- 5 Şubat 2008
- 34
- 0
canım ya sence kullanmıyım mi zaten cok halsizim sürekli uyuyorum ne yapcam bilmiyorum:1no2:
tedavi sürecini ve sonrasını buraya yazıyım öyleyse ben :)
ilk önce sivilce basıyor resmn bu sakın moralinizi bozmasın önce çıkabilcek sivilceleri çıkartıyor daha sonra kurtmaya başlıyr en önemli özeliği bu içten kurtması zaten sivilceyi oluşturan yağ kuruluk oluyor hatta ciddi bir boyuta ağız ve çevresinde oluyor burun deliklerindede aynı derecede kuruma oluyor ağız ve burun çevresinde. ama sakın panik yapmayın bir ay içerisende geçiyor(norml kurluğun dışında dökülme gibi ağır bir kuruluk)
zaten tedavinin sonana doğru bu oluyor
(yanınzda nemlendirici bulunurn mutlaka)
iyi bir nemlendirci kulanırsanız en aza indirebilrsnz
cildindeki kızarıklarda güneşten kaynklanıyor ben bunu sorduğumda doktorun cvbı bu olmuştu.güneş kremi kullanmadım ben onun yerine güneştn kaçtım
tedavinin sonlarına doğru yani son 1 2 ay sivilcesiz bir dönem geçiyor buda iyi bir moral oluyor okadar şeyi boşa yaşamdığınzı anlıyorsunz :)
tedavi sonrasındada ağır yağlı beslenirseniz svilce çıkar tabi eskisi gibi değil tek tük.
bide adet dönemnde çıkan sivilceler oluyor tabi.
tedavi sonrasında tüm samimiyetimle söylüyorum cildinz tertemiz oluyor ama iş bitmiyor tabi yağlı bi cildimiz olduğu için sivilce çıkıyor bu yüzden günlük temizliğe önem verilmeli onun dışında şuan dediğim gibi cildim bebek cildi gibi arada ufk tefek çıkıyor ama oda çok nrml...t bölgesinde bir yağlılık tedavi sonrasında başlıyor ama oda çok norml...
sivilceli olduğum dönemde bazı arkadşlarımn ciltlerine hep özenmiştim şuan nerdeyse hepsinden iyi bir cilde sahibim tabi cildim bnm için bi takıntı oldu çok iyi bakıyorum ama roa. kullanan diğer arklarımdanda bi şikayet duymadım...
ama sakın moralinzi bozmayın herşeyin bi tedavisi var psikolojiyi bozuyormuş diyip girmemek lazm olaya baştn ipleri kopartmayın sivilceliyseniz ve tabiki bundn rahtsızsanz mutlaka kullanın üzüldüğünze hiç değmez inanın kendinize güvenip moralinizi iyi tutarsanız hiç bi psikolojik sorunla karşılşmasınz!
valla cnm ya seni yanlış yönlendrmiş olmiyim ama ben sahsen dr sonradan verelim demesine ragmen ben kabul etmedim.Çünkü benim izlerim var suan o kadar deil ama belirgin.Şimdi ben roccatuna başlasam benim sivilecelerde artma olucak buda benim moralimi dahada bozucak tekrar sönücekler izler halen kalicak senağlama ama bana kalırsa cnm dr danış ama cok gerekmiyorsa kullanma dr seni yönlendircektir zaten sengözlerimebaksanab
herkese merhaba bende 4 aydır bu ilacı kullanıyorum.fakat bir arkadaşım bu ilacın kilo ve kıllanma yaptıgını soyledi.benim şuan öyle bir problemim yok.acaba aranızda boyle bır sorunla karşılaşan varmı?
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
valla cnm ya seni yanlış yönlendrmiş olmiyim ama ben sahsen dr sonradan verelim demesine ragmen ben kabul etmedim.Çünkü benim izlerim var suan o kadar deil ama belirgin.Şimdi ben roccatuna başlasam benim sivilecelerde artma olucak buda benim moralimi dahada bozucak tekrar sönücekler izler halen kalicak senağlama ama bana kalırsa cnm dr danış ama cok gerekmiyorsa kullanma dr seni yönlendircektir zaten sengözlerimebaksanab
paylasımın ıcın tsk ama bu kadar cok etkılı olan ılacın tamamen sorunlarımıza cozum bulmaması sınırlerımı bozdu ben son ıkı aydır dusenlı kullanıyorum sen duzensız kullandıgını solemıssın duzensız derken gunluk aksamalar mı yoksa ılacı bırakıp tekrar baslama gıbı mı? bıde gerı donus ne oranla oluyo? ben bu halımden cok memnunumm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey donmesınler gerııı:1no2::1no2::1no2::1no2:
sevgili irem83 benimde senin gibi izlerim var dr banada yeni sivilce yok diye vermedi bende hem korkup hem de kullanmak istiyodum ama vermedi ancak o izlere napıyosun zamanla gecer diyolar aakne izleride gecermi senin fikrin yada uyguladığın tedavin varmı yazarsan sevinirim
mrb cnm,
öncelikle geçmiş olsun ...eczane özel izin kağıdı olmadan nasıl vermiş anlamadım? bu ilacın karaciğer değerlerini etkileme -ilaçla birlikte hamile kalmama -gibi özellikleri olduğundan dolayı dr tahlil sonucunda yazıyor....mutlaka dr a git cnm, dr kontrolünde kullandıktan sonra sorun olmaz :)
selam canım verdiğin bilgiler için ben de tşk ederim
sana bi kaç sorum olucak cevaplarsan sevinirim.benim 1 ayım bitti fena halde sivilce bastı dediğin gibi regl dönemini etkiyomu bu ilaç sanki bu dönemde daha da arttı yüzümdekiler.1.ay 30mg kullandım şimdi 40 a başladım.sen nasıl kullandın miktar olarak ay ay bana yazarmısın bi de boyunu ve kilonu yazarmısın ben 51kilo 1.64 boyundayım nasıl sence bi değerlendirme yapar mısın?bi de sivilceleri sıkmamalımıyım bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim tşk ler şimdiden byyyy
canım dogruyu sölemek gerekirse suan 2 haftadır hic birşey kullanmiyorum.Artık son çare olarak diyet yapmaya karar verdim.Ve 2. haftayım diyette bu sürede öle 1 yada 2 sivilcem cıktı o da ufak bakalım ama sürekli su içiorum.
slm kizlar, yakinda 5. ayin ilaclarini kullanmaya baslayacagim ama yuzumde cok buyuk bi fark yok.bi iki sivilce az cikiyo herhalde..ne diyim herhalde birden mucize olucak..umutlu olmaya calisiyorum ama yook insanin sabrida umutlarida yavas yavas tukeniyo bu tedavi surecinde.mecburen sabredip gorucez..bu kadar cile cekmeye degiyor mu ???
Bugun dr a gittim ilac yazdirmaya ilk 30 la baslamistim gecen ay 40 a yukseltti bu ayda 50 ye yukselticek tahlil sonuclarima gore...dr duzelme oldugunu soyluyor ama benim beklentilerimin cook asagisinda durumum nasil olucak bilmiyorum eger tedavim bu sekilde yada biraz daha iyi bile sonlansa gercekten cok pisman olucam kullandigima kullanmaya basladigimdan cok ama cok kotuyum..Ya insallah Allah cabalirimizi bosa cikarmaz bide ben 50 mg dan korktum azicik ama tabi dr en iyisini bilir son aylarda yuksek vermek istedi sanirim..