Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
regli dönemi kesinlikle etkiliyor sen merak etme en fazla 15 gün içerisinde inmeye başlar...ben sabh 20 mg akşm 10 mg kullandım tedavinin başındn sonuna kadar böyle kullandım son ay 5. ay sadece 20 mg kullandım...benim boyum 1.70 kiliom 50...bnce gayet iyi ölçüde kullanıyorsun genede doktor değilim bilemem ama çevremde çok fazla insn kullandı genel olark bu standrtlarda kullanılıyor...sivilcelerini sakın sıkma norml çıkıp inan sivilcelerinin izi zamanla gidicek bnden sana öneri bnde sıkıyordum çok büyük sivilceleri ama onları geçmesi daha uzn sürüyor.
Bugün bir arkadşı gördük geçen sene yüzü sivilce içindeydi dalga geçmk gibi olmasın ama peçeli gibydi gözleri gözükyordu resmn tatil için gelmiş bugün gördük bi kaç tane iz kalmış kızn yüzünde allh korusn hiç kimsenin başına gelmesin valla korkuçtu cidden akne akneydi kızn yüzü gözü artık onun yüzünü geçirdyse norml sivilce hayli hayli tarih olur jeyyar
kolestirol konusna gelince evet artırıyor ama zaten rejim yapmn gerekiyo sivilceler için atıyorum kızartma çok yağlı asitli şeyleri çok kulllanmaman yememen gerekiyor böylece kolestirolüde kontrollü tutarsın zaten tedavi sonrasında herşey normle dönüyor valla sivilcenin sitresiyle sıkıntısıyla yaşamktnsa roa. tehlikesini 5 6 ay çekerim daha iyi :1rolleyes:

sana çok ama çok teşekkür ederim canım açıklamaların için o kadar rahatlattı ki beni çok sağol.benim çok fazla değil allaha şükür anlattığın kız gibi olanların da allah yardımcısı olsun ya gerçekten çok kötü bişey benim çevremde kullanan yok hiç bu ilacı o yüzden onlara sivilce için üzülmek anlamsız geliyor.bu da beni daha kötü yapıyor çünkü anlamıyorlar.dediğin gibi bu stresi yaşamaktansa bu ilaca seve seve katlanırım.inş geçer ya bütün ümidim bu ilaç allaha şükür öyle çok yan etki görmedim şimdiye kadar dozu arttı mesela gene görmedim sadece dudağım kuruyo ona da razıyım zaten:)tekrar tşk ederim yine sorarım kafama takılanı yazarsan sevinirim canım hoşçakal..

arkadaşlar kullanmadıgım ılaç kalmamıştı sacım yaglı sırtımda sıvılceler artık kocamnlaın yannında isilik gıbı ne oldgu bellı olmayan kucucuk sıvılceler cıkmaya başlamıştı yuzum parlıyordu yag bezelerı wardı boynumda artık dısarı cıkmaya utanır hale gelmıştım kullnmadgım ılac tonık kalmadı en son gittigim doktor salık karnemı gordgunde sok oldu bu kadar ılacın fayda etmedgı görunce karacıger tahlıllerı yaptıktan sonra bana bır kagıt ımzallatı herşeyını kabul edıorm gbi biseydı.bu ıalcı kulladıgımdaılk önce swılceler dahada arttı ıcerde ne war ne yok cıkardı sonra ıse tek tek kaybolmya başladı 2, ayda ama bunun yanı sıra benım dudaklarım paramparca oldu sureklı kanayan soyulan şişen nemlendırıcısız gezemez oldum dıordum kısın ortasında hawuz bulsamda atsam ıcım kuruyordu resmen herşeyı unutmaya başlıosunz dıkkatınız daglıyor içiniz sıkılıyor ve herşeye aglayabılen bı ınsan halıne gelıyoorsunuz bırazda mutsuzsanız bu ılac dahada tetıklıyor ve 4, ayda aılem farketmış olmalıkı ılacı doktorumn da destegıyle bıraktım kii bıraktıgımda bebek gıbı bır cılde sahıptım öistedigim ünwrsteyı kazanamadım ama kendımı kendıme olan guvenımı kazandım bı genc kzı ıcın en önemlısı budur o yasta:)fakat bılmemız gereken bişiy daha war ılerde bıdaha cıkmıycak dıe bişey yok 2/3 sene sonra tekrarlayabılıyor benım 2 seneyı gectı ıılacı bırakalı suan öle arada kucuk sıvılcelerım cıkıyorm ama dert edılcek kadar dııl normal boyutlarda ve daha sonra gecıoyor ilerde ne olur bılmıyorum ama dıer arkadaşların dedıgı gıbı en son carenız bu ılac olsun herkeste aynı yan etkıyı gostermeyebılır kucuk sıyrıklarla atlatamayabılırsınız benım gıbı kendınızı bıle cekemez bı ınsan oluyorsunuzz bol şanss:):1rolleyes:

