Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sivilcesiz senelere :)
ahaha inşAllah :).. Allah büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sivilcesiz senelere :)
tatlım ilaç bittikten sonra ki 6 ayda yine ilaç kullanırken ki gibi bişey yaptıramıyorsun.
Kızlar nerelerdesiniz uğrayan yok hiç :/
benim yarın kontrolüm var ve 3 4 tane sivilce çıktı yüzümde bugünde doğum günüm ve böyle geçirdim ühü çok üzücü..
Bu ilacin kisirliga yol actigi filan yok. Sagdan soldan duyup da korkmayin. Ilacin propspektusunun her kelimesini okudum, yok oyle birsey.
Hamilelikte alinirsa bebekte cok ciddi sorunlara yok aciyor. Insanlar bunu kisirlikla karistiriyor galiba. Bu konuda bilgisi olmayip da sallayan insanlara inanacaginiza dotorunuza sorun ve prospektusu okuyun.
eweet kızlaar.. Büyük bi sözüm wardı ilacı ilk kullandığım günden berii tedawim bitince yazıcam başımdan geçenleri diye.. O gün geldi çattı çok şükür.. şöyle kısaca bahsedeyim sizleri sıkmadaan :)
1. We 2. Ay dudaklarım burnum yüzüm kurumaya başladıı siwilce ise 2 tane çıktı sadeceee!
3.ay yüzümde tamamen düzelmee olduu yağlanmadan eser kalmadııı dudak kuruması hala dewam ediyoduu bol su içmeye özen gösteriyodum..
4. Ay yüzüm bebek gibiydii ne siwilce ne siyah nokta kaldııı..dudak kuruması hafifde olsa dewam ettti yine bol su içmeye özen gösterdimm
weeeeee 5.ay.. Tedawim bittiiii! :) çok memnunum allaha şükürler olsun sorunsuz bi şekilde bitirdim tedawiyii.. We ilk aydan beri sabah 10 akşam 20 ile dewam ettim son aya kadar..dudaklarım için bepanten we madicasscole kullandıımm güneş kremini ise ilacı yaz ayında kullandıgım için dışarı çıkacağm zaman sürdüüm..normal bi şekilde her zamanki gibi makyaj yaptım dışarı çıkarken hiç bişeyden mahrum etmedim kendimiii antibiyotik içer gibi düşündüm hep hiç siwilce ilacıymış oymuş buymuş demediimm.. Beynimde bitirdim resmen olayıı! Darısı sizlerin başınaa!!
eweet kızlaar.. Büyük bi sözüm wardı ilacı ilk kullandığım günden berii tedawim bitince yazıcam başımdan geçenleri diye.. O gün geldi çattı çok şükür.. şöyle kısaca bahsedeyim sizleri sıkmadaan :)
1. We 2. Ay dudaklarım burnum yüzüm kurumaya başladıı siwilce ise 2 tane çıktı sadeceee!
3.ay yüzümde tamamen düzelmee olduu yağlanmadan eser kalmadııı dudak kuruması hala dewam ediyoduu bol su içmeye özen gösteriyodum..
4. Ay yüzüm bebek gibiydii ne siwilce ne siyah nokta kaldııı..dudak kuruması hafifde olsa dewam ettti yine bol su içmeye özen gösterdimm
weeeeee 5.ay.. Tedawim bittiiii! :) çok memnunum allaha şükürler olsun sorunsuz bi şekilde bitirdim tedawiyii.. We ilk aydan beri sabah 10 akşam 20 ile dewam ettim son aya kadar..dudaklarım için bepanten we madicasscole kullandıımm güneş kremini ise ilacı yaz ayında kullandıgım için dışarı çıkacağm zaman sürdüüm..normal bi şekilde her zamanki gibi makyaj yaptım dışarı çıkarken hiç bişeyden mahrum etmedim kendimiii antibiyotik içer gibi düşündüm hep hiç siwilce ilacıymış oymuş buymuş demediimm.. Beynimde bitirdim resmen olayıı! Darısı sizlerin başınaa!!
kızlar çok moralim bozuk.........
bugün kontrolüm vardı karaciğer enzimlerim yüksek çıkmış. günde 30mg alırken 10mg düşürdü dr.
kardeşimin 10 20 yken benimki 50 lerde ama geçen ayda bundan az düşükmüş zaten.
offf.... elimden geleni yaptım halbuki ben dengeli beslendim bol su içtim neden böyle oldu hastalıklı mıyım ben doktor test yaptırın sarılık hastasımıydı küçükken falan demiş annemler gitmişti sonucu almaya:{
Eweet kızlaar.. Büyük bi sözüm wardı ilacı ilk kullandığım günden berii tedawim bitince yazıcam başımdan geçenleri diye.. O gün geldi çattı çok şükür.. şöyle kısaca bahsedeyim sizleri sıkmadaan :)
canım moralini bozma sakın bak en azından ilacı bıraktırmamış bazılarında ilacı bırakacak kadar kötü oluyor 10mg almaya devam edeceksin tedavi devam edecek benim de tedavi sırasında anal fissür baş gösterdi 20mg aldım ama hiç geçmedi en sonunda kendim bıraktım dayanamayıp ve ilacı bırakınca geçti senin de umarım hiçbir şey olmadan sivilcelerin de değerlerin de düzelir =)
evet mantıklı düşününce bıraktırmadığı için sevinmem gerekiyor ama öyle birden duyunca şok oldum ne diyebilirim doktor benim bu ay dozumu yükseltir diye beklerken hönk 10 mg yapmıştı moral 0a indi ama var bi hayır demek ki 5ayda geçeceğine varsın 10 ayda geçsin ne yapayım sağlığım bozulmasında
merhaba arkadaşlar benim eşim 6 aylık bir tedavi gördü bu ilaçla şuan tertemiz bir cilde sahip gerçekten etki ediyor , her yeni kutuya geçişinde testler yaptırıyordu ona göre doza devam edildi baya kötü zamanlar geçirdi cildi acayip kuruyordu ve de matlaşmıştı ama şimdi bundan eser yok
Tebrik ederiiim çok geçmiş olsun =) yüzüne ne kullanıyorsun temizlik için ?
Canlarim Roaccutane kullanmayin mumkunse, ben 2 sene kullandim yazlari ara verip ve baya fazla dozda ama ne zaman biraksam sivilceler yine geliyor yerine ayrica cok leke yapti gunese ciktigim icin (oysa 100 faktor krem suruyordum hergun)
Cozumu biliyorum... Suanda nerdeyse hic sivilcem kalmadi. Krem tarzi birsey suruyorum roaccutane yerine ve daha iyi ise yaradi