ben de bugun itibariyle basladim tedavime. benim bu tedaviye asil baslama sebebim yuzumun ve sac derimin asiri yagli olmasi. Sirf bu yuzden her gun dus almak zorunda kaliyorum. Umarim bu ilac yuzumdeki yagi dengeler.
Sigortam ilaci odemedigi icin 70 $ odemek zorunda kaldim. Annemden ilacim benim icin yazdirmasini rica edicem yoksa bu tedavi cok pahalliya patlayacak... Bu ilac Tr'de ne kadar? Sigortali alinca arada buyuk bir fark oluyor mu?
Umarim etkisini kisa zamanda gosterir ve ben de her sabah dus almaktan kurtulurummm
Buraya tecrubelerini paylasan herkese cok tesekkur ederim..
ben böyleyim arkadaşım, ikimiz de aynı gün başlamışız biririmizin yorumlarına dikkat edelim hangi aşamalarda olduğumuzu yazalım ara sıra.ben özel hastaneye gittim kan tahliline bile 21 tl aldılar, muayene 50 tl, ilaca 43 tl verdim.ama yeterki istediğimiz bir cilt olsun da suan sıkıntımız bu olsun.cünkü daha önce de almadığım krem kalmamıştı...
doktor bana günde bir kere içeceksin dedi 20 mg verdi.ilk ay böyle olacak dedi.inşaallah iyi olur da lekelerimden kurtulurum.benim sivilcem suan yok, ama daha önce cıkan sivilceler hep cenemde leke bıraktı bu yüzden kullanıyorum.
bu arada yüz yıkama jelim avene, kullanalı 3 ay oluyor avene yi.çok memnunum tavsiye ederim.dün gittiğim doktor aynı markanın nemlendiricisini de kullan dedi.
kızlar vazgeçmeyin, ben biraz uzun süreli kullandım yaklaşık 9 ay kadartedavi biteli 3 ay bitti ve hiç bi şekilde çıkmadı sivilce :)
Iki ayda neler yaptim neler diyorsunuz
Iki ayda neler yaptim neler diyorsunuz
Cok merak ettim neler yaptiniz
Cildinizin durumunu bilmiyorum ama iki ay kisa bir zaman o yuzden sordum
Kızlar kardesiim 14 yasında doktor bu ilacı önerdi kullanmakta çok istiyor ama bitirince dahi ergenliğe devam edeceği için tekrar çıkabilir belki sizin düşünceleriniz neler ??
Hic sivilceniz yok mu peki ?
Ilaci bende Turkiyeden aldim 53 liraydi
ben böyleyim arkadaşım, ikimiz de aynı gün başlamışız biririmizin yorumlarına dikkat edelim hangi aşamalarda olduğumuzu yazalım ara sıra.ben özel hastaneye gittim kan tahliline bile 21 tl aldılar, muayene 50 tl, ilaca 43 tl verdim.ama yeterki istediğimiz bir cilt olsun da suan sıkıntımız bu olsun.cünkü daha önce de almadığım krem kalmamıştı...
doktor bana günde bir kere içeceksin dedi 20 mg verdi.ilk ay böyle olacak dedi.inşaallah iyi olur da lekelerimden kurtulurum.benim sivilcem suan yok, ama daha önce cıkan sivilceler hep cenemde leke bıraktı bu yüzden kullanıyorum.
bu arada yüz yıkama jelim avene, kullanalı 3 ay oluyor avene yi.çok memnunum tavsiye ederim.dün gittiğim doktor aynı markanın nemlendiricisini de kullan dedi.
ya aslında 14 yaş için biraz erken bir ilaç bu. yan etkileri vs zaten ergenlik psikolojisinde olan bir bireye yan etkisi depresyon olan bir ilaç ne kadar doğru olur. Durumu nasıl kardeşinizin yani bir başka doktora daha gözükebilirsiniz isterseniz ben 23 yaşımda hayatımda görmediğim sivilceleri gördüğüm için kullanmaya başlamıştım. 1370 sayfanın son postu bana ait oradan cildimi bakıp kıyaslayabilirsiniz en azından.
Eki Görüntüle 843293 Eki Görüntüle 843295 Eki Görüntüle 843296
kızlar yükledim resimleri dediğim gibi kardesim 14 yasında sizce kullanmalı mıyız ?
benzamycin imex isotrexin de kullandı dıstan etki etmiyo yani..
youtube da arattirin bakin roaccutane befor after
neler ne hale geliyor sasirirsiniz
kardesinize bu ilac yazilyiorsa mutlaka kurtulacak bu durumdan
gördügüm kadariyla baska ilac etki etmez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?