kızlar tahlillerinizde karaciğerle ilgili bi sorun çıkmış mıydı ben tahlil sonucumu telefonla öğrendiğim için pek anlayamadım normalde 2 ayda bir tahlil oluyordu bu ay oldum doktor karaciğer değerlerin yüksek çıkmış diğer ay yine tahlil olacaksın dedi karaciğer değerinden kastı ne ve ne gibi olumsuzluları var bilen yada aynı durumu yaşayan var mı?
Benim bir deneyimim yok ancak kullanan insanların zaten bir çoğunda özellikle kollesterol ve karaciğer değerleri yüksek dediğiniz şey yaşanıyor mutlaka.
Yani bu ilacı aldığınız vakit yüzünüzdeki etkisini veya aşırı kuruluklar, soyulmalar, kiminde eklem ağrıları, burundaki kurumalar vs. vs. vs. şeyler ancak dışarıdan gözle görülebilen ve hissedilebilen yan etkiler.
Ama bizim bir de göremediğimiz içimiz var öyle değil mi? vücudumuzun her bir yeri, her birşeyi hücrelerden oluşur. Yani biz cildimiz, saçımız, iç organlarımız, tırnaklarımız vs. vs her bir yerimizle aslında bir hücreler bütünüyüz.
Hal böyle olunca tabi ki yüzde veya ciltte bir takım etkiler de doğal olarak zaten hücrelerimizdeki etkiler demek oluyor. Eh böyle yüzümüzdeki hücreleri etkileyip diğer hücrelerimizi etkilemeden geçebilecek bir şey olabilir mi hiç? olamaz tabi ki. Onun için diğer yan etkileri ne kadar doğal karşılıyor ve kabul ediyorsanız, böyle tahlillerinizde veya tetkiklerinizde çıkan veya çıkacak olan tüm yan etkileri de baştan kabul etmiş oluyorsunuz bu ilaca başlarken. Öyle düşünmeye çalışın. Tedavi süreciniz bitinceye kadar da zaten bilinen yan etkileri yaşadığınız zaman onlara çok şaşırmamanız lazım.
Çünkü siz şu anda bu ilaca başlamak pahasına sizin için önemli bir problemi yenmeye ve yok etmeye çalışıyorsunuz. Amacınız bu oluyor ilaca başlarken öyle değil mi?
Mecburen yaşanacak olan olumsuz sonuçlarla ilgili ayrıca kendinizi yıpratmanın manası yok, onun yerine amacınıza doğru ulaştığınız olumlu sonuçlara odaklanmaya çalışmanızın daha doğru olacağı kanaatindeyim. Yoksa olası ve yaşanası çok doğal yan etkileri bu saatten sonra çok fazla düşünmekle, kendinize fazladan ekstra bir sıkıntı daha yaratmış olursunuz sadece.
Ve hep söylüyorum naçizane kendimce, sadece problemli ciltleri olanların değil, hepimizin her kullandığı üründe, illaki kozmetik ürünler olması gerekmiyor bunların, yani günlük yaşantımızda kullandığımız tüm kişisel bakım ürünlerinde kendi adımıza en iyi ürünleri, en az zarar veren ürünleri ve cildimize hem sağlık hem de görüntü olarak en faydalı olacak ürünleri tercih etmek herşeyin başı ve hem sorunların çözümünde daha iyi bir destek, hem de daha sonra yaşanacak her tür sorunu önlemek en önemlisi de sağlığımızı korumak adına yapmamız gereken en önemli ve birinci şey olmalı. Zaten bu durumda olabildiğimizde, tüm ciltler olması gereken gerek yağ, gerek nem dengesini de bulmuş olacağı için, doğal olarak da öyle kuru cilt, yağlı cilt, problemli cilt gibi bir cilt tipinden ziyade en sağlıklı cilt yapısına herkes kavuşmuş olacaktır bu şekilde.
Bu ilacı kimileri hiç düşünmeden, kimileri ise duyup okuduklarını da iyice değerlendirerek ve yan etkilerini bilerek çok ama çok zor bir kararla kullanıyorlar ben de kullanan kişilerin görüş ve yorumlarından ulaşıyorum bu sonuca.
Onun için öyle veya böyle artık bu ilacı kullanma kararını vermişsiniz. Mecburen bu zorlu süreci yaşayacaksınız. Öyle düşünmeye çalışın bari de, bir de ayrıca yan etkilere can sıkmayın derim ben.