bugün doktora gittim 40 mı vücudun kaldırmaya bilir 30 la devam dedi ilk başta 6 ay demişti şimdi 7 ay sürecek dedi vede bu kızarıklıklar izler tedavin bittikten sonra geçer dedi.kullanan arakadaşlar sizdede çıkan sivilceler kuruduktan sonra kırmızı kırmızı yerleri kaldı mı
canım, ben günde 40 mg kullanıyorum,daha 3 hafta yeni bitti ama, sanırım 40 mg bana ağır geldi.çünkü bu 3 haftada çok ağır yan etkileri oldu.yani dudaklarım perişan bi hale geldi,affedersin ama burnumun içi kurudu ve yara oldu çok acıyo.1 hafta sonra kontrol ve tahlil için doktora gdicem,belki dozu düşürür.zaten şu an çenemdeki yara haricinde kötü görünen bişi yok,yani sivilce çok çıkmıyo artık.hepimize acil şifalar,geçmiş olsun.a.s.(ayrıca burnunun içi kuruyup yara olan var mı,varsa nasıl bi çözüm önerir.bazen nefes almakta bile zorlanıyorum çünkü):çok üzgünüm:
florwers burun jeli kullanabilirsin kan tahlilini düzenli yaptırıyor dimi doktorunuz sivilcelerde artış olursa kafanıza takmayın ama ilerki aylarda yavaş yavaş sönecektir ve allahın izniyle mutlu bi yaşam sürmenizi sağlayacaktır umarım sorunuz olursa burdayım cevaplayım
eğer cildinde ciddi bi çukur yoksa kızarıklarında ilaç kullanımından 2 3 ay sonra geçer güneşle fazla temas kurma hatta hiç kurma yüzünü yıkayıp sil yani sulu kalmasın çünkü zaten ilaç kullanıyosun ordan bi yandan kuruyor bide yüzünü yıkayıp kurulamıyon oda öyle kuruluk yapıyor rahat rahat oynatamıyosun cildini o yüzden dediğim nemlendiriciyi doktoruna yazdır ve stres yapma kendine
a.s. canım bende 2,5 aydır kullanıyorum roaccutane dr. bana eğer burnumda kuruluk yaşarsam almam için Tonimer burun jeli kullanabileceğimi söylemişti.