irem merhaba canım diyet sence işe yarayacakmı acaba ? sivilcelerin az mı ? diyetle geçecek durumdamı sence? roaccutane için geç kalmış olmayaasın valla doğru sölemek gerekirse bence şimdiden başla derim.. tabi bizim istememizle olmuyor doktorun önermesi gerek onda da haklısın israr ett derimm eminim faydasını göreceksinn tamam ilaçla birlikte diyet yap derim neyse genede sana bırakıyorum ...görüşürüz biran önce hep beraber sivilcelerden kurtulmak istiyoruz yaa seninde geç kalmanı istemiyorum canı:1rolleyes:

aslına bakarsan aynur bende suan lekeler var sadece bende onlar için bişey yapmiorum dr bana differin jel verdi en son bi kaç gün kullandım ama sonra sıkıldım bıraktım.Belki tekrar differin jeli kullanırım ve diyetle beraber olabilir.Ama kontrole gidicem bakalım ne diycek dr.

merhaba arkadaşlar bende 4,5 aydır roac. kullanıyorum, yüzüm çok kabuklandığında:a015: dolayı "Excipial Hydro" kullanmaya başladım (nemlendirici olarak). arkadaşlar bu nemlendiricisi kullanan varsa bana yararlarını veya zararlarını söyleyebilir mi? ayrıca başka nemlendirici krem mi yoksa kullansam, çünkü bu kremi doktora gitmeden eczaneden aldım o tavsiye etti ama kullanan biri daha iyi bilir.:uhm::uhm::uhm:

merhaba arkadaşlar bende 4,5 aydır roac. kullanıyorum, yüzüm çok kabuklandığında:a015: dolayı "Excipial Hydro" kullanmaya başladım (nemlendirici olarak). arkadaşlar bu nemlendiricisi kullanan varsa bana yararlarını veya zararlarını söyleyebilir mi? ayrıca başka nemlendirici krem mi yoksa kullansam, çünkü bu kremi doktora gitmeden eczaneden aldım o tavsiye etti ama kullanan biri daha iyi bilir.:uhm::uhm::uhm:

annem kullanıyodu ayrıca bildiğime göre yağlı ciltlere hydro karmalara lipo verılıyo cok yararlı sık karşılaştığım olumlu şeyler duyduğumd bi ilaç merak etme dr lar uygun göruyo

arkadaşlar nolursa olsun doktorumuzun tavsiyesini dinlememiz gerektiğini düşünüyorum ben..onlar en iyisini biliyor bence..telaş yapmadan tedavinin sonucunu bekleyelim.benim3.ayım bu ayım bu ay..bu hafta gittim ama doktorum izinliymiş.pazartesi tekrar gidicem..cildim güzel gözüküyo şimdiden..tamamen geçmedi henüz ama bekliyorum bakalım..inş.sonucu güldürür yüzümü..hepimize kolay gelsin..:)

annem kullanıyodu ayrıca bildiğime göre yağlı ciltlere hydro karmalara lipo verılıyo cok yararlı sık karşılaştığım olumlu şeyler duyduğumd bi ilaç merak etme dr lar uygun göruyo

yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim benmde aklım karışmıştı acaba kullansam mı diye:uhm:, ama kullanmaya karar verdim. tekrardan teşekkürler:1hug:

