Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sonunda eski bebek cildime kavuşacaksam değil 2 10 ay çekmeye razıyım sadece bu cildin yağ kusması olayı beni korkutuyor!

senin sivilce sorununda varmis okudum yine msjini.ayrica vucut bolgelerinde de sikayetin varmis.o yusden tedavi uzayabilir.cunku bu ilac once yuzu sonra vucudun diger yerlerini etkiliyo.yani yuzunden daha cabuk sonuc alcaksin ama bacaklar, sirt icin ayni sey gecerli deil onlar icin biriki aya daha ihtiyacin olabilir.doktoruna asiri yaglanma sikayetini solediginde zaten sana verir bu ilaci cunku yaglanmaya engel olmanin baska yolu yok.bu ilac yeg bezlerini kucultcek ve sorun kalkacak.ilk zamanki disari kusma olayi herkese olmuyo ,benden beklenmiyodu mesela ama asiri bi sivilcelenme yaglanma yasadim.yani tamamen bunyeye bagli.cok takma kafana ilk bi iki ayi atlat sonrasi cabuk gecer.12 milyon insan bu ilaci kullandiysa bi bildikleri vardir yerimseniben

evet canım bende ilk 1,2 ay buyuk sivilceler cıktı, baya bi arttı bunların sayısı yuzumde daya sonra ellerimde cok degisik yara gibi kızartılır cıkmaya basladı devamlı burun kanaması oldu. ben gunde 50mg kullandım 20mg sabah 30 mg aksam olmak uzere ilac saatlerimi hıc aksatmadım. biraz sabredince sonuç cok gusel oluyo benim simdi sadece regl donemlerıme yakın 1 tane falan cıkıo oda hemen gecio aslında doktorum omur boyu cıkmayacagini solemisti ama nadir de olsa bole olanlarda varmıs, insallah sende bir an once sivilcelerden kurtulursun. sormak istegin bisey varsa sorabılırsin.:1hug:

cnm çok tşk edeerim cvp yazdığın için bende 50 mg kullanıyorum.martın 10unda 2.ayım biticek şimdilik düzelme var ama dediğim büyük sivilceler düzeliyo o gelişmeyle avunuyorum:KK43:benim hiç burun kanamam olmadı sadece dudak kurumam var o bile çok aşırı değil.kuruma olduğunda naptın bişey sürsem yine çıkıcaklar diye korkuyorum pul pul da dökülüyo bi yandan malum:KK43:inş dediğin gibi sonuç güzel olur canım tşkler tekrar byyy

Ben az önce geldim doktordan yüzündeki izlerin geçmesini garanti edemeyiz,büyük ihtimal kalacaklar dedi ve iyice moralimi bozdu...

bende de cıkıyo ama regl donemlerime yakın cıkıyo sende neden bole oldu anlamadım. tekrar baska bi doktora gozuksene ben 3,5 yıl once kullanmıstım su anda hiç bir sorunum kalmadı acaba kullandigin mg mı fazla geldi? umarım sorununa care bulursun canım

inşallah cnm

benim kullandığım mg 30 la başladım 30 la bitti 7 ay kullandım çok şükür cildim eskiye oranla çok ii ama yüzümü yıkadığımda nemlendirici sürmezsem pul pul oluyo ve böyle kuru olmasına rağmende sivilce çıkıyo tabi adet dönemime yakın çıkıyo

rahatsız edecek boyutta değil dr a gittim ama bi neden söylemediler bide bu roaccutane deriyi inceltiyo diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum aslında bi de dermatoloji uzmanına görünmek lazım kuruluk devam ederse

merhaba arkadaşlar ben roaccutaneyi kullanalı 100 gün oldu (10 gün sonra 3,5 ay olacak bende kullan madan önce çok dedirgindim ama sivilcelerden kurtulmak için hiç düşünmeden hapları almaya başladım dr um da hiç endişelenmemem gerektiğini söyledi arkadaşlar bende kuruluk olmadı söylenenler kadar sadece dudakta ve etrafında azıcık onun içinde yüz ve dudak nemlendiricisi verdi dr um,yüz pul pul dökülüyor dendi ama bende olmadı.bende olanlar inanılmaz kas ağrıları,baş ağrısı kalbimde ağrılar başladı gibi ve nefes almakta zorluk çekiyorum biraz yürüsem hemen yoruluyorum kısacası yoruldum acaba bunlar yan etkilerimi ilaca devammı etsem?yoksa başka bir rahatsızlıkmı bilmiyorum bu ilaçtan kontrolüme gittiğimde bunlardan bahsedecem dr uma buğüne kadar olmammıştı böyle hepinize geçmiş olsun işallah hepimiz en kısa zamanda güzel bir sonuçla sona ereriz....

