• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben de bugun itibariyle basladim tedavime. benim bu tedaviye asil baslama sebebim yuzumun ve sac derimin asiri yagli olmasi. Sirf bu yuzden her gun dus almak zorunda kaliyorum. Umarim bu ilac yuzumdeki yagi dengeler.

Sigortam ilaci odemedigi icin 70 $ odemek zorunda kaldim. Annemden ilacim benim icin yazdirmasini rica edicem yoksa bu tedavi cok pahalliya patlayacak... Bu ilac Tr'de ne kadar? Sigortali alinca arada buyuk bir fark oluyor mu?

Umarim etkisini kisa zamanda gosterir ve ben de her sabah dus almaktan kurtulurummm :66:

Buraya tecrubelerini paylasan herkese cok tesekkur ederim..

Hic sivilceniz yok mu peki ?
Ilaci bende Turkiyeden aldim 53 liraydi

ben böyleyim arkadaşım, ikimiz de aynı gün başlamışız biririmizin yorumlarına dikkat edelim hangi aşamalarda olduğumuzu yazalım ara sıra.ben özel hastaneye gittim kan tahliline bile 21 tl aldılar, muayene 50 tl, ilaca 43 tl verdim.ama yeterki istediğimiz bir cilt olsun da suan sıkıntımız bu olsun.cünkü daha önce de almadığım krem kalmamıştı...
doktor bana günde bir kere içeceksin dedi 20 mg verdi.ilk ay böyle olacak dedi.inşaallah iyi olur da lekelerimden kurtulurum.benim sivilcem suan yok, ama daha önce cıkan sivilceler hep cenemde leke bıraktı bu yüzden kullanıyorum.

bu arada yüz yıkama jelim avene, kullanalı 3 ay oluyor avene yi.çok memnunum tavsiye ederim.dün gittiğim doktor aynı markanın nemlendiricisini de kullan dedi.

ben böyleyim arkadaşım, ikimiz de aynı gün başlamışız biririmizin yorumlarına dikkat edelim hangi aşamalarda olduğumuzu yazalım ara sıra.ben özel hastaneye gittim kan tahliline bile 21 tl aldılar, muayene 50 tl, ilaca 43 tl verdim.ama yeterki istediğimiz bir cilt olsun da suan sıkıntımız bu olsun.cünkü daha önce de almadığım krem kalmamıştı...
doktor bana günde bir kere içeceksin dedi 20 mg verdi.ilk ay böyle olacak dedi.inşaallah iyi olur da lekelerimden kurtulurum.benim sivilcem suan yok, ama daha önce cıkan sivilceler hep cenemde leke bıraktı bu yüzden kullanıyorum.

bu arada yüz yıkama jelim avene, kullanalı 3 ay oluyor avene yi.çok memnunum tavsiye ederim.dün gittiğim doktor aynı markanın nemlendiricisini de kullan dedi.

zencefilimsi
benimde cildimde sivilce yok leke cok ve cok kirmizi
senin cildini cok merak ettim
bana resim gönderir misin ? bende sana resim gönderebilirim
benim bugun 1 ay olacak baslayali

kızlar ıkı ay onceye kadar suratımda sıvılcem yoktu ama ıkı aydır vaaar neler yaptım gecmedıler doktor raoccutane dedıııııııııııı :( neyapıcam bıldıgınız ıyı gelen bırsey var mı?

kızlar vazgeçmeyin, ben biraz uzun süreli kullandım yaklaşık 9 ay kadar :D tedavi biteli 3 ay bitti ve hiç bi şekilde çıkmadı sivilce :)

merhaba guzelım benımde sıvılce problemım vaar cıldın cok guzel olmus canım bırsey soracaktım raocctaneda hanı ılk ay kusma donemı ya cok mu cıkıyo sıvılceler zaten yuzumuzde var daha nekadar cıkacak?

Kızlar kardesiim 14 yasında doktor bu ilacı önerdi kullanmakta çok istiyor ama bitirince dahi ergenliğe devam edeceği için tekrar çıkabilir belki sizin düşünceleriniz neler ??

Okuduklarıma göre ilk ay kusma dönemi oluyor yazılmış genelde bende tek tük sivilce çıktı ki yarın ilk ayım dolmuş olucak.
Benim vücudumda çok fazla sivilce vardı onlarda söndü yüzümde de şuan eski sivilcelerimin izi var. doktorum nadixa kremde vermişti. Cildim pırıl pırıl oldu evet ama bu lekelerde gider mi acaba sonradan? sivilce izi dışında da izler var

Kızlar kardesiim 14 yasında doktor bu ilacı önerdi kullanmakta çok istiyor ama bitirince dahi ergenliğe devam edeceği için tekrar çıkabilir belki sizin düşünceleriniz neler ??

ya aslında 14 yaş için biraz erken bir ilaç bu. yan etkileri vs zaten ergenlik psikolojisinde olan bir bireye yan etkisi depresyon olan bir ilaç ne kadar doğru olur. Durumu nasıl kardeşinizin yani bir başka doktora daha gözükebilirsiniz isterseniz ben 23 yaşımda hayatımda görmediğim sivilceleri gördüğüm için kullanmaya başlamıştım. 1370 sayfanın son postu bana ait oradan cildimi bakıp kıyaslayabilirsiniz en azından.

