E
EU1
Ziyaretçi
regli dönemi kesinlikle etkiliyor sen merak etme en fazla 15 gün içerisinde inmeye başlar...ben sabh 20 mg akşm 10 mg kullandım tedavinin başındn sonuna kadar böyle kullandım son ay 5. ay sadece 20 mg kullandım...benim boyum 1.70 kiliom 50...bnce gayet iyi ölçüde kullanıyorsun genede doktor değilim bilemem ama çevremde çok fazla insn kullandı genel olark bu standrtlarda kullanılıyor...sivilcelerini sakın sıkma norml çıkıp inan sivilcelerinin izi zamanla gidicek bnden sana öneri bnde sıkıyordum çok büyük sivilceleri ama onları geçmesi daha uzn sürüyor.
Bugün bir arkadşı gördük geçen sene yüzü sivilce içindeydi dalga geçmk gibi olmasın ama peçeli gibydi gözleri gözükyordu resmn tatil için gelmiş bugün gördük bi kaç tane iz kalmış kızn yüzünde allh korusn hiç kimsenin başına gelmesin valla korkuçtu cidden akne akneydi kızn yüzü gözü artık onun yüzünü geçirdyse norml sivilce hayli hayli tarih olur jeyyar
kolestirol konusna gelince evet artırıyor ama zaten rejim yapmn gerekiyo sivilceler için atıyorum kızartma çok yağlı asitli şeyleri çok kulllanmaman yememen gerekiyor böylece kolestirolüde kontrollü tutarsın zaten tedavi sonrasında herşey normle dönüyor valla sivilcenin sitresiyle sıkıntısıyla yaşamktnsa roa. tehlikesini 5 6 ay çekerim daha iyi :1rolleyes:
sana çok ama çok teşekkür ederim canım açıklamaların için o kadar rahatlattı ki beni çok sağol.benim çok fazla değil allaha şükür anlattığın kız gibi olanların da allah yardımcısı olsun ya gerçekten çok kötü bişey benim çevremde kullanan yok hiç bu ilacı o yüzden onlara sivilce için üzülmek anlamsız geliyor.bu da beni daha kötü yapıyor çünkü anlamıyorlar.dediğin gibi bu stresi yaşamaktansa bu ilaca seve seve katlanırım.inş geçer ya bütün ümidim bu ilaç allaha şükür öyle çok yan etki görmedim şimdiye kadar dozu arttı mesela gene görmedim sadece dudağım kuruyo ona da razıyım zaten:)tekrar tşk ederim yine sorarım kafama takılanı yazarsan sevinirim canım hoşçakal..