Kizlar merabaaaaa ben bugun birinci ayimi bitirdim yeni ilaclarimi aldim cok sukur kesmedi doktor ilacimi cok mutluyum. Ama dozu dusurdu 30mg kullaniyodum kolesterolüm 205 cikinca dustu malesef. Bu ay ki ben de olusan etkiler su sekilde; cildimin asiri yagli oldugunu paylasmstm daha once sizle ce artik kuru parlamiyor, saclarim kesinlikle yaglanmiyor,yuzumde pul pul dokulme henuz yok ilerde olucak galiba ve tahmin edersiniz ki dudaklarim cok kuru ama Cildim capcanli! Fondoten surmeden nasil okula gidicem diye dusunuyodum kullanmak isteyipte bundan korkanlar icin belirtiyim kizlar cikt okadr canli duruyo ki fondoten pudra istemiyo. Sag yanagimda cok az vardi hepsi bitti sadece lekeler kaldi azicik. Sol yanagim baslamadan da kotuydu simdi daha kotu derimin altindaki nohut buyuklugundeki sivilceler yuzeye cikti ve kirmizi kirmizi yaklasik 25 gundur. Bi turlu uc vermiyolar kizlar moralim buna bozuk biraz hic gecmicek gibi geliyo
bir de doktoruma bugun dedim pek kusma olmadi cok mutluyum dedim sen daha duuur daha baslamis bile sayilmazsn diye tepki vererek yasama sevincimi aldi goturdu resmen. Gercegi kabul etmek istemedigimden kizdim icimden belki dogru soyluyo ama uzuldum oyle demesine
neyse kizlar size yardimci olabildiysem ne mutlu. Tum kader arkadaslarima Allahtan sabir diliyorum.