merhaba arkadaşlar ben roaccutaneyi kullanalı 100 gün oldu (10 gün sonra 3,5 ay olacak bende kullan madan önce çok dedirgindim ama sivilcelerden kurtulmak için hiç düşünmeden hapları almaya başladım dr um da hiç endişelenmemem gerektiğini söyledi arkadaşlar bende kuruluk olmadı söylenenler kadar sadece dudakta ve etrafında azıcık onun içinde yüz ve dudak nemlendiricisi verdi dr um,yüz pul pul dökülüyor dendi ama bende olmadı.bende olanlar inanılmaz kas ağrıları,baş ağrısı kalbimde ağrılar başladı gibi ve nefes almakta zorluk çekiyorum biraz yürüsem hemen yoruluyorum kısacası yoruldum acaba bunlar yan etkilerimi ilaca devammı etsem?yoksa başka bir rahatsızlıkmı bilmiyorum bu ilaçtan kontrolüme gittiğimde bunlardan bahsedecem dr uma buğüne kadar olmammıştı böyle hepinize geçmiş olsun işallah hepimiz en kısa zamanda güzel bir sonuçla sona ereriz....

cnm sen zor olan dönemi atlatmışsın

bende kullandım biteli 1 sene oldu bu ilaç zamanla vucuttaki suyu kurutuyormuş ondan sonra ciltte kuruluk en azından benim böyle ve deriyi incelttiğide söylendi inşallah sende bi sorun olmaz

ben ilacı kullandığımda çok yan etkisiyle karşılaştım
burun kanamaları - dudaklarda kuruluktan kaynaklanan çatlamalar - şiddetli bacak bel ağrıları v.s v.s
her ay kan tahlili karaciğer testi verdim dr istedi karaciğere zarar veren bi ilaç olduğu için kontroller yapılmalı

Merhaba kızlar,bende roaccutane kullanıyorum 2. ayıma girdim.Son günlerde özellikle dışarı çıktığımda gözümde kanlanmalar oluyor bu ilacı kullanmadan önce böyle bir problemim yoktu.Gözümde herhangi bir kuruluk veya yanma hissetmiyorum ama kanlanma oluyo hep böyle bi etkiyle karşılaşan varmı aranızda...Cevap verirseniz sevinirim çünkü korkmaya başladımbenneyaptımki

Merhaba kızlar,bende roaccutane kullanıyorum 2. ayıma girdim.Son günlerde özellikle dışarı çıktığımda gözümde kanlanmalar oluyor bu ilacı kullanmadan önce böyle bir problemim yoktu.Gözümde herhangi bir kuruluk veya yanma hissetmiyorum ama kanlanma oluyo hep böyle bi etkiyle karşılaşan varmı aranızda...Cevap verirseniz sevinirim çünkü korkmaya başladım

cnm sen zor olan dönemi atlatmışsın

bende kullandım biteli 1 sene oldu bu ilaç zamanla vucuttaki suyu kurutuyormuş ondan sonra ciltte kuruluk en azından benim böyle ve deriyi incelttiğide söylendi inşallah sende bi sorun olmaz

ben ilacı kullandığımda çok yan etkisiyle karşılaştım
burun kanamaları - dudaklarda kuruluktan kaynaklanan çatlamalar - şiddetli bacak bel ağrıları v.s v.s
her ay kan tahlili karaciğer testi verdim dr istedi karaciğere zarar veren bi ilaç olduğu için kontroller yapılmalı

tşkr ederim öncelikle bendede deri incelmesi oldu su içme alışkanlığım olmadığı için sanırım biraz sorun yaşıcam su içemiyorum nedense iki bardak dışında günde içimiyorum:bbo:çok direndim vedirenecem gibi gözüküyor daha büyük sorunlar yaşamassam çünkü gerçekten çok güzel bir cilde kavuştuğumu biliyorum dahada güzel olucağını tahmin ediyorum onun için sabır şart her ay bende tahlil yapıyorum ama bu ay yapmak istemedim yapmadım da dr da sormadı.sivilce sorunu olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.benim saçım sürekli yağlanırdı kesinlikle saçım 10 gün yıkamassam aynı duruyor ve cildim, vücudumda ufacık bir yağlanma olmuyor:teytey::nazar:

Merhaba kızlar,bende roaccutane kullanıyorum 2. ayıma girdim.Son günlerde özellikle dışarı çıktığımda gözümde kanlanmalar oluyor bu ilacı kullanmadan önce böyle bir problemim yoktu.Gözümde herhangi bir kuruluk veya yanma hissetmiyorum ama kanlanma oluyo hep böyle bi etkiyle karşılaşan varmı aranızda...Cevap verirseniz sevinirim çünkü korkmaya başladım

merhaba cnm hiç korkmana gerek yok burun kanaması,gözlerin kuruması ve yanması,kas ağrıları, baş ağrısı,halsizlik bunlar ilaçın etkileri sabır isteyen bir ilaç sabret tedavini sürdür mükemmel bir sonuçla karşılaşacağından emin olabilirsin ama tahlillerini düzenli yapmayı ihmal etme hiç korkma olurmuŞenizcnm göz dr una gözükmende fayda var ilaç kullandığını söylersin doktora göz kuruluğu için suni göz yaşı damlası vericektir ve ayrı yeten herhangi bir dr a gittiğinde bu ilacı kullandığını söylersin çünkü bu ilaç kullanılınca bazı ilaçları dr lar vermiyor zehirlenme gibi durumlar olabiliryerimseniben

