• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhabalar; ben size mail attım bana yolladığınız adrese ama ulaşmadı sanırım oradan da yardımcı olmaya çalışırım. Ama şuan hassaslaşıp kırmızı olması normal etkinin gösterdiğini belirtisi gibi birşey dayanmak lazım. Benim eklediğim resimlerime bakın fark edersiniz nasıldım nasıl oldum

tamam mailiniz gördüm okudum simdi yanitladim :)

Yıllardır kullanmadığın şey kalmadı ( formda ismimi arattığınızda göreceksiniz =) ) Sonunda ilgilenen bir doktor buldum ve zoretanin tedavisine başladım.( zoretanin konusu çok aktif olmadığından buraya yazıyorum aynı ilaçlar olduğu için) Neyse 1 ay 4 gün oldu başlayalı. Maalesef 17 Kasımda sınavım var ve ona hazırlandığım için pek aktif yazamıyorum ancak sınavdan hemen sonra uzun bir yazı düşünüyorum :1: Şuan için söyleyeceklerim yıllardır burnumun üstünde yer etmiş olan siyah noktalardan zerre kalmadı :nazar: İlk defa böyle bembeyaz burnum çok hoşuma gidiyor.. Tabi yan etkilerini de yaşadım hala da yaşıyorum ama güzel etkilerini görmeye başlayınca diğerlerini hiç de umursamıyorum
Her neyse kızlar tedavi sırasında ek bakımlarlar olarak neler kullanıyorsunuz ?? Ben Bugün EFFACLAR H aldım.. Bloglarda tedavinin yanında kullanılacağı yazılmış hep. Kullanan var mı.. Bir de bioderma sensibio h2o var 2 şişem mis gibi ondan çok memnunum yatıştırıyor.. Güneş kremim de avene spf 30. Bu da güzel.. Şimdi bir yüz yıkama ürünüm kaldı güzel ve destekleyici bir yüz yıkama şeysi bulunca alacağım..
Bu zamana kadar yüzlerce gereksiz şeye yatırdığım paralara acıyorum resmen.. Bundan sonra daha bilinçli davranmaya özen göstereceğim :46:

$2013-10-25 13.53.40.jpg

Kullandığım ürünler.. :21:

Tedavimde daha 3. hafta bitmesine rağmen cildimin yıkadıktan sonraki ışıltısına hayranım yıllar olmuştu yüzümü böyle parlak canlı görmeyeli:21: Yan etikileri oluyor mu evet oluyor ama değer...
yaklaşık 4 gündürde effaclar h kremini kullanıyorum yüzüm çok kuru durmuyor, dudaklara da blistek zaten yetiyor. Keşke daha önce gitseymişim doktora da daha önce başlasaymışım şu tedaviye.

Kızlar benim yüzüm çok kötüydü keçe gibiydi aynı iğne ucu kadar yer yoktu sivilceydi ya bu hapı 6 ay düzenli kullandım herşeyi göze aldım gerçekten cildim çok güzelleşti 1 tane bile sivilce kalmadı. çok güzel dudaklarım çatlıyodu vazelin vs. nemlendirici sürüyordum. sorun yoktu sivilceler geçsinde dudak iyileşir zamanla zaten

Avene Cleanance Solaire 30.. 40 ml olması kötü ama memnunum ya kızarıklıkları hafifletiyor. İlk sürünce beyaz oluyor ama sonra ciltle eşitleniyor rengi

nasıl geciyor, ne durumda cildin merak ettim, daha kaç ay kullanacaksın?

canım ilerleme var tabiki ama istediğim gibi değil henüz:( aşırı kızarıklık var izler belli oluyor sivilcede çıkmıyor değil hala yağlı yiyeceği abartınca bide özel günlerden önce çıkıyor sanırım daha iki ay daha kullanacağım aslında çok sıkıldım heryerim kuruyor pul pul dökülüyor ama mecburum bıktım artık:(

Kızlar ben 2-3 yıl sıvılcelerımle baya sorun yaşadım. kullanmadıgım krem kalmadı . kremı bıraktım dogal seyler yapayım dedım yogurt sirke suyu lımon maya ne varsa hepsını denedım yıne geçmedi. Roaccutaneyi duydum kullanmak istedım çevremdekiler ve doktor benı çok korkuttular , daha dogrusu kullanmamı ıstemıyorlardı agır bı ılac oldugu ıçın. peki dedim kullanmayayım . Sıvılceler gtsın dıye lazerle yaktırmaya gıttım bu işlem esnasında yerı geldı canım yandı benım. sonuc ne mı oldu sıvılcelerım yıne gıtmedı. Gıttım farklı bı doktora ben bunu ıstıyorum baska carem yok dedım. basladım tedavıye arkadaslar.
ilk aylar sıvılceler yuzumde patladı resmen, Dehset hassaslaştı cıldım beraberınde dudak çatlaklarımla baş edemedim, Belim agrıdı egılemedim, Burnum kanıyordu hep yıne yılmadım. Sabrettım 5 ay kullandım . Şımdı çok ıyıyım çok sukur sımdıye kadar kullanmadıgıma o ılacı çok psmanım vakıt kaybı yaşamışım resmen. :34:

