Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevremde 2 kişi kullandı ve ikisi de zayıf diyebilecegim insanlar 45 46 kilolar ve iksiinde de bu tip durumlar olmadı kullanmalarının üzerinden de 3 yıl geçti.Bence bri doktora görün tekrar.
içime su serptin cnm benm çevremde kullanmnn üstünden uzun süre geçen kmse yok o yüzden çok korktum bi an valla hemen bütün iradem kayoldu ilaç karşısında
canım evet ikisi de zayıf kuzenler hatta ikisiyle de görüşüyorum ve gayet iyi yüzleri ikisinin de hem alın hem de yanak bölgelerinde vardı .onlar geldi aklıma bende öyle rahatladm biraz.ayrıca bir kişi daha var bak onu da hatırladım :)) o da zayıf kullanalı 1 yıl oldu onda da bri sey yok
sen bi harikasın :)))))
canım benim sağol inşş bizlerin de böyle olur
insallah sizde olmaz bendeki sorunlar, benim için de dua edin bi yolunu bulayım:) amin bütün dualarınıza
yaa çok sevindim yarın beni unutmayacağınıza, bunu bugün yazmamdaki hayır buydu belki de. Allah hepimize dua etmeyi nasip edecek inşallah yarın. şimdiden huzur doldu içim, şu sorunumda kurtulsam hayırlısıyla o kadar mutlu olcam ki.. çok araştırdım çok inancımı kaybettim aynaya korkarak bakıyorum ama Allahtan umut kesilmez inanıyorum bir gün bi yolunu gösterecek.
Bu arada ben de bir şey soracağım kızlar.
Dudaklarım çok kötü oldu tamamen soyuldu sadece alt derisi var. Ve kabarık kabarık oldu. İlaca başladığımdan beri bepanthen merhem kullanıyorum bir de bol bol sürüyorum her gece. Ondan olabilir mi acaba yani fazla kullanmaktan?
Çok kötü oldu önerebileceğiniz bir şey var mı ? Staja gidiyorum her gün hoş bir görüntü değil. :/