merhabalar; ben size mail attım bana yolladığınız adrese ama ulaşmadı sanırım oradan da yardımcı olmaya çalışırım. Ama şuan hassaslaşıp kırmızı olması normal etkinin gösterdiğini belirtisi gibi birşey dayanmak lazım. Benim eklediğim resimlerime bakın fark edersiniz nasıldım nasıl oldum
kızlar dördüncü ayım bitiyor..
nasıl geciyor, ne durumda cildin merak ettim, daha kaç ay kullanacaksın?
Avene Cleanance Solaire 30.. 40 ml olması kötü ama memnunum ya kızarıklıkları hafifletiyor. İlk sürünce beyaz oluyor ama sonra ciltle eşitleniyor rengi
canım ilerleme var tabiki ama istediğim gibi değil henüzaşırı kızarıklık var izler belli oluyor sivilcede çıkmıyor değil hala yağlı yiyeceği abartınca bide özel günlerden önce çıkıyor sanırım daha iki ay daha kullanacağım aslında çok sıkıldım heryerim kuruyor pul pul dökülüyor ama mecburum bıktım artık [/
bence cok kısa zamanın kalmış sabret, ben de tekrar doktora gideceğim bakalım verecek mi
arkadaslar hemen sevinmek istemiyorum ama benim cildim pürüzsüzlesti
elime pütürlük gelmiyor kaymak gibi kayiyor su an
benim 2 gun sonra roc kullanali bir ay olacak ama
bir haftadir Avene nin ürünlerini kullaniyorum
onlardanda olabilir
ürünler cok guzel gercekten
bu yasima kadar bu kadar guzel urunler kullanmadim ben cok memnunum
verdigim paralar degdi
yüzümün degisikligine gelirsek cildim hafiften berraklasmaya basladi
kirmiziliklar hafifliyor
dudak kurulugum devam ediyor ama neutrogina dudak stick cok guzel hemen rahataltiyor
tek sorun dudak cevremin pul pul olmasi ve kizarmasi ve yanmasi
onu engelleyemiyorum
ben maillerinize düzenli cevap veriyorum fakat spam olarak mı geliyor bilmiyorum dünde yazmışsınız şimdi gördüm bir kontrol edin isterseniz. iyi günler =) ve tebrik ediyorum ilerleyen zamanlarda cildiniz daha da güzel olacaktır..=)
Selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?