Tabii ki oyle canim. Haklisin kuskulanmakta. Ben kac yil bu ilactan kactim korktugum icin de, artik son care diye kullaniyorum.
Ben cok mu farkliyim 11-12 senedir ugrasiyorum bu illet sivilcelerle. Ben de demiyor muyum insallah bir daha cikmaz hayatim boyunca diye? Seni benden iyi kim anlar?
Ama soyle de birsey var, bu ilaci kullananlarin az bir kisminda ilerde tekrar sivilcelenme oluyormus. Ha, insallah o kisma biz de dahil olmayiz. Bu ilac omur boyu bir daha sivilce cikmaz diye soz vermiyor, ilerde yine nuksetmesi az bir ihtimal de olsa var.
Ama ben daha onceki yorumumda ozellikle kisirlik konusunda bu kadar kulaktan duyma bilgilerle hareket edilip, bu ilaci kullananlarin da aklina girilmesine yorum yapmistim. Bu konuyu dert ediyorsan sana da soyleyeyim icin rahat etsin, bu ilacin kisirlik gibi bir yan etkisi yok. Bir is arkadasim da kullandi, simdi 2 tane cocugu var 11 ay arayla dogdular. Gayet dogurgan bir yapisi var. Yani aman diyim kulaktan dolma seylerle kendi canInI sIkma. Tekrar sivilcelenme konusunda da pozitif dusun.
Bu arada 3. hapimi da bugun aldim. Bir sonraki hapi alcagim zamani iple cekiyorum.