Son düzenleme:
canım ilerleme var tabiki ama istediğim gibi değil henüz:( aşırı kızarıklık var izler belli oluyor sivilcede çıkmıyor değil hala yağlı yiyeceği abartınca bide özel günlerden önce çıkıyor sanırım daha iki ay daha kullanacağım aslında çok sıkıldım heryerim kuruyor pul pul dökülüyor ama mecburum bıktım artık:([/

bence cok kısa zamanın kalmış sabret, ben de tekrar doktora gideceğim bakalım verecek mi :(

1 ay 6 gün oldu.. Özellikle çene bölgemde sivilceler artmaya başladı.. Ellemiyorum ama acayip kızarık duruyorlar :( Umarım iz bırakmadan giderler.. Bir de ben de öyle aman aman bir dudak kuruluğu olmuyor.. Sanki çatlaması gerekiyor gibilerinden şartlamışım kendimi :D

arkadaslar hemen sevinmek istemiyorum ama benim cildim pürüzsüzlesti
elime pütürlük gelmiyor kaymak gibi kayiyor su an
benim 2 gun sonra roc kullanali bir ay olacak ama
bir haftadir Avene nin ürünlerini kullaniyorum
onlardanda olabilir
ürünler cok guzel gercekten
bu yasima kadar bu kadar guzel urunler kullanmadim ben cok memnunum
verdigim paralar degdi
yüzümün degisikligine gelirsek cildim hafiften berraklasmaya basladi
kirmiziliklar hafifliyor
dudak kurulugum devam ediyor ama neutrogina dudak stick cok guzel hemen rahataltiyor
tek sorun dudak cevremin pul pul olmasi ve kizarmasi ve yanmasi
onu engelleyemiyorum

arkadaslar hemen sevinmek istemiyorum ama benim cildim pürüzsüzlesti
elime pütürlük gelmiyor kaymak gibi kayiyor su an
benim 2 gun sonra roc kullanali bir ay olacak ama
bir haftadir Avene nin ürünlerini kullaniyorum
onlardanda olabilir
ürünler cok guzel gercekten
bu yasima kadar bu kadar guzel urunler kullanmadim ben cok memnunum
verdigim paralar degdi
yüzümün degisikligine gelirsek cildim hafiften berraklasmaya basladi
kirmiziliklar hafifliyor
dudak kurulugum devam ediyor ama neutrogina dudak stick cok guzel hemen rahataltiyor
tek sorun dudak cevremin pul pul olmasi ve kizarmasi ve yanmasi
onu engelleyemiyorum

ben maillerinize düzenli cevap veriyorum fakat spam olarak mı geliyor bilmiyorum dünde yazmışsınız şimdi gördüm bir kontrol edin isterseniz. iyi günler =) ve tebrik ediyorum ilerleyen zamanlarda cildiniz daha da güzel olacaktır..=)

kızlar vazgeçmeyin, ben biraz uzun süreli kullandım yaklaşık 9 ay kadar :D tedavi biteli 3 ay bitti ve hiç bi şekilde çıkmadı sivilce :)

Eklentiler

• $rrr.jpg
    $rrr.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
ben maillerinize düzenli cevap veriyorum fakat spam olarak mı geliyor bilmiyorum dünde yazmışsınız şimdi gördüm bir kontrol edin isterseniz. iyi günler =) ve tebrik ediyorum ilerleyen zamanlarda cildiniz daha da güzel olacaktır..=)

cok ilginc hic mail gelmedi
spamda da birsey yok
burdan söylesene nasil buldun cildimi
görünürde birsey yok gibi ama cok fena
bende aktif sivilce yok zaten
kirmizi kirmizi heryer
sivilce izide degil
cok sagliksiz bir görüntüm var
biraz iyiye gidiyor gibi ama tam degil tabi
daha erken sanirim
kullandigim ürünlerde yumusacik yapti
insallah duzelecek
benim cok moralim bozuluyor #

ben de bugun itibariyle basladim tedavime. benim bu tedaviye asil baslama sebebim yuzumun ve sac derimin asiri yagli olmasi. Sirf bu yuzden her gun dus almak zorunda kaliyorum. Umarim bu ilac yuzumdeki yagi dengeler.

Sigortam ilaci odemedigi icin 70 $ odemek zorunda kaldim. Annemden ilacim benim icin yazdirmasini rica edicem yoksa bu tedavi cok pahalliya patlayacak... Bu ilac Tr'de ne kadar? Sigortali alinca arada buyuk bir fark oluyor mu?

Umarim etkisini kisa zamanda gosterir ve ben de her sabah dus almaktan kurtulurummm :66:

Buraya tecrubelerini paylasan herkese cok tesekkur ederim..

Back