arkadaşlar kullanmadıgım ılaç kalmamıştı sacım yaglı sırtımda sıvılceler artık kocamnlaın yannında isilik gıbı ne oldgu bellı olmayan kucucuk sıvılceler cıkmaya başlamıştı yuzum parlıyordu yag bezelerı wardı boynumda artık dısarı cıkmaya utanır hale gelmıştım kullnmadgım ılac tonık kalmadı en son gittigim doktor salık karnemı gordgunde sok oldu bu kadar ılacın fayda etmedgı görunce karacıger tahlıllerı yaptıktan sonra bana bır kagıt ımzallatı herşeyını kabul edıorm gbi biseydı.bu ıalcı kulladıgımdaılk önce swılceler dahada arttı ıcerde ne war ne yok cıkardı sonra ıse tek tek kaybolmya başladı 2, ayda ama bunun yanı sıra benım dudaklarım paramparca oldu sureklı kanayan soyulan şişen nemlendırıcısız gezemez oldum dıordum kısın ortasında hawuz bulsamda atsam ıcım kuruyordu resmen herşeyı unutmaya başlıosunz dıkkatınız daglıyor içiniz sıkılıyor ve herşeye aglayabılen bı ınsan halıne gelıyoorsunuz bırazda mutsuzsanız bu ılac dahada tetıklıyor ve 4, ayda aılem farketmış olmalıkı ılacı doktorumn da destegıyle bıraktım kii bıraktıgımda bebek gıbı bır cılde sahıptım öistedigim ünwrsteyı kazanamadım ama kendımı kendıme olan guvenımı kazandım bı genc kzı ıcın en önemlısı budur o yasta:)fakat bılmemız gereken bişiy daha war ılerde bıdaha cıkmıycak dıe bişey yok 2/3 sene sonra tekrarlayabılıyor benım 2 seneyı gectı ıılacı bırakalı suan öle arada kucuk sıvılcelerım cıkıyorm ama dert edılcek kadar dııl normal boyutlarda ve daha sonra gecıoyor ilerde ne olur bılmıyorum ama dıer arkadaşların dedıgı gıbı en son carenız bu ılac olsun herkeste aynı yan etkıyı gostermeyebılır kucuk sıyrıklarla atlatamayabılırsınız benım gıbı kendınızı bıle cekemez bı ınsan oluyorsunuzz bol şanss:):1rolleyes:

slm cnm tşk ederiz verdiğin bilgiler için sana bişey sorabilir miyim sen kaç mg kullandın tedavin boyunca bi de boyunu ve kilonu yazarmısın ?ben 2.ayımdayım dediğin gibi yüzüm sivilce içinde bi de sen çok kurumuşsun ben kurumadım o kadar acaba etki etmediğini gösterir mi bu yan etkimi kuruma sadece dudaklarımda var kuruma geçmiycek diye çok korkuyoruuum:KK43:tşk ederim cnm şimdiden byee

aslına bakarsan aynur bende suan lekeler var sadece bende onlar için bişey yapmiorum dr bana differin jel verdi en son bi kaç gün kullandım ama sonra sıkıldım bıraktım.Belki tekrar differin jeli kullanırım ve diyetle beraber olabilir.Ama kontrole gidicem bakalım ne diycek dr.

slm iremcim madem sacede lekler var o zman hiç roaccutane kullanmaya gerek yok sadece leker için kullanacağın krem yeter diye düşünüyorum ama sen genede doktoruna başvur canım.. görüşürüzz kendine ii bk

peki arkadaslar bişey sorcam yüzde kuruma ve deride dökülme oluyomu?yani peeling gibimi yapıyo?

