Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm başka bi doktora gt diyorsun ama ne gitmeye param var nede vaktim valla :26:
kızlar bişey sorcam size ilacı kullanırken çok su tüketmek o kadar çok önmli mi ya doktor bana suya dair herhangi bişy söylemedi bazı arkadaşlar bol su içilmesi için oruç bile tutmuyorlarmış ben hem oruç tutuyorum hem çok su tüketmiyorm bu çok mu zarar verir bana?
ilaç karaciğeri yoruyor ve tahrip ediyor malesef bu yüzden su içmek çok önemli karaciğeri yormaması için bana da doktor 2 katına cıkarman lazım dedi günlük içtiğin suyun ve 3 litre içmeye calısıyorum her gün ayrıca vücudundaki nemi aza indirgiyor su kaybı da bunu tetikleyecek .ve oruc da tutmuyorum malesef bu yüzden
kızlar 2. ayıma girecem sir ağdayla bıyıkları alsam bişeyyy olur mu yaa ://
Tedavi bitene ilacın etkisi geçene kadar Sakın yapma!!
Üst derini tamamen kaldırıyor. İp veya cımbızla idare edebilirsin.
bence ağda kullanma tatlım lekeleri kalabilir.
Tedavi bitene ilacın etkisi geçene kadar Sakın yapma!!
Üst derini tamamen kaldırıyor. İp veya cımbızla idare edebilirsin.
ilaç rastgele başlanacak bir ilaç değil arkadaşlar çok ciddi yan etkileri var o yüzden doktorla görüştüğünüzde kilo ve boyunuzu soracak tabi sivilce durumunuza göre de bir hesap yapacak kilo ve boydan günlük almanız gereken miktarı ona göre ayarlayacak.58 kiloyken ilk kullanışımda 60 ya da 80 mg alıyodum tam hatırlamıyorum ama tedavi bitti bir yıl sınra yine çıktı sivilceler o zaman yine kullandım ilacı o zaman da 58 kiloydum ama 40 mgla başladı. neyse doktor hesaplar onu bir de ilaca balşamadan önce mutlaka kan tahlilinizi ister sonuclara göre başlar tedaviye ve ayda bir tahlilleri tekrarlamanız gerekir.hepinize geçmiş olsun..
kızlar bişey sorcam size ilacı kullanırken çok su tüketmek o kadar çok önmli mi ya doktor bana suya dair herhangi bişy söylemedi bazı arkadaşlar bol su içilmesi için oruç bile tutmuyorlarmış ben hem oruç tutuyorum hem çok su tüketmiyorm bu çok mu zarar verir bana?
Canım ben ilaca başladığım gün oruçta başladı. çok şükür iyi gidiyor. ama su içmeye çalış mesela hep yanında bi bardakta su bulunsun böyle böyle alışırsın su içmeye. yinede tabiki bu ilaç bazı yan etkileri ortak olsada bünyeden bünyeye farklılık gösteren bi ilaç. eğer yeni başlamak üzereysen kafanda karışıksa ramazanın bitmesine şurada bir hafta var bekle istersen :)
çok tşk edrm cnm ilaca başladm 15. günüm zaman nasıl geçti anlamıyorum bi bakmışım 6. aya girmişim herşey düzelmiş olur inş. doktorum su ile ilgili bişy söylemedi burdaki arkadaşlar sudan bahsedince korktum bende çok su içemiyorum ama deniyorm olmadı annem zorla içiriyor artık :) demekki benden 1 hafta önce başlamışn:) bnmkide güzel gidiyo haff dudak kuruluğu ellerm biraz biraz yara olmaya başladı tabi sivilceler biraz fazla çıkıyo ama endişelenmiyorum doktor normal olduğunu söylemşti sende de böyle bi durum varsa endişe etme ttlım :)