• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Selam arkadaşlar ben de roaccutane kullandım.6. Ayın sonunda hala yanak bölgemde kistik sivilceler vardı.. Doktor sürmem için bi krem verdi ve lekeler içinde kimyasal peeling önerdi,yaptırdım. 5 sene geçti yanağımdaki sivilceler daha duruyor:( ne yaptıysam da faydalı olmuyor

Canim ben yuzume nemlendirici surmuyorum hic nemlendirici ozelligi olan gunes kremi suruyorum yeterlimi sence

ikisi ayrı şeyler aslında tabii nemlendiricili güneş kremin varsa ayrı ama şöyle özetleyeyim güneş görmiceğin günlerde nemlendiricini ihmal etme ki artık ekim bitiyor neredeyse güneşli günlerimiz de bitiyor. Her gece yatmadan cildini temizlemeden kesinikle yatma! Ki temizlediğin zaman temizleyicine bağlı olarak cildin ya iyice kurur yada pullanır bunun üstüne cildini nemlendirip yatabilirsin.

Masallah sana!! Yeni kullanici oldugumdan galiba bilmiyorum canim neden atamadn ama buraya koyman daha iyi olmus herkes gorebilecek. Cok guzel olmus cildin ya nasil da hic gecmiycej gibi duruyo ilk basta. Uc ay illaki beklenecek demekki uc aydan once yuz temizlenmiyor:( napalım cktik bi yola beklicez sabretceZ sinirlenmek yok aglamak yok bol bol su icmek var. Resimler icin cok cokkk tesekkur ediyorum canim sagolasin guzel cildinle mutlu ol inşallah:)

Yeni kullanıcı olduğumuzdan 50 mesaj göndermeden mesaj gönderimi olamıyormuş=) Aynen canım ilk üç ay dayanın sakın umudunuzu kaybetmeyin dönüp dönüp resimlerime bak bunaldığında yaz buradan her türlü yardımcı olurum hiç merak etme. Bahsettiğim gibi ben neler neler atlattım bu tedavide. Bi uyarım da şu olucak kendini düşmekten koru! Ben çok ciddi bir şekilde düşüp yaralandım haziran ayında ve yaralarım bir ayda anca kapandı merhemlerle, ilaçlarla ve malesef ki izleri kaldı =/ Allah'tan çok rahatsız edici şekilde değiller. Gene çok konuştum sanırım=O özetle bende güzel dileklerin için çok teşekkür ederim çok değil bir kaç ay sonrada seni öyle göreceğiz=))

Kizlar saclarim inanilmaz kuru. Elimi atiyorum aher attigimda bir iki telle karsilasiyorum. Hangi sampuanlari kullaniyorsunuz doktorunuz neler onerdi?

Benim de 2.ve 3. hafta fena kurumuştu.. Pul pul döküldü kaşındı vs. Pantenenin nem terapisini kullanmaya başladım baya iyi geldi..Kuruluğunu da aldı kepeği de ama şampuandan mı yoksa kepeklenme haftasının geçmesinden mi bilemedim.. Kepek gidince dökülme de durdu baya..Şu an için saçlar da sıkıntı bitti..Yüz kuruluğu çoğaldı ona da EFFACLAR H aldım bugün gelir çok övmüşlerdi..

Yeni kullanıcı olduğumuzdan 50 mesaj göndermeden mesaj gönderimi olamıyormuş=) Aynen canım ilk üç ay dayanın sakın umudunuzu kaybetmeyin dönüp dönüp resimlerime bak bunaldığında yaz buradan her türlü yardımcı olurum hiç merak etme. Bahsettiğim gibi ben neler neler atlattım bu tedavide. Bi uyarım da şu olucak kendini düşmekten koru! Ben çok ciddi bir şekilde düşüp yaralandım haziran ayında ve yaralarım bir ayda anca kapandı merhemlerle, ilaçlarla ve malesef ki izleri kaldı =/ Allah'tan çok rahatsız edici şekilde değiller. Gene çok konuştum sanırım=O özetle bende güzel dileklerin için çok teşekkür ederim çok değil bir kaç ay sonrada seni öyle göreceğiz=))

est. ben cok konusuyorum asıl :) dikkat ediyorum canım oyle seylere hattan elimde bı kaç sürtmeden dolayı oluşan çizik var kücücük ama kapanmıyo yara bir haftadır filan dikkatli olmaya çalışıyorm yüzümü gece kaşıyorum galıba abah uyandıgımda bazı sivilcelerim kanamış kabuk tutmuş oluyo umarım iz kalmaz :( 1 ayım tamamlanmak üzere simdilik iyi hissediyorum kendimi ama kötü hissettiğimde sana koşabilceğimi biliyorum artık cok tesekkr ederım tekrar kendıne dikkat et canımm :)

bende kullandım sonuçları çok olumlu oldu

Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....

