Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
selam kızlar ben de bu ilacı kullanmaya başladım.15 gün oluyor ya kullanan arkadaşlar lütfen cevap yazsınlar.51kiloyum 30mg.ile başladık sadece dudak kuruması var şimdilik bende cildimde kurudu ama aşırı değil herkes dökülüyo falan demiş ilerleyen zamanlarda mı olucak acaba?ben de çok aşırı bişey yok ama yine de sinirimi bozuyor kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarlarsa sevinirim...

iranur benimde ciddi bir barsak problemim var.2 ay 20 gün oldu ilaca başlayalı.sen bu problemi nasıl yendin ne kadar sürede geçiyor acaba bilgi verirsen sevinirm.limon24 ben ilaca başlayalı 10 gun olmuştu yuzum resmen cayır cayır yanıyordu ve hafif pul pul dökülmeler başlamıştı.ama belli bir süre sonra geçti.herksin cilt yapısı farklı mutlaka herkeste gosterdıüü etkide yan etkide daha farklı.Siyah noktalara gelince ilacın işk gunlerınde yuzum siyah nokta istilasına uğradı ama 1. ayın sonunda siyah nokta falan kalmadı.Yıllardır burnumun üstündeki kurtulamadıgım siyah noktalardan eser yok ama sadece şuan gözeneklerim çok açık onları nasıl sıkılaştırıcam bilmiyorum.İzlerle ilgili ben doktorumla goruştum izler için kimyasal peeling yapıcaz dedi bu ilac izleri geçirmiyormuş oyle dedi bana.Umarım hepimiz bir once şu sivilclerden kurtuluruz kızlar...

merhaba arkadaşlar bende roac. 3,5 aydır kullanıyorum ama hala cildimde sivilce çıkmaya devam ediyor, sizce bu normal mi? çünkü artık umudumu kaybetmeye başladım. hergün işte geçecek geçecek diyorum fakat hiçbir iyileşme göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar birde bir şey soracam bu ilacı kullanırken makyaj yapmanın sakıncası var mı, sivilceleri tetikler mi?

Benim doktorum makyaj yapmamamı önermişti. Yapmazsan daha sağlıklı bir sonuç alırız demişti. Ben tedavimde 4 ayı geçtim. Geçrtiğimiz ay enzim değerlerim yüksek olduğu için 40 mg dan 10 mg a düşürdü doktor dozumu. Allah tan yeniden yaptırdığım testlerde iyi çıktı sonuç . Umarım bozulmaz. Şu an kırmızılıklar var , yenileri çıkmıyor; ama ben de izlerden korkuyorum. Yanaklarımın eskisi gibi olup olmayacağını merak ediyourm. Tedavisi yeni başlayan arkadaşları önce tebrik edip , bu süre zarfında çok sabırlı olmaları gerektiğini bilmelerini istiyorum. Çünkü hepimizin bildiği gibi tedavi 6 ay sürüyor. Yani bi anda sonuç almamış mümkün değil. Hatta doktorum bana tam anlamıyla sonuç almamız için tam 1 yıl geçmesi gerekir demişti. Hepimize Allah şifalar versin. İstediğimiz sonuçları elde etmemiz dileği ile.

canım insan psikolojisi her hastalıgı tetıklıyo ve bır bayan ıcınde cıldı cok onemlı ben ılacı kullanmanı tavsıye ederım ancak bılmen gereken bazı seyler var karacıgerı asırı yordugunu mutlaka bılıyosundur kullanmaya basladıktan sonra sureklı teslerını yaptırmayı ıhmal etme cunku herhangı bır bozukluk cıkarsa dırekman kesıyosun ılacı ve medenı durumunu bılmıyorum ama ılac bıttıkten 1 sene sonrası suresınce asla hamıle kalmıcaksın
bu ılacı kullnan arkadasımın bırınde cok guzel sonuclar verdı ama kolestrolunu asırı yukselttı bırakmak zorunda kaldı ha bırde cıltte asırı kuruluk oluyo ozellıkle dudaklarda bır sure dayanabılırsen ve rutın taramaları asla ıhmal etmem dersen kullan derım:)

bende de kaşıntı vardı iki hafta öncesine kadar bacaklarım kaşımaktan hep yara olmuştu tırnak izlerıyle doluydu. dayanamayıp doktora gıttım ve 2 tane krem ve bi hap verdı sımdı cok sukur gectı.

