Aklınıza takılan en ufak şeyi sorabilirsiniz. Kullandığım ürünlerden uyguladığım beslenme programına kadar hepsini paylaşırım. Gerekirse özelden de mail adresinizi verirseniz iletişime geçebilirizBir çok insan resimlerle katedilen aşamayı görmek istiyor. Bu konuda da mailden resimler atarak yardımcı olmaya çalışırım.
ben önce ve sonra cildinizin halini görmeyi cok isterim eger mümkünse
Tabi ki yardımcı olurum.. Mail adresinizi gönderirseniz iletişime geçebiliriz. Fakat şu an iş yerimdeyim ve resimlerim evdeki pcde. Facebookta Ülkü Kamer SEZER yazarsanız profilimi görebilirsiniz. Eve geçince de pcden mail adresinize atarım
Tabi ki yardımcı olurum.. Mail adresinizi gönderirseniz iletişime geçebiliriz. Fakat şu an iş yerimdeyim ve resimlerim evdeki pcde. Facebookta Ülkü Kamer SEZER yazarsanız profilimi görebilirsiniz. Eve geçince de pcden mail adresinize atarım
sanirim buldum sizi facede
üzerinizde yesil tisört var degil mi ? eger öyleyse sizi ekleyemiyorum ama mesaj atabiliyorum
mesajda sanirim digerleri kutusuna düser arkadas olmadigimiz icin
Doğru o benimmesaj atın ben istek gönderirim
bu arada eger bu sizseniz masallah cok guzelsiniz :)
Kusma dönemini bende ilk ayı bitirmeme rağmen yaşamadım. Bana doktor ilk ay 40 mg vermişti ama devlet 2 kutu ilk ay vermediği için 15 gün sonra gidip tekrar yazdırmıştım o zaman tekrar 1 aylık ilaç verdi ondan dolayı muayenem 2 hafta sonra olucak yani 1.5 ayın sonunda. Şu kolestrol olayı benide çok korkutuyor yediklerime de pek dikkat etmiyorum. Sen dikkkat ediyor muydun?
Birde vücut için ağda yapanınız var mı? yüz bölgesini iple aldım, kollarımı ve bacaklarımı ağda ile aldım ama deri kalkması yaşamadım. İleri zamanlarda yaşanılıyor mu?
Kizlar bu kirmiziliklarla nasil basediyorsunuz? Atesim cikmis gibi elmacik kemiklerim alnim burnum hep kirmizi. Bb krem falan surmem yanlis mi olur?
Yok canim pek etmiyodum acikcasi yani bayramda et filan yedim bsy olmaz yeaa diye ama onlar bana kolestrol olarak geri dondu bundan sonra dikkat edicem yedigime ictigime. Su ici dolu sivilcelerden sende de var mi kafayi yicem vi turlu uc verip gitmiyolar bnden ya bunaldim valla
canım meraba , o kabuklar kuruluktan değil aksine aşırı yağ salgılandığı için oluyor soboreik dermatit aşırı yağlanmadan dolayı oluşan kepek hastalığıdır bendede var bende şuan roac kullanıyorum sivilcelerimde var , yani doktorun verdiyse başla kurtul öyle abartıldığı kadar yan etkileri yok, sorularn varsa sorabilirsn yanıtlarm her zaman gecms olsn:)
Kusma dönemini bende ilk ayı bitirmeme rağmen yaşamadım. Bana doktor ilk ay 40 mg vermişti ama devlet 2 kutu ilk ay vermediği için 15 gün sonra gidip tekrar yazdırmıştım o zaman tekrar 1 aylık ilaç verdi ondan dolayı muayenem 2 hafta sonra olucak yani 1.5 ayın sonunda. Şu kolestrol olayı benide çok korkutuyor yediklerime de pek dikkat etmiyorum. Sen dikkkat ediyor muydun?
Birde vücut için ağda yapanınız var mı? yüz bölgesini iple aldım, kollarımı ve bacaklarımı ağda ile aldım ama deri kalkması yaşamadım. İleri zamanlarda yaşanılıyor mu?
Yok canım benim yüzümde o bahsettiğin sivilcelerden hiç olmadı benim vücudumda çok sivilce çıkıyordu yüzümde de 3-5 tane çıkıyordu ama küçük küçük onların hepsi gitti ama. Vücudumdakilerde söndü ama kusma dönemi bana hala olucak gibi geliyor.
Eki Görüntüle 846837
Kızlar yarın itibariyel baslıyoruz da doktor hametanla imex verdi simdilik, ben blistexle dax supergro da aldım size kullanırken iyi gelen tavsiye edebileceginiz baska seyler de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?