- 25 Temmuz 2012
- 11
- 0
arkadaşım sen ilk hafta etkisini nasıl görmeye başladın ki benim doktorum ilk 20 gün sivilce artışı olacak ardına geçmeye başlayacak dedi sende nasıl etki gösterdi hemen anlamadım bünyeden kaynaklanıyo sanırım. 2. doktor sivilcelerini daha önce gördüğü için mi az dedi yoksa normal mg olarak mı az dedi. çünkü burda bazı arkadaşlar 20mg ile başladılr tedavi sonucuna göre belki artırır doktorları. tamam bende 20mg içmiyorum akşam 20 sabah 10 içiyorum ama kendin dozları ayarlama derim cnm.
Arkadaşım bünyeme sormak lazım ilk haftadan itibaren nasıl yanıt vermiş. Bende sivilce artışı hiç olmadı. hep kurumaya yönelik oldu. Kaşındı,soyuldu vs. Hala soyulma devam ediyor ama aknelerimde ki ağrılar geçti. yani kurutuyor ama olduğu gibi kalıyor. sönme olmuyor yani. Sivilcelerimi daha önceden gördü 2. doktor telefonla 20 mg az dedi. Yani ben 2007 yılında kullandım bu ilacı hatta kan sonuçlarım hala duruyor ama ben nasıl kullandığımı hatırlamıyorum. 3 ay filan kullanıp bırakmıştım. bilmiyorum hangi dermatoloğa gitsem resmen ticarete dökmüş gibiler işi! devlet hastahanesine gitmeye karar verdim ama zaman bulamıyorum.