yani ufak tefek sivilce. bazen almış başını gitmiş oluyor. bugün cildiye ye tekrar gittim bana zoretanin verdi. henüz almadım ilaçları. bana bi akıl verin.:18:

canım meraba , o kabuklar kuruluktan değil aksine aşırı yağ salgılandığı için oluyor soboreik dermatit aşırı yağlanmadan dolayı oluşan kepek hastalığıdır bendede var bende şuan roac kullanıyorum sivilcelerimde var , yani doktorun verdiyse başla kurtul öyle abartıldığı kadar yan etkileri yok, sorularn varsa sorabilirsn yanıtlarm her zaman gecms olsn:)

Ben ilk ay roaccutane kullandım 2.aydan sonra aknetrente geçtim. İçerik aynı isim farkı var sadece.. Ben gayet memnunum. Yan etkilerini özellikle 4.aydan sonra çok daha fazla hissediyorsunuz ama bu durum yine de "İYİ Kİ BAŞLAMIŞIM" demekten geri alamıyor sizi.. Ben sivilce problemlerini yıllarca birçok ilaç krem vs kullanıp da bitiremeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Ama doktor kontrolünde kullanmak şartıyla tabi ki! Şu an yüzüm bebek gibi. Üstelik daha 4 ayım var tedavimi tamamlamama. Gözünüzde büyütmeyin sevgili arkadaşlar. Zannedildiği kadar zor değil bana inanın Bu konuda yardım ve bilgi isteyen herkese seve seve yardımcı olurum.

çok tesekkür ederim ilginize.. en yakın zamanda sizden tavsiyeler alacagım

Aklınıza takılan en ufak şeyi sorabilirsiniz. Kullandığım ürünlerden uyguladığım beslenme programına kadar hepsini paylaşırım. Gerekirse özelden de mail adresinizi verirseniz iletişime geçebiliriz Bir çok insan resimlerle katedilen aşamayı görmek istiyor. Bu konuda da mailden resimler atarak yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…