herekese merhaba.. benim sorunum için doktorum seboreik dermatit dedi. haftada 2 gün 20 mg içiyorum bu haptan. kutuda 30 adet hap var ve hepsi haftada 2 kereden 3 ay filan yapıyor. bu süre sonunda kontrole gidicem. kullanalı yaklaşık 1,5 ay oldu ve haftada 2 kere içmeme rağmen çok iyi sonuçlar aldım. yüzüm ve saçlarım çok yağlıydı. kullanmaya başladığımdan beri gözeneklerim küçüldü, burnumdaki siyah noktalarım azaldı ve en önemlisi saçlarım 3. günde yağlanıyor artık :) yüzümde hala kırmızı lekeler var. umarım onlarda geçer.
bir de şöyle bi sorun var. bu ilacı kullanırken biliyorsunuz ki her ay kan testi yapılması gerekiyor. fakat bu ilacı haftada 2 kere içtiğim için doktorum yan etkisi olmayacağını ve testlere ihtiyaç olmadığını söyledi. ilacı verirken de herhangi bir test istemedi. şuanda yan etki olarak bazı zamanlar stres ve sıkıntı oluyor. özellikle ilacı içtiğim gün ve ertesi günü.. ileriki zamanlarda başka sorunlar çıkar mı acaba bu kurcalıyor kafamı ???

slm cnm tşk ederiz verdiğin bilgiler için sana bişey sorabilir miyim sen kaç mg kullandın tedavin boyunca bi de boyunu ve kilonu yazarmısın ?ben 2.ayımdayım dediğin gibi yüzüm sivilce içinde bi de sen çok kurumuşsun ben kurumadım o kadar acaba etki etmediğini gösterir mi bu yan etkimi kuruma sadece dudaklarımda var kuruma geçmiycek diye çok korkuyoruuum:KK43:tşk ederim cnm şimdiden byee

cnm 168 we 50 kg ıdıım walla 2 sene oldu bırakalı cook hatrlamıorm ama sbh 10 mg akşam 20 mg alıorduumm yada tam tersıydı 2. aydan sonra 20 20 oldu ama ben cok kotu oldum ınanılmaz kurudum dudaklarım böle öcu nıne dudagı gıbı yarık yarık we kan doluyduu:KK70::KK70: cook cddyım:KK70: dıorm ya her ınsanda aynı yan etkılerı yaratmıomuş bnce bu ılacıı kullanıpda ıse yaramıo dıen yoktur olamaz heralde:)kurumaya gelınce sureklı nemlendırıcı kullan zaten ılacı yazan doktor yazmıştı bana bıde bephantene mıydı neydı adı ondan kullanıodum yatarken dudaklrım icıın sbha kdr yumusuodu bıraz yoksa hıc duzelmezdı belkı sende yenı yenı dısa vuruyodur cunku ılk önce ıçerdekıler cıkıyo sonra hepsını temızlıo ılac sakın sıkmayın oynamayın ben yaptım öle dayanamdım ızler kaldı delık delık bazı bölgelerde okee :KK66:

Kizlar Selam

Ben Endokrinolojiye Gittim Reglimin 3. Gününde Yapmam Gereken Testleri Verdi. Aknenin Sebebi Fazla Salgilanan Testestreon Hormonuda Olabiliyomuş.
Ama Bendeki O Yüzden Mi Bilmiyorum Testlerden Sonra Göreceğiz...cildimde Baya Düzelme Var 50 Mg Ye çikardi Doktor Bu Ay. 3. Ayim...
Siyah Noktalar Ve Kistik Formlar Kalmadi...ama Izler Var..onlarda Bir şekilde Geçer Sanirim

herşey o kadar yolunda gidiyorduki çok mutlu olmuştum bu beladan kurtuluyorum diye...
ama malesef son 5 gündür dert yine başladı 3. ayım bitti artık çıkmaz diye düşünüyordum çünkü 2. ayım süper geçmişti tek bir sivilce çıkmamıştı ama dediğim gibi son 5 gündür feci boyutta ve fazlalıkta sivilceler çıktı. dün kontroldeydim doktor normal dedi bakalım artık beklemekten başka çaremiz yok :KK43:

arkadaslarr bugun 2.5ay bıttı yuzumden memnunum bı kac kucuk sıvılce ve lekeler kaldı onlarda zmanla gecer dıye dusunuyorum fakat bı derdım varr cok terlıyorum roa. kullanan bırısınden ılacın cok terlettıgını duymustum fakat o sıralar bende terleme olmadıgı ıcın pek takılmadım bu konuyaa ama su an cok rahatsızlık duyuyorumm ınsanlara yanasamıyorum acaba ter kokuyomuyum dıye agır bı parfum sıksam terle karısıp daha feci bısı olcaksenağlama sızdede oluyo mu oluyosa napıyosunuz????? etrafınızdakıler rahatsız olmasın dıyesenağlamasenağlamasenağlama

