sonunda eski bebek cildime kavuşacaksam değil 2 10 ay çekmeye razıyım sadece bu cildin yağ kusması olayı beni korkutuyor!
evet canım bende ilk 1,2 ay buyuk sivilceler cıktı, baya bi arttı bunların sayısı yuzumde daya sonra ellerimde cok degisik yara gibi kızartılır cıkmaya basladı devamlı burun kanaması oldu. ben gunde 50mg kullandım 20mg sabah 30 mg aksam olmak uzere ilac saatlerimi hıc aksatmadım. biraz sabredince sonuç cok gusel oluyo benim simdi sadece regl donemlerıme yakın 1 tane falan cıkıo oda hemen gecio aslında doktorum omur boyu cıkmayacagini solemisti ama nadir de olsa bole olanlarda varmıs, insallah sende bir an once sivilcelerden kurtulursun. sormak istegin bisey varsa sorabılırsin.:1hug:
bende de cıkıyo ama regl donemlerime yakın cıkıyo sende neden bole oldu anlamadım. tekrar baska bi doktora gozuksene ben 3,5 yıl once kullanmıstım su anda hiç bir sorunum kalmadı acaba kullandigin mg mı fazla geldi? umarım sorununa care bulursun canım
merhaba arkadaşlar ben roaccutaneyi kullanalı 100 gün oldu (10 gün sonra 3,5 ay olacak bende kullan madan önce çok dedirgindim ama sivilcelerden kurtulmak için hiç düşünmeden hapları almaya başladım dr um da hiç endişelenmemem gerektiğini söyledi arkadaşlar bende kuruluk olmadı söylenenler kadar sadece dudakta ve etrafında azıcık onun içinde yüz ve dudak nemlendiricisi verdi dr um,yüz pul pul dökülüyor dendi ama bende olmadı.bende olanlar inanılmaz kas ağrıları,baş ağrısı kalbimde ağrılar başladı gibi ve nefes almakta zorluk çekiyorum biraz yürüsem hemen yoruluyorum kısacası yoruldum acaba bunlar yan etkilerimi ilaca devammı etsem?yoksa başka bir rahatsızlıkmı bilmiyorum bu ilaçtan kontrolüme gittiğimde bunlardan bahsedecem dr uma buğüne kadar olmammıştı böyle hepinize geçmiş olsun işallah hepimiz en kısa zamanda güzel bir sonuçla sona ereriz....
cnm sen zor olan dönemi atlatmışsın
bende kullandım biteli 1 sene oldu bu ilaç zamanla vucuttaki suyu kurutuyormuş ondan sonra ciltte kuruluk en azından benim böyle ve deriyi incelttiğide söylendi inşallah sende bi sorun olmaz
ben ilacı kullandığımda çok yan etkisiyle karşılaştım
burun kanamaları - dudaklarda kuruluktan kaynaklanan çatlamalar - şiddetli bacak bel ağrıları v.s v.s
her ay kan tahlili karaciğer testi verdim dr istedi karaciğere zarar veren bi ilaç olduğu için kontroller yapılmalı
Merhaba kızlar,bende roaccutane kullanıyorum 2. ayıma girdim.Son günlerde özellikle dışarı çıktığımda gözümde kanlanmalar oluyor bu ilacı kullanmadan önce böyle bir problemim yoktu.Gözümde herhangi bir kuruluk veya yanma hissetmiyorum ama kanlanma oluyo hep böyle bi etkiyle karşılaşan varmı aranızda...Cevap verirseniz sevinirim çünkü korkmaya başladım
Merhaba kızlar,bende roaccutane kullanıyorum 2. ayıma girdim.Son günlerde özellikle dışarı çıktığımda gözümde kanlanmalar oluyor bu ilacı kullanmadan önce böyle bir problemim yoktu.Gözümde herhangi bir kuruluk veya yanma hissetmiyorum ama kanlanma oluyo hep böyle bi etkiyle karşılaşan varmı aranızda...Cevap verirseniz sevinirim çünkü korkmaya başladım
Arkadaşlar Merhaba Bende Bu Ilaci Yaklaşik 4 Aydir Kullaniyorum Fakat Gözeneklerde Sikilaşma Olsada Sivilcelerim Tam Anlamiyla Geçti Denemez. Hatta 4. Ay Olmasina Rağmen Hala Yeni Sivilcelerim çikiyor Ve Benim Son 1 Ayim Kaldi Tedavide.açikçasi Tam Olarak Geçeceğinede Inanamiyorum.benimle Ayni Durumu Paylaşan Var Mi Aranizda Veya Tavsiye Edebileceğiniz Birşey?
bak güzelim bende ne kullandıysam fayda etmedi son çare doktora gittim 6 ay tedavi gördüm ve kesin çözüm aldım,bence doktor kontrolüyle kullan aksi takdirde ters etki yapıyor ve cilt daha beter oluyo...bu ilacım yanı sıra başka ilaçlarda veriyo doktor ...benim tedaviden donra hiç sivilcem kalmadı bi dahada çıkmadı...sana taviyem doktora git tedavi gör faydasını göreceksin canım...