Kizlar saclarim inanilmaz kuru. Elimi atiyorum aher attigimda bir iki telle karsilasiyorum. Hangi sampuanlari kullaniyorsunuz doktorunuz neler onerdi?

merhaba cnm ben sana nude şampuanın mavi serisini öneriyorum sanırım seninde saçların sarı kullandığın ilaçtan kurumuş sanırım saçların ama bu şampuanı şiddetle öneriyorum içerisinde paraben ve sülfat yok yumuşacık yapıyo saç kremine bile gerek kalmıyor ben çok memnunum tavsiye edeyim dedim

merhaba cnm ben sana nude şampuanın mavi serisini öneriyorum sanırım seninde saçların sarı kullandığın ilaçtan kurumuş sanırım saçların ama bu şampuanı şiddetle öneriyorum içerisinde paraben ve sülfat yok yumuşacık yapıyo saç kremine bile gerek kalmıyor ben çok memnunum tavsiye edeyim dedim

Canim tavsiyen icin cok sagol. Bugun ben de nude sampuanlarin testerlarina bakiyordum. Kararsiz kalmistim. Ben de dogustan sarisinim saclarin baya da uzundu kestirdim gerci kuruyunca. Mavi seri dedigin hangi saclar icin olan seri?

Canim tavsiyen icin cok sagol. Bugun ben de nude sampuanlarin testerlarina bakiyordum. Kararsiz kalmistim. Ben de dogustan sarisinim saclarin baya da uzundu kestirdim gerci kuruyunca. Mavi seri dedigin hangi saclar icin olan seri?

canim down under naturals üstte kücücük yaziyo altinda kocaman nude yaziyo kutusu beyaz dikdortgen seklinde 325 ml mavi bir serit var uzerinde kuru boyali saclar icin yaziyo watsons yada gratiste var tshoptada var bi dene derim ben bende tavsiye üzerine aldim artik bundan baska sampuan kullanmam diyorum bulamazsan fotograf cekip gonderirim cnm buarada siteyi sampuanla mesgul ettigim icin özür dilerim konu farkli :)

selam.. 5 ay once rouccatane tedavim bitmisti sivilcelerim yeniledi tekrar cogaliyolar:( doktorum 2. kez kullandiraym istersen dedi ben istemedim. clindoxyl verdi daha surdugum ilk gecenin sabahi kipkirmizi uyandim kezzap dokmusler gibi. onca ay rouccatane bosunami kullandm die uzuluyorm smdi:(

Ben 25 gun oldu
Bir ilerme yok :-(
Cildim cok hassaslasti ve dahada kirmizi oldu
Moralimi cok bozuyor

merhabalar; ben size mail attım bana yolladığınız adrese ama ulaşmadı sanırım oradan da yardımcı olmaya çalışırım. Ama şuan hassaslaşıp kırmızı olması normal etkinin gösterdiğini belirtisi gibi birşey dayanmak lazım. Benim eklediğim resimlerime bakın fark edersiniz nasıldım nasıl oldum

est. ben cok konusuyorum asıl :) dikkat ediyorum canım oyle seylere hattan elimde bı kaç sürtmeden dolayı oluşan çizik var kücücük ama kapanmıyo yara bir haftadır filan dikkatli olmaya çalışıyorm yüzümü gece kaşıyorum galıba abah uyandıgımda bazı sivilcelerim kanamış kabuk tutmuş oluyo umarım iz kalmaz :( 1 ayım tamamlanmak üzere simdilik iyi hissediyorum kendimi ama kötü hissettiğimde sana koşabilceğimi biliyorum artık cok tesekkr ederım tekrar kendıne dikkat et canımm :)

çok yüzüne elleyen biriysen gece eline ince eldiven falan takabilirsin veya tülbent vs gibi şeylerle önlem alabilrsin. Sende çok iyi bak kendine pürüzsüz güzel ciltlere kavuşmak dileğiyle=)

canim down under naturals üstte kücücük yaziyo altinda kocaman nude yaziyo kutusu beyaz dikdortgen seklinde 325 ml mavi bir serit var uzerinde kuru boyali saclar icin yaziyo watsons yada gratiste var tshoptada var bi dene derim ben bende tavsiye üzerine aldim artik bundan baska sampuan kullanmam diyorum bulamazsan fotograf cekip gonderirim cnm buarada siteyi sampuanla mesgul ettigim icin özür dilerim konu farkli :)
Biliyorum canim o sampuani. Sadece boyali ve kuru saclar icin oldugunu bilmiyordum iste. Deniycem. Cok sagol. Konu farkli degil ki roaccutane yardimlasma basligi sonucta :)

merhabalar; ben size mail attım bana yolladığınız adrese ama ulaşmadı sanırım oradan da yardımcı olmaya çalışırım. Ama şuan hassaslaşıp kırmızı olması normal etkinin gösterdiğini belirtisi gibi birşey dayanmak lazım. Benim eklediğim resimlerime bakın fark edersiniz nasıldım nasıl oldum

yok ben mail almadim
ama spamda bir mail gördüm az önce ama tabi emin degilim size mi ait
burda tam yazmayim söyle desem belki anlarsiniz
el..47.@mynet
üc karakteri silik yaptim bu size aitse acayim maili
viruste olabailir emin degilim

Son düzenleme:
Back