arkadaslar bende bu ılacı kullanmaya basladım 23 gun oldu benımde dudakalrım falan kurudu ıkı gunde yaglanan saclarım sımdı 5 gun yıkamasam yaglanmıyo daha baska etkısınıde gormedım ınsallahta gormem gormeyız:)) yalnız sıvılce cephesınde degısen bısey olmadı yanı yıne cıkan cıkıyo gecmedılerde off yaaa moral sıfır ne zaman kurtulucam ben yaaaa

ADDA eğer bu mesajıma cevap yazarsan sevinirim.sen kaç mg.la başladın,sonra arttımı mg.lar bende yan etkisi pek yok şimdilik çok aşırı kuruma da yok cildimde sivilcemdede pek artış olmadı acaba mg.mı az geldi eğer tecrübelerini yazarsan sevinirim tşk ler şimdiden....

kızlar aranızda mide bulantısı yaşayan var mı? sadece akşamları mide bulantım başlıyo.. bütün gece düzelmiyo.
ve duymamda ve görmemde hassasiyetlik var. bunlar hep roaccutane dan mı acaba?

bu ilacı bende kullanıorum ama cok fazla bı yan etkısını gormedım acıkcası ruhsal bozukluklara yol actıgını bende duydum we ilk basta kullanırken cok tereddut ettım ama korktugum gıbı yasamadım daha heralde ınsanın bunyesı ıle ılgılı bırazda. benım cıldımde we vucudumda kuruma war ozellikle dudaklarr zaten bu ilacı kullanan herkeste olası bısey. doktor bu ilacı onerıyorsa we kan tahlıllerınde sorun yoksa kullan bence cıldın cok guzel olcak :)

kızlar aranızda mide bulantısı yaşayan var mı? sadece akşamları mide bulantım başlıyo.. bütün gece düzelmiyo.
ewet roaccutanenin etkisi olabilir bende de gormede hassaslık oluo

Benimde gözlerimde hassaslaşma varya, roaccutaneye başlamadan önce sorun yoktu bu ayki kontrolde roaccutane ile ilgisini öğrenmek için göz doktorunada gidecem...

Bakin Ilk Yapmaniz şey Sabirli Ve Sakin Olmaniz.... Benim Bacaklarim, Saçlarim, Yüzüm Kupkuru Olmuştu özellikle Yüzüm Pul Pul Dökülüyordu Kuruluktan Ama Bu Herkeste Olmayabilirmişte... Ben Ilaci Kullanirken Göz Doktoruna Bile Gitmem Gerekti Göz Kuruluğu Olmuştu Buda Ilacin Etkisi... Her Ay Düzenli Olarak Tahlil Yaptirdiğiniz Takdirde Inanin O Kadar Korkulucak Bir Ilaç Olmadiğini Anliycaksiniz... Tedavinin Faydasini 6 Aydan Sonra Görmeye Başliyorsunuz Sivilceler Daha Erken Kuruyor Ama Yüzünüzün Iyileşmesi 6 Aydan Sonra Başliyor... Cildinizin Eski Halini Alir Hatta Belki Dahada Iyi Olabilir Ama Dediğim Gibi Sabretmeniz Gerekiyor... Ben Yüzüme Fondotön Pudra Gibi ürünler Kullanmazdin Düğünler Hariç, Tedavi Boyunca Hiç Kullanmadim. Ama Bunu Doktoruma Sormuştum Lazim Olabilir Die Sadece Yüzüme Bir Fondotön(bütün ürünleri Var) önerdi Tedaviden Sonra Aldim Ama Inanin Yatarken Dahi Sürebiliceğiniz Bir ürün 3 Ay Taksitlerini ödedim Ama Deydi :) Ayrica Son Kullanma Tarihi Yok ürünün ömür Boyu Kullanabiliyorsunuz Tam Bana Göre çünkü çok Nadir Kullaniyorum Ve Bitmiyor, Tamamen Doğal şeylerden Yapiliyormuş!.... Reklam Yapmak Istemem Eğer Isterseniz Söylerim Ama :)

merak ettim, neymiş adı acabaa? :)

slm carmin evet roaccutane mide bulantısı yapıtyor bende arada oluyoo,görme problemide yapmıyor değil dr. göz kuruması için suni göz yaşı öneriyor hiç bi sakıncası yokk kullanabilrisiniz sizlrde rahatlatıyor açıkcası..gel 3 ay gelll bitermi bu aylar acabaa kızlar:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…