Son düzenleme:
cevabın için çok teşekkürler canım zaten 3-4 gündür günde 3 kez suni göz yaşını damlatıyorum ama yinede kanlanıyo..benim korkum bu kanlanma hep böyle sürerde gözlerim hep kanlanırmı diye çünkü bu ilacı kullanıp tedavisi biten arkadaşın gözleri hala kanlıymış,geçmiyomuş.En iyisi dedigin gibi birkaç gün daha bekleyip geçmezse doktora gidim.Göz bu başka bişeye benzemez.Allah korusun

kızlar bende bu ilaca başladım ama başlamadan çok tereddütlerim oldu bu yüzden doktorum düşük dozdan 10 mg başladı yavaş yavaş arttırıcakmış dozu şimdi bir gün içiyorum bir gün ara veriyorum daha ilk kutu ilacım bitmedi ama yüzümde soyulma ve dudak kuruluğu belirtilerim var ama ilaç öyle masum duruyoki pembiş pembiş insanın bütün kutuyu içesi geliyo ilacı yzarken doktorum bir kağıt imzalattı bana eczane o kağıtsız vermiyo ilacı çünkü biraz tedirgin oldum bunun için ankarada olanınız varsa doktoruma yönlendirebilirim sizi çok memnunum ben yine de yazıyorum doktorumun adını uğur hindioğlu özel güven hastanesi ankara giden olursa benim yönlendirdiğimi söyleyin artık tanıyo beni :)

slm canım korkmana gerek yok normal bi yan etki göz kuruman için sunu göz yaşı kullanabilirisin çok iyi geliyor..

Arkadaşlar Merhaba Bende Bu Ilaci Yaklaşik 4 Aydir Kullaniyorum Fakat Gözeneklerde Sikilaşma Olsada Sivilcelerim Tam Anlamiyla Geçti Denemez. Hatta 4. Ay Olmasina Rağmen Hala Yeni Sivilcelerim çikiyor Ve Benim Son 1 Ayim Kaldi Tedavide.açikçasi Tam Olarak Geçeceğinede Inanamiyorum.benimle Ayni Durumu Paylaşan Var Mi Aranizda Veya Tavsiye Edebileceğiniz Birşey?

Arkadaşlar Merhaba Bende Bu Ilaci Yaklaşik 4 Aydir Kullaniyorum Fakat Gözeneklerde Sikilaşma Olsada Sivilcelerim Tam Anlamiyla Geçti Denemez. Hatta 4. Ay Olmasina Rağmen Hala Yeni Sivilcelerim çikiyor Ve Benim Son 1 Ayim Kaldi Tedavide.açikçasi Tam Olarak Geçeceğinede Inanamiyorum.benimle Ayni Durumu Paylaşan Var Mi Aranizda Veya Tavsiye Edebileceğiniz Birşey?

merhabalar,

dr uma sormuştum ,son aylarda hatta son ayda bile bazen çıkabilir ,korkma demişti...cildinde belirgin bir düzelme vardır diye tahmin ediyorum...bu ilaç bittikten sonra bile tedaviye dvm ediyormuş mrk etme ...

bak güzelim bende ne kullandıysam fayda etmedi son çare doktora gittim 6 ay tedavi gördüm ve kesin çözüm aldım,bence doktor kontrolüyle kullan aksi takdirde ters etki yapıyor ve cilt daha beter oluyo...bu ilacım yanı sıra başka ilaçlarda veriyo doktor ...benim tedaviden donra hiç sivilcem kalmadı bi dahada çıkmadı...sana taviyem doktora git tedavi gör faydasını göreceksin canım...

bak güzelim bende ne kullandıysam fayda etmedi son çare doktora gittim 6 ay tedavi gördüm ve kesin çözüm aldım,bence doktor kontrolüyle kullan aksi takdirde ters etki yapıyor ve cilt daha beter oluyo...bu ilacım yanı sıra başka ilaçlarda veriyo doktor ...benim tedaviden donra hiç sivilcem kalmadı bi dahada çıkmadı...sana taviyem doktora git tedavi gör faydasını göreceksin canım...

cnm slm sana ne verdi bu ilacın yanında doktor?sen kaç mg kullandın merak ettim yazarsan sevinirim byy

belzac diye bi krem verdi gece kullanıyodum.imex diye bi krem vardı onu kullandım,bide kozmetik ürünleri verdi tabii onu devlet karşılamıyo sen alıyosun...urage diye bi marka cildime göre yıkama jeli verdi ve onun yine jel şeklinde bi maske gibi bişeyini verdi ...çok ilaç kullandım anlican..ama kesin çözüm yani...çok memnun kaldım...ii ki gitmişim

mg da başta 10 la başladım daha sonra yavaş yavaş arttırdı tedavinin bitimine yakında yavaş yavaş tekrar düşürdü güzelimmm...

X