bnde sürekli parfümle geziyordm yapck bişey yok hergün hergün banyoda yapamıyordum hem zaten deli gibi kuruyorsun hemde malum bnde kışın kullandım gün aşırı banyo yapıp sürekli parfüm sıkıyordum hatta o dönemde kullandığım parfümün kokusunu brak adını bile duymk istemiyrmm :):):)

bu ilacı kullanacak arkadaşlar çok dikkatli olun faydası kadar zararı var
ben bu ilacı 6 aydan fazla kullandım sivilcelerim geçti dudağım kanrevan halde gezdim cildimde tek bir tane siyah nokta kalmadı bu arada 4 aydan sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ilacı bırakınca bir ayda 6 kilo aldım pat diye karaciğer enzimlerim altüst oldu kolestrol tavan yapmış bende böyle bir etkiye neden oldu sivilcelerim geçmişti ama yüz derimde çizgiler ortaya çıktı
çok dikkatli kullanılması gereken bir ilaç deri nemsiz kalıyor ve sarkmalara çizgilere neden oluyor ilacın etkisi 3 aydan önce geçmiyor ilacı kullanalı bir yılı geçti ama yine yüzümde sivilceler çıktı
mucize beklemeyin sivilceler ilacın etkisi geçince yine çıkacak
bu arada ilaçtan sonra saçlarda dökülüyor

4 yıl önce kullandım bu ilacı. Tam bir mucize diyebilirim. Kullanmadan önce o kadar çok antibiyotik kullanmıştım hepsi boşunaymış meğersem. Tabii kullanırken aşırı bir kuruma oluyor çok rahatsız ediciydi. Ama değerdi.

Şimdi cildim bebek gibi arasıra yine 1-2 tane sivilce tabii ki çıkıyor ama genel olarak çok güzel. Sadce artık cildim güneşe karşı daha hassas ve tabii ki artık o kadar yağlı değil. Yağlı olması bir cildin yaşlanmasını geciktirir o yüzden hergün suratıma nemlendirici sürüyorum.

bu ilacı kullanacak arkadaşlar çok dikkatli olun faydası kadar zararı var
ben bu ilacı 6 aydan fazla kullandım sivilcelerim geçti dudağım kanrevan halde gezdim cildimde tek bir tane siyah nokta kalmadı bu arada 4 aydan sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ilacı bırakınca bir ayda 6 kilo aldım pat diye karaciğer enzimlerim altüst oldu kolestrol tavan yapmış bende böyle bir etkiye neden oldu sivilcelerim geçmişti ama yüz derimde çizgiler ortaya çıktı
çok dikkatli kullanılması gereken bir ilaç deri nemsiz kalıyor ve sarkmalara çizgilere neden oluyor ilacın etkisi 3 aydan önce geçmiyor ilacı kullanalı bir yılı geçti ama yine yüzümde sivilceler çıktı
mucize beklemeyin sivilceler ilacın etkisi geçince yine çıkacak
bu arada ilaçtan sonra saçlarda dökülüyor

cnm ya senin yan etkiler çok olmuş : ( benim saçlarım dökülmedi ve 4 yıl oldu bu ilacı kullanalı hala cildim sivilcesiz.Ama ben 4 ay kullanmıştım. Acaba doktor sana fazla bir doz mu verdi? kilona ve boyuna göre veriliyor çünkü.

slm iremcim madem sacede lekler var o zman hiç roaccutane kullanmaya gerek yok sadece leker için kullanacağın krem yeter diye düşünüyorum ama sen genede doktoruna başvur canım.. görüşürüzz kendine ii bk

aynur şimdi aslına bakarsan ben daha cok gögüs bölgemde cok sayıda sivilce var.Ben bu bölgemdeki sivilceler için düşünmüştüm cnm roaccutane..

X