Cook gecmisler olsun Zencefilimsi..

Ben 40 mg'la basladim 3 ay sonra gel tekrardan tahlil yapalim dedi. Doktorumu pek sevdigim soylenemez zaten tedaviyede benim israrim uzerine basladik, hatta tedavimi bir ay geciktirdi yan etkilerini dusunmem icin..

Benim yuzum ergenligimden beri cok yagli, bir de buna saclarim da eklenince durum kontrol altindan cikti. Piyasada kullanmadik yuz temizleme serisi birakmadim: en son Clinique Acne Therapy kullaniyordum. Akneleri kontrol altina almasina aldi da ama cildim hala asiri derecede yagliydi. Tr'de gittigim bir doktor Karbon Peeling onerdi. Seansi 500 tl ve toplama da 4 seans yapmam gerekiyordu. Ilk seansi yaptim ama ucuk bir maliyeti olacagi icin devamini getirmedim. Ki karbon peeling sadece yuzumdeki yaglanmayi kontrol altina alacakti, sacima hicbir faydasi yoktu.

Umarim bu ilac yag bezlerimi islah eder, benim de normal bir hayatim olur.

Dun ilaci alirken dudaklarimi nemlendirecek gunduz ve gece bakim kremleri aldim. Evde Clinique ve Bioderm'in nemlendiriceleri var. Once onlari bitirmek istiyorum. cildim cook kurumaya baslarsa Clinique'in Kuru ciltler bakim serisini alabilirim ama henuz emin degilim.

Ki tedavim suresince nasil bir cilt bakim rutini gelismem gerektigi konusunda pek bir fikrim yok. Sadece nemlendirici kullanmak yeterli olur mu?

ya aslında 14 yaş için biraz erken bir ilaç bu. yan etkileri vs zaten ergenlik psikolojisinde olan bir bireye yan etkisi depresyon olan bir ilaç ne kadar doğru olur. Durumu nasıl kardeşinizin yani bir başka doktora daha gözükebilirsiniz isterseniz ben 23 yaşımda hayatımda görmediğim sivilceleri gördüğüm için kullanmaya başlamıştım. 1370 sayfanın son postu bana ait oradan cildimi bakıp kıyaslayabilirsiniz en azından.

İçine göçük ve iltihaplı sivilceleri çok fazla yaşıtlarına göre baya sivilceleri olunca ister istemez psikolojisi bozuluyor fotograflarını çekip en kısa zamanda atmaya çalışacağım bu arada size de çok gecmis olsun

roc deneyimlilerine sruyorum
bu soyulma pul pul dökülme ne zaman ve nasil oluyor ?
benim ilk hafta soyulma oldu sonra olmadi
bugun bir ayim doldu
hic soyulma yasamiyorum
normal mi ?

Sivilcelere Çözüm | Aknelerden Kurtulmak Sırtımda ve yüzümde sivilce ve akneler vardı düşünmüştüm ama yanılmışım doktorum çeşitli kan tahlilleri yaptı bana 6 ay Roaccutane kullandım yan etkisi olarak sadece ellerim üstü kurudu çatladı ve sanki vücudumdaki yağı çekti aldı.Ben çok memnun kaldım bir tane ne akne nede sivilcem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
$IMG_2099.JPG $IMG_2100.JPG $IMG_2101.JPG

kızlar yükledim resimleri dediğim gibi kardesim 14 yasında sizce kullanmalı mıyız ?

benzamycin imex isotrexin de kullandı dıstan etki etmiyo yani..

Son düzenleme:
youtube da arattirin bakin roaccutane befor after
neler ne hale geliyor sasirirsiniz
kardesinize bu ilac yazilyiorsa mutlaka kurtulacak bu durumdan
gördügüm kadariyla baska ilac etki etmez bence

youtube da arattirin bakin roaccutane befor after
neler ne hale geliyor sasirirsiniz
kardesinize bu ilac yazilyiorsa mutlaka kurtulacak bu durumdan
gördügüm kadariyla baska ilac etki etmez bence

baska caremiz kalmadı bu hafta doktordan randevu alalımda bir an önce başlasın duyduguma göre kışın kullanmak daha iyiymiş

Back