- 21 Ağustos 2007
- 30
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben bişey sorucam ben 1,5 aydır roaccutane kullanıyorum ve bağırsak problemi yaşamaya başladım acaba roaccutane ilgili bişey olabilir mi dr. gidicem ama bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
aramıza hoşgeldin aynurer.sivilcesiz bi hayata merhaba deriz umarım.senin nasıl durumun sivilcelerin fazla mı iz falan?günde kaç mg kullanıyosun.benim 2ay oldu bakalım.:sm_confused:
merhaba kızlar benimde bir sorum olacak doktor bana tamamen yağsız diyet verdi.aranızda böyle bi sorunla karşılaşan varmı? beni bilgilendirirseniz sevinirim çünkü ne yiyeceğimi şaşırır oldum.şimsiden teşekkürler.
ayrıca sendeki izler kırmızı kırmızı leke şeklinde mi yoksa çukurluklar halinde mi
benim yüzümde iz var ama çukurlaşmış değil.haptan önceki kahverengimsi izler var şimdi de hapın sonrasında kalan kırmızı izler.sivilcelerimdede yoğunluk olmaya başladı.2.aydayım.sen 5ay olmuşun.5aydan bu yana sendeki fark ne?gerçekten yararı oldu mu?kıb canım:sm_confused:
fark çok büyük mucuze gibi bişey benim yüzüm kıp kırmızıydı hemde çok iz vardı şimdi sivilceden eser yok yanlız izlerim var ben ilaca başladığımdan buyana her ay resmimi çekip bilgisayara aktarıyorum ve yüzümdeki farkı daha çok anlıyorum.2.ci ayda bendede artma oldu ama korkma sadece sabır canım k.i.b.
yok canım kırmızı değil artık kahverengi gibi artı çukurlarda var bana doktorum sende iz kalmaz dedi ama ben inanmıyorum çünkü yüzümle çok oynadım
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
arkadaşlar ya benim 22,günüm oldu bu ilaca başlayalı.ve tabi ki sivilcelerim çıkıyor ama burnumun üstündeki siyah noktalar dışına çıkıyor yavaş yavaş..ve ben dayanamayıp sıkıyorum yoksa çok kötü dörünüyor.bi de ordaki gözenekler kapanacak mı acaba
canım daha yeni başlamışsın sen yüzüne uygun bi temizleyici kullan sıkma 8 haftalık olduğundazaten yüzün botoks yaptırmış gibi gergin olacak ve siyah noktalar gidecek.k.i.b.